Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hatice 22 gelmiş hoşgelmişşş
annenlerden vakit bulup giremedin heraldee
naptın bakalımmm
mamalarııı fazla kaçırdınmıııııkaydirigubbakcemile3

hoşbuldum kuzum
anca vakit buldum nete girmeye...:hulya:
sorma ya 58 ooo ım sen ne yaptın reglden dolayı sende de olmuştu bu durum düzeldimi
mamaları fazla kaçırmadım ama şişkinli,k var bende malum dönemden oldu sanırım:çok üzgünüm:

ben geldim ama kimse yok
kızlar ya biberiye almıştım onu yaptım şimdi cezvenin içine biberiye ve su koydum kaynattım olmuşmudur öyle mi oluyor

bu arada annem sana ne oldu böyle hasta falan mısın çok zayıflamışsın dedikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Anneler böyle işte. Benim de kilo alıp verdiğimi kimse farketmez nasıl oluyorsa annem görür görmez anlar hemen.
Allah kavuştursun canım göndermişsin. Evde bir boşluk olmuştur.

Koruma döneminde dikkatli ol ama kendini fazla sıkma. Kilo sabit kalmaz zaten çeşitli nedenlerle 1kg. aşağı yukarı oynar mutlaka.
Sana önerim kilo verme döneminde isteyip de yiyemediğin yemekler varsa haftada bir öğle yemeğinde kendine ziyafet çek.aklinialirimsmile Akşama sadece salata ve yoğurt yersin.
Ben böyle bir şey yapmadım. Çünkü tatlıcı olduğumdan tercihimi onda kullandım.:hulya:
Sporunu ihmal etme sistemini tutturdun artık almazsın merak etme.hihoyyyt

Merhaba kızlar

ara: 2 etiform
Akşam: Mercimek yemeği (biraz tepelemeydi bu yüzden ekmek yok)
yeşil salata

Mekiğimide çektim 50 tane bunu aslında her akşam yatmadan evvel yapmaya çalışıcam bundan sonra

teşekkür ederm canım gönderdim annemleri avde bi boşluk ldu haliyle alışmıştım ama akşamda netten görüştümkaydirigubbakcemile3
koruma döneminde açıkçası ne yapacağımı tam bilmiyordum.sağol bilgiler içinopuyorumnanaktandikkat etmeye çalışıyorum .ben çok tatlıcı değilim açıkçası .yemesem hiç aramam. kriz nasıl yaşanır bilmem, ama dondurma vazgeçilmezim yaz kış benim tek tatlım :kedi konuda nasıl yapayım bi akıl ver aza da kanaat edemem :kedi:

iyiyim cnm sağol. ya 55 leri gördüm tartıda şimdilik iyi ama başlarda ki gibi hızlı veremiyorum tabi bende de bir rahatlık sözkonusu ilk günlerde ki gibi sporda yok bakalım. Koruma nasıl gidiyor senin yok sa aynımı besleniyorsun bir gevşeklik oluyormu yemende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…