- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.841
hatice 22 gelmiş hoşgelmişşş
annenlerden vakit bulup giremedin heraldee
naptın bakalımmm
mamalarııı fazla kaçırdınmıııııkaydirigubbakcemile3
ben geldim ama kimse yok
kızlar ya biberiye almıştım onu yaptım şimdi cezvenin içine biberiye ve su koydum kaynattım olmuşmudur öyle mi oluyor
bu arada annem sana ne oldu böyle hasta falan mısın çok zayıflamışsın dedikaydirigubbakcemile3
3 ve 4 mil yaptım şimdi kaydirigubbakcemile2
biraz dinlendikten sonra 5 mili de yapacağım bir de mekik çekeceğim
şimdilik daha ilacım yok canım
bugün tahlil yaptırdım üniversite hastanesin de diyetisyenimin olduğu yere gittim
onun sonuçlarına göre ilaç tedavisi uygularlar sanırım
çok kilom yok ama ileride bebek falan düşündüğüm zaman kilolu hamile kalırsam sıkıntı olur
o yüzden şimdiden kilolarımı vermek istiyorum
hayırlısı canım.inşallah sonuçlarında iyi çıkar.bebek konusunda çok haklısın.kilolarını verdikten sonra hamile kalmak en iyisi.ben 65 kilo ile hamile kaldım.doğuma kadar 13 kilo aldım.78 ile doğuma gittim.o kadar kilonun üstüne daha onları veremeden hipotiroit hastası oldum.ve sonuç 3 yılda malum kiloya geldim.ohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Anneler böyle işte. Benim de kilo alıp verdiğimi kimse farketmez nasıl oluyorsa annem görür görmez anlar hemen.
Allah kavuştursun canım göndermişsin. Evde bir boşluk olmuştur.
Koruma döneminde dikkatli ol ama kendini fazla sıkma. Kilo sabit kalmaz zaten çeşitli nedenlerle 1kg. aşağı yukarı oynar mutlaka.
Sana önerim kilo verme döneminde isteyip de yiyemediğin yemekler varsa haftada bir öğle yemeğinde kendine ziyafet çek.aklinialirimsmile Akşama sadece salata ve yoğurt yersin.
Ben böyle bir şey yapmadım. Çünkü tatlıcı olduğumdan tercihimi onda kullandım.:hulya:
Sporunu ihmal etme sistemini tutturdun artık almazsın merak etme.hihoyyyt
30 tane de mekik çektim kaydirigubbakcemile2
ama 5 mili yapamadım
3-4 mil yeter şimdilik değil mi ama
şimdilik daha ilacım yok canım
bugün tahlil yaptırdım üniversite hastanesin de diyetisyenimin olduğu yere gittim
onun sonuçlarına göre ilaç tedavisi uygularlar sanırım
çok kilom yok ama ileride bebek falan düşündüğüm zaman kilolu hamile kalırsam sıkıntı olur
o yüzden şimdiden kilolarımı vermek istiyorum
hayırlısı canım.inşallah sonuçlarında iyi çıkar.bebek konusunda çok haklısın.kilolarını verdikten sonra hamile kalmak en iyisi.ben 65 kilo ile hamile kaldım.doğuma kadar 13 kilo aldım.78 ile doğuma gittim.o kadar kilonun üstüne daha onları veremeden hipotiroit hastası oldum.ve sonuç 3 yılda malum kiloya geldim.ohaoldumsmile
merhABa ege nasılsın .nasıl gidiyor ödemi atıyorsundur umarım.bu haftada kupa senindi tebrik ederim darısı bu haftaya inşallahopuyorumnanaktan
hatice22 nasılsın cnm allah kavuştursun canım annenleri göndermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?