Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Yihuuu !.. sositososito Ayağımın tozuyla ceza alacağım. :teytey:

teşekkür ederim canım destek ve önerilerin içinŞeniz

bende kendime yeni çizelge yaptım hedefimi 70 yaptım ooffff oooooooffffffff
yanlış hatırlamıyorsam sen demiştin kaplumbağa hızında ilerliyorum diye bende öyle yaptım kendime

yanlış hatırlamıyorsam sen demiştin kaplumbağa hızında ilerliyorum diye bende öyle yaptım kendime

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sonra da motor vardı. Kaplumbağa yerine onu koyarsın. kaydirigubbakcemile3
Akşam görüşürüz. Ben dışarı çıkıyorum. opuyorumnanaktan

Herkese merhabaopuyorumnanaktan

Tinkerbell kutluyorum canım kupanıkaydirigubbakcemile5. Haftaya inşallah mezuniyetini kutlarız.alkisalkisalkis

Naf tatilden dönmüşsün hoş geldin canımvereliniortak. Umarım iyi geçmiştir.

Brown sugar dün aklımdaydın. Sınavları bitmiştir mutlaka döner dedim. Oldukça keyifli gördüm seni. Sonuçlar belli oldu mu girdiğin derslerde. Şimdilik geçmiş olsun diyorum. Üstelik kilo da vermişsin. harikakaydirigubbakcemile5

Ayrıca kilo veren bütün arkadaşları kutluyorum.alkisalkisalkis

Haticecim ben de senden umutluydum. Neden böyle oldu. Bu hafta uğramadım ama senin çok dikkat ettiğini tahmin ediyorum. Yağdan vermediğine emin misin? Ayda bir filan yağ ölçümü yapabilsen iyi olur. Bugün girdim ama sadece bugün yazılanları okuyabildim. hafta sonu yatılı misafirlerim geleceğinden işlerim çok.

Ben de bir öneri getiremiyorum ne yazık ki. En fazla gördüğüm kilo 70 olmuştu. 67 ile burada başladım. İki ay sürdü ve 2 hafta duraklama olmuştu. Sonuçta 57 yi gördüm. En uzun süren uygulamam da burada oldu. Fazla bir deneyimim olduğunu söyleyemem.

Uzun süre diyet yapanlardan öneriler almak lazım. gerçi herkesin metabolizması farklı ama yine de bir yol gösterici olur en azından.

Sanırım sen şok diyetler yapmıştın. Bir aydan önce yapma artık. Geçen protein ağırlıklı beslenmeyi dene yediklerini ve yaptığın sporu değiştir demiştim. Olumlu sonuç vermedi sanırım. Bir de forumda karbonhidrat diyeti var. Puanlara göre yiyorsun. Protein ağırlıklı yine ama daha bilinçli olur. Bir veya 2 hafta yapabilirsin uzun süre yapılmaz bence. Bir bak istersen ona.
Kolaylıklar diliyorum herkese.

Hatic22 nasılsın canım. Koruma nasıl gidiyor. Korumaya geçenler artık artıyor.
Korumacılara da ayrı liste yapmak şart oldu sanırım.kaydirigubbakcemile2

sıcakta cam mı silinir kısss
şekerim sıcakta zor oldu tabiki.
cama çıkınca ayaklarım yanıyorduuuama bir haftaki yağmurlar camlarımı mahvetti...

belkide vücudun su tutmuştur canım sen dün 64 000 dememiş miydin
63 e düşmen an meselesikaydirigubbakcemile2

canım hiç bilmiyorum.temmuzun 12 sine kadar kayınvalideciğimin yazlığındayım ve internet bağlantısı yok.12 sinden sonra girme ihtimalim var ama.

gir canım fırsat buldukca
özletme kendini...

maşallah canım 7 sene çıkmıçsınız maşallah nice 11 senelere...
kayınvalidenle sevdiklerinle

günaydın herkeze
Arkadaşlar 54.2 çıktım 800 gr vermiş gözüküyorum. Tartıda sonunda 54 leri gördüm hayal gibi geliyordu bana.
tebrik ederim canım hedefine az kalmışşşkupanda hayırlı olsun bu arada...

canım allah kolaylık versin zor böyle kayınvalideyle uğraşmakkk

Naf tatilden dönmüşsün hoş geldin canımvereliniortak. Umarım iyi geçmiştir.

hoşbuldum canım opuyorumnanaktan çok güzeldi tatilimm aldığım 200 gr sinir etsede bu hafta çok azimliyim vericem inşallah kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

öğle menümden önce leslie ile 1 mile yürüdüm iş yerinde hemde kapıyı kilitledik kızlarla yürüdük beraber

1 saat sonra filan yemek yedim

1 kaşık pilav
2 kaşık bamya
2 kaşık bezelye

ekmek yemedim çünkü pilav vardı şimdi de çay içiyorum

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum :1hug:

tinkerbell2 arkadaşımı da kupayı aldığı için tebrik ediyorum :hooray:

veremeyen ve alan arkadaşlarım ile birlikte ceza için zambağı sabırsızlıkla bekliyorum sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…