Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

günde 3-4 litre su içiyorum hiç zorlanmadan suyu çok seviyorum çünkü.. Birde 2 fincan limonlu yeşil çay mutlaka içiyorum sabahları 1 bardak ılık sirkeli su içiyorum bikaç gündür

tamam canım devamlı katılımcılar hoşumuza gider tabi cezalardan korkup kaçmazsankötükedihüso
boyun uzun çok güzel
verirsin buradaki destekle kilolarını merak etme
tekrar 60 olmak mı istiyorsun

evet tekrar 60 kilo olmak istiyorum vermem gereken 13 kilom var önümde ama diyet kelimesi o kadar itici geliyor ki başlıycam dediğimde canım hiç aklıma gelmeyen şeylerden yemek istiyor ve pes ediyorum. Destekçim yok eşim iyisin ben seni böyle beğeniyorum diyor ama ben kırılmayayım diye söylediğini biliyorum. Bide bu aldığım kiloların büyük bölümü basende bu yüzden çok kötü duruyor mafoldumben

dün start verdim aslında mesela dün yediklerimi söyleyeyim size gerçi liste yapmadım ama aklımdakileri yazayım uygun mu değil mi böyle beslenmeye devam edeyim mi fikirlerinizi alayım en azından

sabah 1 elma

1 dilim beyaz ekmek
3 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 kk dil peyniri

1 bardak yeşil çay

ara 1 bardak süt

öğle

4 yk mercimek yemeği
salata
1 dilim ekmek

ara 2 grisini 1 dilim peynir

akşam

4 yk mercimek yemeği
1 yumurta büyüklüğünde haşlama et
kuru cacık

1 bardak yeşil çay

3.5 litre su

birde eve yürüyerek gittim 20 dk tempolu bi şekilde

canım daha önce çok diyet falan yapmadıysan bencede verirsin çabuksırnaşık şey
biz burda diyet yapmıyoruzvereliniortak
sağlıklı besleniyoruzcokacimcoook
herşeyden yiyebilirsin tabi tadımlık az olmak şartıylaa.s
ve en önemlisi spor hiç yapmıyorsankaydirigubbakcemile2 15 dakika ile başla derim hemen sonra arttırırsın azar azarhihoyyyt

canım ana hatlar olarak bence iyi amasabah haricinde meyve göremedim
sebze ve meyve olmalı öğünlerde mutlaka
bundan sonrada yaz menülerini ona göre arkadaşlarında ekleyecekleri olurkaydirigubbakcemile5

5 günde 5 kilo diyeti gibi şeyler denedim 5 günde 3 kilo verdim ama aynen hatta fazlasını geri aldım kafamçokkarıştı

spor yapamıyorum ama hemen başlamayı düşünüyorum artık onuda yazıcam buraya :lepi:

NaF bence beyaz ekmeği kesmelisin

evet dün hazırlıksız yakalandım ama dün akşamdan itibaren tam tahıllı ekmek yemeye başladım kepekli yiyemiyorum çünkü kansızlık vardı bende 3 ay tedavi gördüm ilaç kullandım onlarda kilo yaptı yine korkuyorum kansızlık çıkmasından kafamçokkarıştı

canım ana hatlar olarak bence iyi amasabah haricinde meyve göremedim
sebze ve meyve olmalı öğünlerde mutlaka
bundan sonrada yaz menülerini ona göre arkadaşlarında ekleyecekleri olurkaydirigubbakcemile5

evet meyve ile hiç barışık değilim ama yemeye çalışıcam onuda

bide bişey sorucam mesela ben öğlen yemeklerinde şirket yemeğini yiyemiyorum çok kötü çıkıyor onun yerine evden getiriyorum o da öğle ve akşam yemekleri aynı olmuş oluyor bi problem olur mu ? bide getiremediğim zamanlarda dışarıdan ızgara türü bişey söyleyebilirmiyim ?

günaaayydıııınnnnnn.NaF hoşgeldin.opuyorumnanaktan
geriye dönük yazıların ne kadarını okudun bilmiyorum ama bende gruba yeni katıldım.cuma günü ilk haftam bitecek.
sabah yediklerime gelince:
1 dilim uno çok tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
maydonoz
domates
salatalık
şekersiz çay

canım ben tam olarak bilemiyorum ama bence sorun olmaz kendin yemekten sıkılmıyorsan olur yania.s

günaydınn hoşbuldum a.s. sende hoşgeldin o zaman cnm

inş. benimde bir haftamın bittiğini görürüz kaydirigubbakcemile3

günaydınn hoşbuldum a.s. sende hoşgeldin o zaman cnm

inş. benimde bir haftamın bittiğini görürüz kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım.ama niye bu kadar umutsuz konuşuyorsun.zaten uzun boyluymuşsun.kilonda bence aman aman çok fazla değil.üstelik evleneli daha çok olmadığı için o kilolar yerleşmemiştir bence.eylüle kalmaz fıstık gibi hatun olursun bak görürüz.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…