- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.201
evet canım başladım 1 saat aralıklarla kiraz yiyorum şimdilik bir zorluk yok 2. yeşil çayımı içiyorum şimdi
yarım saat tempolu yürüyüşümü yaptım birazdan da adım hareketimi yaparım sırnaşık şey
ayrıcaa ege kilo çizelgesi yap kendine
emin ol hedefe yaklaşmak için dahada azimli olacaksınnn
hatice1 kaç gün yapmayı planlıyorsun. 1 saat aralıklarla ne kadar kiraz yiyorsun canım birde sadece kiraz değil mi?
canım sabahtan sadece kiraz yedim ama şimdi erik ve kayısı yiyeceğim:1closedeyes:
küçük bir kase kadar yiyorum canım her seferde cokacimcoook
aralarda yeşil çay :içelim:
ve akşam üzeri daha karar vermedim ama 1 bardak süt içmeyi planlıyorum içmelimiyim bilemedimkafamçokkarıştı
bugünlük sadece yarın kahvaltı ve meyva karışık yiyeceğim :sm_cool:
bende yapsammı diye düşünmeye başladım :) marankiydi sanırım sadece kirazla 3 gün gibi bişey diyordu detoks için. Bence de farklı meyveler yemen daha iyi bende yaparsam değişik meyvelerle yapıyım
canım kendin bilirsin istersen yap ama senin kilon çok değil zararı olmasında aman
ben sebep olmak istemem tansiyonun falan düşmesin :1hug:
evet maranki 3 gün diyo ama ben sadece vücudum dinlensin diye hemde bi şok gibi olur dedimsositososito
yarında hafif hafif devam edeceğimbayanssulusmile
yok canım sırf 3 gün kirazı yapmaya cesaret edemem ama senin yarın yapacağın gibi kahvaltı normal edip meyve yiyebilirim gibi geliyor. Küçük bir meyve detoksu deniycem bende
Merhaba arkadaşlar,
Meyvanın şekerinden fazla korkmayın şeker oranına göre miktarını düşürürsünüz.:hulya:
kızlar arap emirliklerinde tanıdığınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?