Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

iyidir cnm senden nbr bu arada gözlerin çok güzel :)

bende iyiyim canım :hulya: teşekkür ederimmm :kedi: bende baktım sabah maşallah çok güzel bir ailesiniz Allah nazarlardan saklasın sizi opuyorumnanaktan

ya bilgi işlem bu siteye girişi kapamış deli oldum yaa ama açtılar sağolsunlar :)

bizim burda dün geceden beri deli gibi yağmur yağıyor bende o yüzden giremiyorum internet gidip geliyor sinir oldum alsanaalsanasmile

spor aletini kullanmaya başlamışsın hayırlısı olsun cnm zemuszemus bende dün leslie ile 1 mile yaptım 30 dk bisiklet 20 dk bölgesel saymadım ama 25 ten fazla mekik çekmişimdir. sositososito

eşim yokken akşamları spor yapıyorum bakalım gelince de devam edebilecekmiyim

bisiklete bindim şimdi ölüyorummm

50 kerede twister de döndüm kaydirigubbakcemile2
maşallah canım çok güzel senin adına çok sevindim bak çok farkını göreceksin
yalnız yavaş yavaş arttır yoksa kasların acıralkisalkisalkis
kızlar bende varımmm kilo vermek içinnn....benimde 5kilom varr ya..
hoşgeldin aramıza umarım bende varım deyip kaybolmazsın
her cuma kilo bildirimi yapıyoruz tabloya katılmak istersen sende bildirkaydirigubbakcemile5
yok canım 7 yıl oldu biz evleneli. sekize giriyoruz hatta önümüzdeki ay yapıcaz herhalde deneme. Bunun ilk 2 yılı istemedik belki onla karıştırmış olabilirsin paylaştım diye hatırlıyorum

canım en yakın zamanda hayırlısıyla olur inşallaholumunekankayizsmile

günaydın arkadaşlar. ben de kilo vermek isteyenlerdenim. isteyipte hiçbirşey yapmayanlardan ama. 7 ay olucak nerdeyse doğum yapalım bende kilo olarak hiçbir oynama yok. bebeğimi hala emziriyorum ama hem emzirip hemde kilo vermek istiyorum. çok rahatsız olmaya başladım artık yaa..

bu arada kahvaltım

1.5 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
domates
salatalık
şekersiz limonlu çay

şimdi de yeşil çayımı içiyorum

günaydın canım hoşgeldinn a.s.

boyun ve kilon kaç acaba ?

merhaba canım
senin önceliğin bebeğin sen diyet değil sağlıklı beslenme adına yemeklerini azaltıp ara öğünlerine önem verirsen ve hiç diyet yapmadıysan azar azar verirsin
kilon ve boyun kaç acaba

valla boyum 1,73 kilom en son 85 falandıı iki haftadır tartılmıyorum. ama tartılıp kesin sonucu yazarım. hamilelikten önce 68-67 falandım nasıl düşücem o kiloya bilmiyorum ben yaa. bu aralar çok takmaya başladım buna. kendimi çirkin hissediyorum.

canım önce kahvaltını kaçta yapıyosun neler yersin nasıl beslenirsin onu bilmek lazım
kafaya takmaya gerek yok daha çok yeni annesin kaydirigubbakcemile5

çok sağol naf çım inş.allah sana da nasip eder sağlıklı bir bebek

amin inşallah olumunekankayizsmile

merhaba canım
senin önceliğin bebeğin sen diyet değil sağlıklı beslenme adına yemeklerini azaltıp ara öğünlerine önem verirsen ve hiç diyet yapmadıysan azar azar verirsin
kilon ve boyun kaç acaba

günaydın cnm opuyorumnanaktan

Hatice çok doğru söylemiş canım onun dışında kilonu takıntı yapma nasıl aldıysan öyle verirsin guclubacismile hem çirkin anne yoktur annelerin hepsi güzeldir opuyorumnanaktan

sabah işe geldiğim için en geç 8,30 da kahvaltımı yapmış oluyorum. yarım simit peynir ve yanında bazen salatalık yiyorum. yeşil çay içmeye başladım şekersiz. normal çay içsemde şeker pek kullanmam zaten. saat 12 de öğle tatilim yemek yemeye ya annemde ya kayınvalidemde oluyorum kızım nerdeyse ordayım yani. bazen bir dilim ekmekle yemek yiyorum. bazen iki kaşık makarnayla yemek. bazende bir dilim kızarmış ekmekle kahvaltı türü şeyler yiyorum. akşam üzeri 3 gibi sabahtan kalan simidimi peynirle yiyorum. 3,30 da işten çıkıyorum. gidince karnım tok olduğu için birşey yemiyorum. acıkırsa bir kaç çubuk kraker bazen meyve. ama benim yanlışım eşim işten geç geliyor akşam yemeğini onunla yemek 8,30 9 gibi akşam yemeği yiyorum. bazen gerçekten dikkat ettiğim halde gram kıpırdamıyorum. o yüzden sinirim bozuluyor..

aynı benn bende eşimi bekliycem derken bazen 21:30 da bile yiyorum akşam yemeğini

özgeye katılıyorum spor yapmalısın cnm kaydirigubbakcemile2

google walk at home yaz orda 1-2-3-4-5 mil var arkadaşlar onu yapıyorlar istediklerini yada yürüyüş koşu bisiklet bölgesel egzersiz mekik her şeyi yapan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…