- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.541
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................74................................74..........................68... ........verememiş
zambak3......................86.3.........................77.2.............................76.7.........................70............500 gr vermiş
oyelken........................79.9.........................72.7.............................72.7.........................65............verememiş
tinkerbell2......................61.2.........................55..............................54.2.........................54............800 gr vermiş
nesibe26........................75............................72.5............................72............................68............500 gr vermiş
ege1979.........................97.2........................92.7............................92.............................85..........700 gr vermiş
naf..................................73..........................71.4...........................71.6...........................60...........200 gr almış
brownsugar.....................68.9.........................64..............................64.4..........................54............400 gr almış
değiştirdim canım
Doğru bilinen yanlışlardan birini ben burada öğrendim. 1 hafta boyunca öğünlerde 1 tabaklık yemek yedim ve miktarı oldukça azdı. Burada sıkıntımı paylaştım. Meğer vücut kıtlık moduna giriyormuş böyle durumlarda. Ardından 1 hafta boyunca her gün 1'er saatlik spor yaptım ve tartıda kilo kaybı beklentim oldukça yüksekti ancak gram kilo verememiştim ama annem bacaklarımın sıkılaştığını ve vücudun sıkılaştığını söyledi. Yani biz ne kadar fazla fedakarlık yapıp; emek verdiğimizde bir o kadar karşılık bekliyoruz. Vücut bunun karşılığını elbet veriyor ancak uzun vadede sabretmek gerekiyor. Bunu destekle birbirimize sağlıyoruz zaten.
Sana özel olarak tavsiyem, eğer aynı spor egzersizini yapıyorsan; aynı spor hareketlerini yapma. Ben 3 farklı fitness videosunu haftanın farklı günlerinde yapıyordum ve yine o şekilde devam edicem. Sonuçta aynı hareketler, aynı kasları çalıştırır ama farklı hareketler farklı kasları da çalıştırır. Aslında diyet psikolojisini atlatmak adına miktarı abartmamak kaydıyla tatlı yenilmesini mantıklı buluyorum. Hani belki vücudun diyete karşı direnç gösteriyorsa; tatlı yiyerek onu kandırabilirsin. Bunlar naçizane fikirlerim.
teşekkür ederim canım destek ve önerilerin içinŞeniz
Yihuuu !.. sositososito Ayağımın tozuyla ceza alacağım. :teytey:
neyse ben çıkıyorum canım daha sonra görüşürüz
bende kendime yeni çizelge yaptım hedefimi 70 yaptım ooffff oooooooffffffff
yanlış hatırlamıyorsam sen demiştin kaplumbağa hızında ilerliyorum diye bende öyle yaptım kendime
bende kendime yeni çizelge yaptım hedefimi 70 yaptım ooffff oooooooffffffff
yanlış hatırlamıyorsam sen demiştin kaplumbağa hızında ilerliyorum diye bende öyle yaptım kendime
şekerim sıcakta zor oldu tabiki.sıcakta cam mı silinir kısss
Selam herkese !.. Günaydın
Dün itibariyle aranıza tekrar katılmış oldum. :lepi: Yalnız sabah kahvaltısı ablamdan olduğu için birazcıcık ideal menünün dışına çıktı. cokacimcoook
Bazlama ekmek, 1 kk peynir, domates ve maydanoz karışımı salata, banban ohaoldumsmile ve şekersiz çay
Bugün, diğer öğünlerde daha dikkatli olmaya çalışıcam. bilmiyorumkismile
Bu sabah tartıldığımda da 64.4 eyvahedigeldismile Ama pazara kadar 63'e düşmeyi bekliyorum kaydirigubbakcemile3 Ya 59'u görsem dünyalar benim olcak. sositososito
canım hiç bilmiyorum.temmuzun 12 sine kadar kayınvalideciğimin yazlığındayım ve internet bağlantısı yok.12 sinden sonra girme ihtimalim var ama.
maşallah canım 7 sene çıkmıçsınız maşallah nice 11 senelere...çok şükür canım çok iyiyiz.24 haziran bizim hem evlilik yıldönümümüz hemde çıkmaya başladığımız tarih.bu sene 24 haziranda evliliğimizin 4.yılı beraberliğimizin 11.yılı bitiyor.ve kayınvalideciğimlede 11 senedir çok iyiyiz.her zaman yanımda olmuştur.
sizde durumlar nasıl?
tebrik ederim canım hedefine az kalmışşşkupanda hayırlı olsun bu arada...günaydın herkeze
Arkadaşlar 54.2 çıktım 800 gr vermiş gözüküyorum. Tartıda sonunda 54 leri gördüm hayal gibi geliyordu bana.
bizde 2006 da evlendik canım 2002 te çıkmaya başladık.Ama eşimin ailesiyle biz mesafeliyiz sadece özel günlerde görüşüyoruz ama keşke böyle olabilse dicem
çünkü annemle altlu üstlü oturdukları için zırt pırt anneme iniyo ama bizim aramız iyi dğeil çok dedikodular duydum zamanında kötü sözler ama kaynanamı gör yüzüme karşı çok çok iyi yani arkamdan laf ediyor tabii bazen yüzüme de ediyor.40 yıl görmesem umurumda olmazlar hiç sevmiyorum
Naf tatilden dönmüşsün hoş geldin canımvereliniortak. Umarım iyi geçmiştir.
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................74................................74..........................68... ........verememiş
zambak3......................86.3.........................77.2.............................76.7.........................70............500 gr vermiş
oyelken........................79.9.........................72.7.............................72.7.........................65............verememiş
tinkerbell2......................61.2.........................55..............................54.2.........................54............800 gr vermiş
nesibe26........................75............................72.5............................72............................68............500 gr vermiş
ege1979.........................97.2........................92.7............................92...............................85..........700 gr vermiş
naf..................................73..........................71.4...........................71.6...........................60...........200 gr almış
brownsugar.....................68.9.........................64..............................64.4..........................54............400 gr almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?