Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hatice1 kaç gün yapmayı planlıyorsun. 1 saat aralıklarla ne kadar kiraz yiyorsun canım birde sadece kiraz değil mi?

ayrıcaa ege kilo çizelgesi yap kendine
emin ol hedefe yaklaşmak için dahada azimli olacaksınnn

teşekkür ederim canım.yeni başladığımdanmıdır nedir gerçekten çok azimliyim.sizlerden güç alarak hep aynı azmi devam ettiririm inşallah.kilo çizelgesini bende çok istiyorum fakat beceremedim.daha doğrusu nasıl yapmam gerektiğini anlayamadım

hatice1 kaç gün yapmayı planlıyorsun. 1 saat aralıklarla ne kadar kiraz yiyorsun canım birde sadece kiraz değil mi?

canım sabahtan sadece kiraz yedim ama şimdi erik ve kayısı yiyeceğim:1closedeyes:
küçük bir kase kadar yiyorum canım her seferde cokacimcoook
aralarda yeşil çay :içelim:
ve akşam üzeri daha karar vermedim ama 1 bardak süt içmeyi planlıyorum içmelimiyim bilemedimkafamçokkarıştı

bugünlük sadece yarın kahvaltı ve meyva karışık yiyeceğim :sm_cool:

bende yapsammı diye düşünmeye başladım :) marankiydi sanırım sadece kirazla 3 gün gibi bişey diyordu detoks için. Bence de farklı meyveler yemen daha iyi bende yaparsam değişik meyvelerle yapıyım

bende yapsammı diye düşünmeye başladım :) marankiydi sanırım sadece kirazla 3 gün gibi bişey diyordu detoks için. Bence de farklı meyveler yemen daha iyi bende yaparsam değişik meyvelerle yapıyım

canım kendin bilirsin istersen yap ama senin kilon çok değil zararı olmasında aman
ben sebep olmak istemem tansiyonun falan düşmesin :1hug:
evet maranki 3 gün diyo ama ben sadece vücudum dinlensin diye hemde bi şok gibi olur dedimsositososito
yarında hafif hafif devam edeceğimbayanssulusmile

yok canım sırf 3 gün kirazı yapmaya cesaret edemem ama senin yarın yapacağın gibi kahvaltı normal edip meyve yiyebilirim gibi geliyor. Küçük bir meyve detoksu deniycem bende

Merhaba arkadaşlar,
Her şey yolunda görünüyor, bu azminiz hep devam etsin derim.

Naf hoş geldin vereliniortak Umarım istediğin kiloya paylaşımlarla ulaşırsın.

Alıntılarla yazacaklarım vardı ama şöyle genelde fikirlerimi söylemek istiyorum yazdıklarınızla ilgili.

Evet bisiklet basenleri genişletir. Ben de önermem. Diyetisyenler ilk haftalarda spor vermezler çünkü kas yaparsa bana kilo verdirmedin diye kişi bir daha gitmez ondan diye düşünüyorum. Spora başlamanın bence başka bir zararı yok.

Ara öğünlerde meyva, salatalık vs. den başka şeyler diyet de olsa ben taraftar değilim. Yatarken yağsız olmak koşuluyla süt, yoğurt olabilir.
Meyvanın şekerinden fazla korkmayın şeker oranına göre miktarını düşürürsünüz.:hulya:

Benim bildiğim meyve kürü 1 gün olur ve o gün kahvaltı dahil hep meyve yenir.bilmiyorumkismile
Üç gün filan hiç sağlıklı değil bence.

Merhaba arkadaşlar,

Meyvanın şekerinden fazla korkmayın şeker oranına göre miktarını düşürürsünüz.:hulya:

Bir ara hep diyet yapanlar karpuz peynir yedi sonra bunun sakıncalı olduğunu duydum şekerli su dediler karpuz için kafamda böyle bir şey kalmış karpuza tereddütlü yaklaşıyorum bu yüzden. Ama yarım dilim bazı sabahlar bir sorun olmaz herhalde

Bu arada öğlen yediğimi de yazıyım semizotu, 1 kase yoğurt,1 dilim t. buğday ekmek
arada şekersiz sütlü kahve içeceğim
Akşamda 1 parça tavuk göğüs, salata yemeyi planlıyorum

Bence sorun olmaz tinkerbell
Artık yaz geldi meyve sebze ağırlıklı ama protein ve karbonhidratı da ihmal etmeden beslenmek lazım.

zambak3 hoşbuldum cnm ben değil ama kilolarım gidecek o kesin :)

binbirrenk hoşbuldum :) bisiklet konusunda kafam çok karıştı şimdi zaten yeterince basenim var daha da yayılsın istemiyorum ama uyguladığım beslenme düzenini sporla desteklemek istiyorum bana önerebileceğin hareketler varmı acaba ?

bir de bu saate kadar yediklerimi söyleyeyim doğru mu gidiyorum yanlış bişey varsa düzelteyim fikirlerinizi bekliyorum :)

sabah

1 bardak ılık limonlu sirkeli su
1 dilim tam tahıllı ekmek
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
3 zeytin

ara
1 portakal
1 bardak yeşil çay

öğle

tek tavuk şiş
yarım domates - salata
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak ayran

ara
5-6 tane erik

yaklaşık 2,5 lt su

gözümü kararttım bu sıcakta yürüdüm geldim yarım saat yürüyüş . Burda aletlerde var birazda onlardan yaptım kaydirigubbakcemile2

Bu arada yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz

bende öyleydim bu gün oyelken ne zamandır spor da yapmıyordum. ınat ettim başlayana kadarmış şimdi iyi ki yaptım diyorum sıcaklarda çok engelliyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…