- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.861
iyiyim cnm sağol. ya 55 leri gördüm tartıda şimdilik iyi ama başlarda ki gibi hızlı veremiyorum tabi bende de bir rahatlık sözkonusu ilk günlerde ki gibi sporda yok bakalım. Koruma nasıl gidiyor senin yok sa aynımı besleniyorsun bir gevşeklik oluyormu yemende
oooooooo patiska gelmişşşşşşşş
canım unutmak üzereydik aslında seni kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun özlettin kendini valla az kalmış canım sık dişini aramızda olmana
eşine de patlama adam bırakıp gitçek seni görcen
merhaba cicileeeer.
beni unutmuyosunuz di mi mafoldumben inanın hep aklımdasınız ama barut gibi dolaşıyorum ortada. zaman geçtikçe, eşime patlıyorum, telefonda anneme falan patlıyorum hatta kediye bile patlıyorum alsanaalsanasmile bi de rahatsızlandık eşimle günlerce ateş, başağrısı ishal, istifra amaan çok kötüydü. dikkat edin kendinize((
ama 1 ay kaldı, inşallah Allah emeklerimin karşılığını verecek ve ben 12 temmuz itibariyle aranıza tam dönüş yapıcam... mutlu ve atanmayı bekleyen :)
bu arada eşim hareketsizlikten yakınıyordu(ben de tabii) eve bi koşu bandı aldık. 1 haftadır falan, dizi izlerken ya da bilgisayrdan ders videosu açıyorum karşısına geçip yürüyorum. ama yemeklere dikkat edemiyorum malesef. çabuk olsun diye makarna karpuz vs ne bulursak yiyoruz :) en azından aranıza döndüğümde kilo almış olmam, bu da bişeydir...
siz nasılsınız? nasıl gidiyor hayat???
patisim seni unuturmuyuz canım biran önce aramıza dönmeni bekliyoruzolumunekankayizsmile
canım çoook geçmiş olsun :1hug:
şimdi iyisindir inşallah Şeniz
bu kadar çalışmaya çok güzel sonuçlar bekliyoruz canım senden kaydirigubbakcemile5
iyi olmuş koşu bandı hem spor hem ders bir arada :lepi:
sorması ayıp olmazsa koşu bandını kaça aldın
birde çok yer kaplamıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?