Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

güzel menü akşamıda sebze yemeğiyle tamamlarsan kaydirigubbakcemile5 süper olur

menün güzel ama sebzeni meyveni biraz arttırabilirsin bence
biz leslie sansone walk at home yürüyüşü adında bir spor var onu yapıyoruz bence dene çok güzel :lepi:

menün güzel ama sebzeni meyveni biraz arttırabilirsin bence
biz leslie sansone walk at home yürüyüşü adında bir spor var onu yapıyoruz bence dene çok güzel :lepi:

sebzede problem yok ama meyve yiyemiyorum çok fazla onu da arttırmaya çalışıcam cnm

bide o nasıl bir spor öyle :1shok: nasıl yapılıyor acabaaa :kedi:

hoş buldum kızlar Şeniz çok iyi gidiyor canım, hergün spor yapıyorum, çok kasmasamda yediklerime dikkat ediyorum ve hergün 2 bardak maydanoz ve at kuyruğu çayı içiyorum, süper birşey vücuttan ödemi attırıyor hihoyyyt kopamıyorum sizlerden :1no2:

bu arada sanırım aranıza yeni katılan arkadaşlar var, hoş geldiniz kızlar..
ben mezun olan topik üyesiyim ama arkadşlarımdan kopamıyorum, umarım herkes biran önce benim gb hedeflediği kiloya düşer

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok güzel canım at kuyruğu ne oluyor ilk defa duydum
Şeniz

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok güzel canım at kuyruğu ne oluyor ilk defa duydum
Şeniz

canım at kuyruğu aktarlarda satılan bir bitki..çok faydalı birşey, akciğer hastalıklarına falanda iyi geliyor..hergün içmeyi alışkanlık haline getirdim, tavsiye ederim :içelim:

bi bakayım bende teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ben çıkıyorum yarın görüşmek üzereeee :lepi:

hoşbuldum eylül a.s.

bu at kuyruğu bitkisini araştırayım bende de ödem var etkisi olur umarım :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…