- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.101
Metabolizma hızlandıran içecek
Hazırlanışı,Gün içerisinde 3 defa yemeklerden sonra alındığından yağ yakımına yardımcı olan bu tarif ; Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez tarafından hazırlanmıştır.
2 orta boy elma
1 limon
1 dal rulo tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1. Elma ve limonu 4'e bölün.
2. 3 lt. su içerisine tüm malzemeleri ekleyin ve aroması çıkana kadar kaynatın.
3. En fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir.
Tarifi deneyenler yararını görmüşler. Ben de deneyeceğim. Paylaşmak istedim.
Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor.
Herkese merhaba,
Bu hafta da ege kupayı kimseye bırakmamış anlaşılan. Tebrik eder başarılarının devamını dilerim.alkisalkisalkisAyrıca bana desteklerin için tekrar teşekkürleropuyorumnanaktan
Diğer kilo veren arkadaşları da tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5
Nesibecim tatilden dönmüşsün hoş geldin vereliniortak
Özgecim saçını güle güle kullan. Eminim çok yakışmıştır.
Haticecim üzülme. Sen artık deneyimlisin. Bu haftaki yanlışlarını biliyorsun ve haftaya daha dikkatli olursun olur biter.olumunekankayizsmile
800 gr ile kupa alacağımı hiç düşünmemiştim.bu hafta yatılı misafirdi,egenin gösterisiydi,derslerdi filan derken ben haftanın nasıl geçtiğini bile anlamadım.
günaydın diye başlamak en doğrusu sanırım çünkü hepiniz mesajımı sabah okuyacaksınız.hepinize önce kupa tebrikleriniz için sonrada ege için yazdığınız güzel dilekler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.opuyorumnanaktan
egenin gösterisi daha doğrusu kreşin yıl sonu gösterisi süperdi.ben oğlumu tek bir şarkıda dansedecek diye biliyorken ege 2 şarkıda dansetti.üstelik slayt gösterisindede egeyle yaptıkları röportajı gösterdiler.egeyide tembihlemişler annene söyleme süpriz olsun diye o da iyi sır tutmuş valla.
ben herzamanki gibi bir duygu yoğunluğu yaşadım ve oğlumu seyrederken ağladım.o benim hayatım boyunca yaptığım en güzel şey.allah herkesin evladını bağışlasın.isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın
neyse kızlar ben yine duygusala bağladım.en iyisi yatıp uyumak.sabah görüşürüzopuyorumnanaktan
günaydın diye başlamak en doğrusu sanırım çünkü hepiniz mesajımı sabah okuyacaksınız.hepinize önce kupa tebrikleriniz için sonrada ege için yazdığınız güzel dilekler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.opuyorumnanaktan
egenin gösterisi daha doğrusu kreşin yıl sonu gösterisi süperdi.ben oğlumu tek bir şarkıda dansedecek diye biliyorken ege 2 şarkıda dansetti.üstelik slayt gösterisindede egeyle yaptıkları röportajı gösterdiler.egeyide tembihlemişler annene söyleme süpriz olsun diye o da iyi sır tutmuş valla.
ben herzamanki gibi bir duygu yoğunluğu yaşadım ve oğlumu seyrederken ağladım.o benim hayatım boyunca yaptığım en güzel şey.allah herkesin evladını bağışlasın.isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın
neyse kızlar ben yine duygusala bağladım.en iyisi yatıp uyumak.sabah görüşürüzopuyorumnanaktan
sağol canımgeçmiş olsun güzelim inşallah iyi sonuçlarla dönersin
tedavin bitince belki daha güzel kilolar vereceksin
senin şimdi sağlığın önemli
kilo veremiyorum diye üzme kendniopuyorumnanaktan
canım sana tavsiye yemeklerden yarım saat sonra funda çayı içhatice bende aldım dün biberiye bakalım bundan sonra yeşilçayın içine karıştırıp içeceğim:içelim:
bu karışımı ben de uyguladım evlenmeden önce gerçekten çok faydası oluyorMetabolizma hızlandıran içecek
Hazırlanışı,Gün içerisinde 3 defa yemeklerden sonra alındığından yağ yakımına yardımcı olan bu tarif ; Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez tarafından hazırlanmıştır.
2 orta boy elma
1 limon
1 dal rulo tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1. Elma ve limonu 4'e bölün.
2. 3 lt. su içerisine tüm malzemeleri ekleyin ve aroması çıkana kadar kaynatın.
3. En fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir.
Tarifi deneyenler yararını görmüşler. Ben de deneyeceğim. Paylaşmak istedim.
Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor.
EGE ÇOK TEBRİK EDERİMM KUPA SENİNMİŞŞŞkaydirigubbakcemile5
günaydın kızlarrr
kızzlarr merhaba opuyorumnanaktan nasılsınız, hepinizi özledim Şeniz
kızzlarr merhaba opuyorumnanaktan nasılsınız, hepinizi özledim Şeniz
ne günaydını kızz öglen olduu
anlaşılan sen yeni uyandınnnnkaydirigubbakcemile3
ewet ya öyle oldu 11 benim normal kalkış saatim
kahvaltı eşimi uğurlama derken size günaydını anca yazabiliyorumkaydirigubbakcemile3
Slm kızlarrr
gelelim kupadan sonrakii ceza işine :jeyyar::jeyyar:
hatice nesibe ve enaz kilo veren özgeeee
üçünüz cezalısınızzzkötükedihüso
şimdi cezalardan ceza begeninnnnaniknanik
sizee 3seçenek sunuyorumm hangi cezayı isterseniz onu seçinnn
1.birhafta boyunca agzınıza tatlı sürmeyeceksiniz(sütlü tatlı dondurma v.s.)
2.haftada 3gün 1saat yürüyüş
3.haftada 3gün 50mekik
tercih sizin kızlarrr
bakın nekadarr iyiyimm size seçenek bile sunuyorummkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?