Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hoşgeldin haticemm
Özledik valla yokluğundaopuyorumnanaktan

Hoş geldin canımopuyorumnanaktan Umarım tatilin iyi geçmiştir.

hoşbulduk canım bende sizleri özledim çok güzel geçti tatilim

Bravo arkadaşlar hepinizi gayretli gördüm

Hatice1 nerde bir göründü kayboldu. Umarım bir sorun yoktur.bilmiyorumkismile

canım sabahtan nette problem bilmiyorumkismile vardı 2-3 sayfa okudum kapandı sonra tekrar denedim 2-3 sayfa okuduktan sonra kapandı ve :sinifsinif: evde işlerim vardı bende onları yaptım anca gelebildim bilgisayar başına opuyorumnanaktan

Tamam canım başka bir sorun olmasın da. Merak ettik hepimiz seni.
Tatilin iyi geçtiğine sevindim. iyi bir moral olmuştur.kaydirigubbakcemile2

egecim ben tv'de ödem attırıcı çay tarifi görmüştüm ben yaptım birkaç kez tavsiye ederim

çeyrek demet maydanoz (saplarıyla)
yarım elma (kabuklarıyla)
yarım limon( kabuklarıyla)
3-4 karanfil ve 1 tane çubuk tarçın bir demliğe konup üstüne 2 bardak su koyulup birlikte kaynatılacak demişti diyetisyen seçil kenar
1-2 taşım kaynayacak
aklında bulunsun tadı da çok güzel:içelim:

Tamam canım başka bir sorun olmasın da. Merak ettik hepimiz seni.
Tatilin iyi geçtiğine sevindim. iyi bir moral olmuştur.kaydirigubbakcemile2

yok canım bir sorun sağolun
evet canım çok güzel geçti
asitli içecek dışında fazla birşey kaçırmadım yağlı hamurlu şeyler yemedim ekmeğime dikkat ettim :lepi:

canım iyi tatiller :lepi:
aldığın kilonu vermişsin tebrik ederim almadan hatta vererek gelirsin umarımkaydirigubbakcemile5

binbirrenk evet canım bir alsanaalsanasmilesalma oldu kendimizi ve toparlanmanın vaktidir kaydirigubbakcemile5 tabi bunun başlangıcı yine senden geldi opuyorumnanaktan
bundan sonra hızlanması lazım kilo vermelerimizin yaz geldi daha bol su ve spor yaktıracak yağlarıkaydirigubbakcemile2
hergün menüler ve sporlar yazılmaya başlanılmış çok güzel yarın sabahtan itibaren bende başlarım yerimseniben

Evet canım daha çok toparlanma beklerken böyle oldu. Artık zararın neresinden dönersen kardır.
herkeste harika bir canlanma var. Ödülü de gelecektir mutlaka her hafta.:lepi:

bu arada sana birşey sormak istiyorum binbirrenk görüşlerini merak ediyorum Şeniz
ben 2-3 gün rahattım yeme konusunda ne kadar dikkat etsemde CADIARZU
yarın sadece meyve yiyip vücudumu dinlendirmek istiyorum
sence nasıl ?kafamçokkarıştı
kiraz kayısı ve erik diye düşündüm

ben hiç yapmadım ama bazen böyle 1 gün detoks gibi yapmak iyi diyorlar uzmanlar.
Kolay gelsin.

yapabilirmisinnn ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…