Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşlar
Kalkar kalkmaz 2 bardak su yarım saat sonra 1 kase kiraz yedim bu gün direnicem ve meyveyle tamamlıycam günümü inşşallah zorlanmam

Ne güzel başlamışsın güne. Her günün böyle geçsin opuyorumnanaktan harika
ye kurabiyeleri sonra masumdu de çek mekiği de görelim :roflol:

kaydirigubbakcemile3

servise bindikten sonra bisikleti ne yapıyorsun kaydirigubbakcemile3

annemler yola çok yakın onlara bırakıyorum bisikleti ordan servise biniyorum akşam yine orda inip eve bisiklet ile gidiyorum canım kaydirigubbakcemile3 annemlerin bahçeyi park alanı ilan ettim sırnaşık şey sırnaşık şey

ayyy negüzell ya bisikletee biniyosunnnnboshayallersmile

daha 2 haftadır bende bisiklet bütün yaz kullanmayı düşünüyorum canım valla süper oluyor hem gideceğim yere daha çabuk varıyorum hemde eğleniyorum bacaklarım biraz morardı ama olsun delikafadulden delikafadulden

bacakların mı morardı kaydirigubbakcemile3

ayy evet yaramaz oğlanlar gibi oldum kaydirigubbakcemile3 ilk gün araba sıkıştırdı dar sokakta duvara bindirdim kafamçokkarıştı iki gün sonra peşimden köpek koştu kaçmaya çabalarken pedala çarptım ayağımı delikafadulden geçende yine pedala çarptım her tarafım yara bere oldu mor mor akannehir eşim diyo ki sen bisikleti böyle sürüyosun bide araba istiyosun kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: ya çoktandır bu kadar gülmemiştim
sen en iyisi bisiklet sevdasından vazgeç :roflol:

şükür şimdi düzgün sürüyorum hayatta vazgeçmem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bak ne güzel karın kasların çalışmıştır şimdi delikafadulden

günaydın kızlar hepinizi iyi gördüm maşallah
sabah kahvaltım
2 dilim beyaz ekmek
kaşarlı sahanda yumurta
3 zeytin
domates,salatalık
ara 1 elma 2 erik
ara yeşil çay

Herkese merhaba,
Amanda bir faaliyetler ne güzel.
Meyva kürleri falan umarım çok iyi sonuçlar alırsınız.hihoyyyt

cuma ya da az kaldı ama ben bu hafta hiç spor yapmadım
ama yürüyüş yaptım sayılır çocuğu alıp dolandım kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar menümün devamını aklımdayken yazayımmm

saat 12 de bir bardak süt

öğle

2 yk kabak yemeği
2 yk taze fasulye
1 yk patlıcan yemeği
2 yk yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek

şu ana kadar 2,5 litse su

akşama ne yesem acabaa :kedi:

selam kızlar.bugün yazılanları okudum deminden beri gülüyorum.NaF süpersin.lütfen kusuruma bakma.bacaklarının morarması ve başına gelenler senin adına kötü olmuş ama ayıp ettiğimi bildiğim halde yinede gülmekten kendimi alamadım.opuyorumnanaktan
ama eşinin söylediklerine katılmıyorum.bende bisiklet konusunda biraz sabıkalıyımdır ama araba konusunda şöförlüğüme kimse laf edemez.tatile giderken bile eşim kullanmaz ben kullanırım arabayı.onun için bence sen araba istemekten vazgeçme derim.
zaten birazda senin başına gelenler hatta daha fazlası benimde başıma geldiği için güldüm.boş yolu bırakıp bisikletle tarlaların arasına çok dalmışlığım vardır.kaydirigubbakcemile3

kızlar benim bir sorunum var.ana öğünler tamam,iyi kötü su içme olayıda tamam ama ara öğün olayını birtürlü yapamıyorum.hem genelde zaman olmuyor hemde zaman olsa bile benim aklıma hiç gelmiyor.meyve ile aram pek iyi değil.
ben ne yapcam?

ege bende senin gibiyim
8 de kahvaltı ettiğim için 10 da yeşil çay fln içmeye çalışıyorum 12 de öğle yemeği 3 te de ağzıma mutlaka bişi atmaya çalışıyorum ya meyve ya diyet bisküvi yada kuru kayısı

egecim meyve yiyebilirsen ara öğünlerde çok iyi olurdu ama yoğurt yada sütde içebilirsin 2 grisini çantana koyup yiyebilirsin mümkün olduğu kadar atlamamaya çalış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…