- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.161
Kaybolmaya hiç niyetim yok hatta bıktırabilirim bile :jeyyar:
73 kiloyum boyum 1.72 muhasebeciyim 21 aylık evliyim evlendiğimde 60 kiloydum düzensiz yemek saatleri ve eşime marifetlerimi göstericem derken bu hale geldim mafoldumben
evet tekrar 60 kilo olmak istiyorum vermem gereken 13 kilom var önümde ama diyet kelimesi o kadar itici geliyor ki başlıycam dediğimde canım hiç aklıma gelmeyen şeylerden yemek istiyor ve pes ediyorum. Destekçim yok eşim iyisin ben seni böyle beğeniyorum diyor ama ben kırılmayayım diye söylediğini biliyorum. Bide bu aldığım kiloların büyük bölümü basende bu yüzden çok kötü duruyor mafoldumben
dün start verdim aslında mesela dün yediklerimi söyleyeyim size gerçi liste yapmadım ama aklımdakileri yazayım uygun mu değil mi böyle beslenmeye devam edeyim mi fikirlerinizi alayım en azından
sabah 1 elma
1 dilim beyaz ekmek
3 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 kk dil peyniri
1 bardak yeşil çay
ara 1 bardak süt
öğle
4 yk mercimek yemeği
salata
1 dilim ekmek
ara 2 grisini 1 dilim peynir
akşam
4 yk mercimek yemeği
1 yumurta büyüklüğünde haşlama et
kuru cacık
1 bardak yeşil çay
3.5 litre su
birde eve yürüyerek gittim 20 dk tempolu bi şekilde
canım daha önce çok diyet falan yapmadıysan bencede verirsin çabuksırnaşık şey
biz burda diyet yapmıyoruzvereliniortak
sağlıklı besleniyoruzcokacimcoook
herşeyden yiyebilirsin tabi tadımlık az olmak şartıylaa.s
ve en önemlisi spor hiç yapmıyorsankaydirigubbakcemile2 15 dakika ile başla derim hemen sonra arttırırsın azar azarhihoyyyt
NaF bence beyaz ekmeği kesmelisin
canım ana hatlar olarak bence iyi amasabah haricinde meyve göremedim
sebze ve meyve olmalı öğünlerde mutlaka
bundan sonrada yaz menülerini ona göre arkadaşlarında ekleyecekleri olurkaydirigubbakcemile5
evet meyve ile hiç barışık değilim ama yemeye çalışıcam onuda
bide bişey sorucam mesela ben öğlen yemeklerinde şirket yemeğini yiyemiyorum çok kötü çıkıyor onun yerine evden getiriyorum o da öğle ve akşam yemekleri aynı olmuş oluyor bi problem olur mu ? bide getiremediğim zamanlarda dışarıdan ızgara türü bişey söyleyebilirmiyim ?
günaaayydıııınnnnnn.NaF hoşgeldin.opuyorumnanaktan
geriye dönük yazıların ne kadarını okudun bilmiyorum ama bende gruba yeni katıldım.cuma günü ilk haftam bitecek.
sabah yediklerime gelince:
1 dilim uno çok tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
maydonoz
domates
salatalık
şekersiz çay
canım ben tam olarak bilemiyorum ama bence sorun olmaz kendin yemekten sıkılmıyorsan olur yania.s
günaydınn hoşbuldum a.s. sende hoşgeldin o zaman cnm
inş. benimde bir haftamın bittiğini görürüz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?