- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.221
zambak3 hoşbuldum cnm ben değil ama kilolarım gidecek o kesin :)
binbirrenk hoşbuldum :) bisiklet konusunda kafam çok karıştı şimdi zaten yeterince basenim var daha da yayılsın istemiyorum ama uyguladığım beslenme düzenini sporla desteklemek istiyorum bana önerebileceğin hareketler varmı acaba ?
bir de bu saate kadar yediklerimi söyleyeyim doğru mu gidiyorum yanlış bişey varsa düzelteyim fikirlerinizi bekliyorum :)
sabah
1 bardak ılık limonlu sirkeli su
1 dilim tam tahıllı ekmek
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
3 zeytin
ara
1 portakal
1 bardak yeşil çay
öğle
tek tavuk şiş
yarım domates - salata
1 bardak ayran
ara
5-6 tane erik
yaklaşık 2,5 lt su
güzel menü akşamıda sebze yemeğiyle tamamlarsan kaydirigubbakcemile5 süper olur
merhaba arkadaşlar nasılsınız opuyorumnanaktan çok sevdiğim topiğe bir uğrayayım dedim :hulya:
zambak3 hoşbuldum cnm ben değil ama kilolarım gidecek o kesin :)
binbirrenk hoşbuldum :) bisiklet konusunda kafam çok karıştı şimdi zaten yeterince basenim var daha da yayılsın istemiyorum ama uyguladığım beslenme düzenini sporla desteklemek istiyorum bana önerebileceğin hareketler varmı acaba ?
bir de bu saate kadar yediklerimi söyleyeyim doğru mu gidiyorum yanlış bişey varsa düzelteyim fikirlerinizi bekliyorum :)
sabah
1 bardak ılık limonlu sirkeli su
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
3 zeytin
ara
1 portakal
1 bardak yeşil çay
öğle
tek tavuk şiş
yarım domates - salata
1 bardak ayran
ara
5-6 tane erik
yaklaşık 2,5 lt su
gözümü kararttım bu sıcakta yürüdüm geldim yarım saat yürüyüş . Burda aletlerde var birazda onlardan yaptım kaydirigubbakcemile2
Bu arada yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz
menün güzel ama sebzeni meyveni biraz arttırabilirsin bence
biz leslie sansone walk at home yürüyüşü adında bir spor var onu yapıyoruz bence dene çok güzel :lepi:
sebzede problem yok ama meyve yiyemiyorum çok fazla onu da arttırmaya çalışıcam cnm
bide o nasıl bir spor öyle :1shok: nasıl yapılıyor acabaaa :kedi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::dance:
hoş buldum kızlar Şeniz çok iyi gidiyor canım, hergün spor yapıyorum, çok kasmasamda yediklerime dikkat ediyorum ve hergün 2 bardak maydanoz ve at kuyruğu çayı içiyorum, süper birşey vücuttan ödemi attırıyor hihoyyyt kopamıyorum sizlerden :1no2:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok güzel canım at kuyruğu ne oluyor ilk defa duydum
Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?