- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.821
yookk haticemm cezanı yapıp yapmamandan hiç şüphem yoookkk
sen özge degilsinkiii:roflol::roflol:
yaparsın eminim sormaya gerek yokkkkolumunekankayizsmile
ya benimde sıkılıyor dışarı çıkmak istiyorum yağmur durdu gibi ama yine öyle yağarsa dönüşüm sıkıntılı olursa diye cesaret edemiyorum Hem sen gibi avm de dolaşıp spora sayabilirim belki kaydirigubbakcemile3
şimdilik daha ilacım yok canımselam gzdecskn.aramıza hoşgeldin.bende hipotiroit hastasıyım.ilacını ihmal etmeden kullandığın sürece herşey yoluna girer canım merak etme.
eminimki sen zaten annenden dolayı hipotiroitle ilgili gerekli bilgilere sahipsindir.zaten fazla kilonda yok bence.tiroit tedavisi ile kilonuda verirsin canım
valla bugün hiç yediklerime dikkat edemedimcanım benimm okadar kolay dgill kupayı kazanmakkkkaydirigubbakcemile3
cuma günüü belli olur bakalımmmm neler olacakkkk:hulya:
uykuya hasret gezdim bugün vallabugün karanlık havada herkes uyudu galiba kimsecikler gelmedi
afferinn kuzummm sana hiç şüphem yoktu zaten yapmayacagındannolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile sağol canım yaptım hem günlük sporumu hem cezamı yaptımkaydirigubbakcemile5
özgeee gör bakk örnekk alllll:mymeka:mekiğimi gece yatarken yapıcam bu arada zambakcım duyurulur. :tomato: Hemide 50 dane opuyorumnanaktan
Ama yeter kafam acıdı :mymeka: hem yapıcam biraz sonra kaydirigubbakcemile2
Sen çok sevinme bakalım zemuszemus zaten bizi fişledin sen kaynadın arada kaydirigubbakcemile Tam simit ye ondan sonra ohhhh ne yedin öğlen bakalım anlat
Günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımmm
herkes sabah kahvaltısını yazmışş bende yazıyımmm
1haşlama yumurta
marul domates biber
peynir
1buçuk dilim ekmek
çayyykaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?