Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

yok .şimdilik bi gvşeklik yok sanki verdiğim kiloları hemen alacak gibi korkuyorum
ama annemgil olunca pek spor yapamadım
herkes zayıfladığımı söyleyince mutlu oluyorum ve yemek yerken bunları düşünüp aynı programda besleniyorum
ben hep diyetin içinde olunca farklı değil açıkcası önceden de aynı miktarda yerdim ama düzenli değildi ve neyi neyle yiyeceğimi bilmiyordum şimdi oturdu yeme düzenim saatli yiyorum artık aralara dikkat ediyorum şimdilik bunlar yaptıklarım

Korkman çok normal cnm bende öyleyim biraz bişey fazla kaçırsam acaba aldım mı geriye endişesi taşıyorum ama dediğin gibi oturdu düzenin senin artık. istesemde eskisi gibi yiyemem gibi geliyor bana da

merhaba cicileeeer.
beni unutmuyosunuz di mi mafoldumben inanın hep aklımdasınız ama barut gibi dolaşıyorum ortada. zaman geçtikçe, eşime patlıyorum, telefonda anneme falan patlıyorum hatta kediye bile patlıyorum alsanaalsanasmile bi de rahatsızlandık eşimle(bağırsak enfeksiyonu) günlerce ateş, başağrısı ishal, istifra amaan çok kötüydü. dikkat edin kendinize ((

ama 1 ay kaldı, inşallah Allah emeklerimin karşılığını verecek ve ben 12 temmuz itibariyle aranıza tam dönüş yapıcam... mutlu ve atanmayı bekleyen :)

bu arada eşim hareketsizlikten yakınıyordu(ben de tabii) eve bi koşu bandı aldık. 1 haftadır falan, dizi izlerken ya da bilgisayrdan ders videosu açıyorum karşısına geçip yürüyorum. ama yemeklere dikkat edemiyorum malesef. çabuk olsun diye makarna karpuz vs ne bulursak yiyoruz :) en azından aranıza döndüğümde kilo almış olmam, bu da bişeydir...
siz nasılsınız? nasıl gidiyor hayat???

Son düzenleme:
günaydın zemuszemus
sabah menüm
tavada yumurta 2 lokma reçel 3-4 zeytin 1 lokma peynir biraz kepek biraz normal ekmek1 bardak çay anlayacağınız canım pek yemek yemek istemedi ondan bundan atıştırdım kahvaltı yapabilmek için

canım unutmak üzereydik aslında seni kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun özlettin kendini valla az kalmış canım sık dişini aramızda olmana
eşine de patlama adam bırakıp gitçek seni görcen

canım unutmak üzereydik aslında seni kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun özlettin kendini valla az kalmış canım sık dişini aramızda olmana
eşine de patlama adam bırakıp gitçek seni görcen

hadii be nereye gidebilrmiş :))) gitsin de anasının dırdırından benim kıymetimi daha iyi anlayıp kuzu kuzu geri dönsün :teytey:

ayrıca beni unutmak mümkün mü sengözlerimebaksanab

patisim seni unuturmuyuz canım biran önce aramıza dönmeni bekliyoruzolumunekankayizsmile
canım çoook geçmiş olsun :1hug:
şimdi iyisindir inşallah Şeniz
bu kadar çalışmaya çok güzel sonuçlar bekliyoruz canım senden kaydirigubbakcemile5
iyi olmuş koşu bandı hem spor hem ders bir arada :lepi:

saol Haticem :1hug:
ben de biran önce yanınıza dönmek için sabırsızlanıyorum canım inan. şimdi iyiyiz ama hala yağsız yemeye falan dikkat ediyoruz işte. ilaçlar bitmedi...
çok çalışıyorum tatlım ama çok ta korkuyorum yaa. eşim de şimdi girsen fazlasıyla alırsın stres yapma artık diyor ama inanın gece bile test çözüyorum uykumda. o gün sınava girerken kalp krizi falan geçirmezsem iyi şeyler olucak sanırım akannehir

sorması ayıp olmazsa koşu bandını kaça aldın
birde çok yer kaplamıyor mu

bi sen özlememişsin beni alsanaalsanasmile

tatlım hepsiburadada indirime girmişti 800 falan. biz bayadır bakıyodukta, erteliyorduk malum... ama marka güvenilir, indirime girmiş falan görünce dayanamadık. ben anlamam ama eşimin hep bahsettiği özellikleri taşıyordu, motor, zemin vs..
bir de kendisine monte edilen masaj zımbırtısı var. yanında da voitin ab-rider mı ne (biz kurmadık onu), bi de twister verdiler.
ekonomik gibi geldi bize.
evde yer kaplıyor tabi ama bi tuşla açılıp kapanıyo falan. bizim boş bi odamız vardı, orda durması sorun olmaz dedim ben ama eşim saolsun oturma odasında olmazsa benim aklıma gelmez kullanmak dedi. şimdilik oturma odasında duruyor.
eğer siteye girersen sağ alta doğru aklınızda olsun diye bi köşe var. orda hala gösteriliyor. ama şimdi baktım hediyeleri değişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…