Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

inşallahhh kaydirigubbakcemile5

burada sizinle paylaşmak kaçamak yapmamı engelleyecek ve beni çok motive edecek diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

spor olarak bisiklet sürsem olur mu ?

süper o zamannn kaydirigubbakcemile5 akşamları 1 saat spora ayrılıyor bundan sonra hihoyyyt

canım kendin bilirsin ama azar azar başlasan daha iyi olur gibi
genede başka arkadaşlarda yanıtlar ama alışık değilsin ve biraz kilo verirsin bu arada
forumda başka bir konuda okudum biraz kilo verin ondan sonra başlayın spora demiş diyetisyenler
bence sen hemen başlasan bile 1 saat ile başlama derim ama kendin bilirsin:uhm:

ben bir dönem 2 ay kadar spor salonuna gitmiştim.her seferinde önce 45 dk.kardiyo yapılıyordu.yani koşu bandında tempolu yürüyüş ve kondisyon bisikleti.ordaki spor hocası bana kondisyon bisikletini herkese tavsiye etmediklerini bisikletin basen genişlettiğini söylemişti.bende ilk 45 dk.koşu bandında yürüyordum.

hımm o zaman her gün değil de belirli günler yapayım 30 dk ondan sonra yavaş yavaş arttırırım olur mu cnm ?

:1shok: düşünemiyorum yeterince geniş zaten kriz geçiririm artık daha da genişlerse delikafadulden

CANIM MENÜN GÜZELL BENCE ARALARA MEYVEDE EKLE SÜPERRR OLURRRRkaydirigubbakcemile5

naff hoşgeldinnn aramızaa opuyorumnanaktan
sende digerleri gibi gitmezsin inşallahh
boyun uzun çok güzelll kolaylıkla vereceginede eminimmm
vereliniortak

hatice1 canım başlamışsın meyveye hadi bakalımmm nasıl geçecek bugünün
koşu bandına yürümeye gitmişsinn
bende gidiyimm bakalımmmlülülülülülü
görüşürüzzz

kızlar yediklerim

sabaherken yaptım)
1haşlama yumurta
küçük peynir
5zeytin
domates salatalık biber
1dilim ekmek

arada
5-6tane kadar yulaflı bisküvi

ya bunu yedim ama yanlışmı yaptımki kızlarrr fikri olan varmı
yulaflı oldugu için yedim

şimdide yarım saat bantta yürümeye gidiyorummm byyee

hatice1 canım başlamışsın meyveye hadi bakalımmm nasıl geçecek bugünün
koşu bandına yürümeye gitmişsinn
bende gidiyimm bakalımmmlülülülülülü
görüşürüzzz

evet canım başladım 1 saat aralıklarla kiraz yiyorum şimdilik bir zorluk yok 2. yeşil çayımı içiyorum şimdi
yarım saat tempolu yürüyüşümü yaptım birazdan da adım hareketimi yaparım sırnaşık şey

bence 2-3 normal belki biraz fazla yemişsin ama her zaman yemediğin için olabilir
ben yersem light bisküvi çok nadir yerim 2 tane yiyorum sempatiksalakcinni

slm
yazıyım hemen ne yedim
ince yarım karpuz dilimi beyaz peynir ekmek yemedim karpuz şekerli diye
yarım saat sonra türk kahvesi şekersiz (bu gün klasik kahvaltımı kaldırdım kızlar karpuz için düşüncelerinizi istiyorum sizden çok da severim peynir karpuz ikilisini ama şeker oranını düşününce ne kadar doğru yaptığım)
Ara 5 erik
öğlen ve akşamda ne yiycem uff ne yapıcam karar veremedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…