- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.041
iyidir cnm senden nbr bu arada gözlerin çok güzel :)
ya bilgi işlem bu siteye girişi kapamış deli oldum yaa ama açtılar sağolsunlar :)
bisiklete bindim şimdi ölüyorummm
maşallah canım çok güzel senin adına çok sevindim bak çok farkını göreceksin50 kerede twister de döndüm kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin aramıza umarım bende varım deyip kaybolmazsınkızlar bende varımmm kilo vermek içinnn....benimde 5kilom varr ya..
yok canım 7 yıl oldu biz evleneli. sekize giriyoruz hatta önümüzdeki ay yapıcaz herhalde deneme. Bunun ilk 2 yılı istemedik belki onla karıştırmış olabilirsin paylaştım diye hatırlıyorum
günaydın arkadaşlar. ben de kilo vermek isteyenlerdenim. isteyipte hiçbirşey yapmayanlardan ama. 7 ay olucak nerdeyse doğum yapalım bende kilo olarak hiçbir oynama yok. bebeğimi hala emziriyorum ama hem emzirip hemde kilo vermek istiyorum. çok rahatsız olmaya başladım artık yaa..
günaydın arkadaşlar. ben de kilo vermek isteyenlerdenim. isteyipte hiçbirşey yapmayanlardan ama. 7 ay olucak nerdeyse doğum yapalım bende kilo olarak hiçbir oynama yok. bebeğimi hala emziriyorum ama hem emzirip hemde kilo vermek istiyorum. çok rahatsız olmaya başladım artık yaa..
valla boyum 1,73 kilom en son 85 falandıı iki haftadır tartılmıyorum. ama tartılıp kesin sonucu yazarım. hamilelikten önce 68-67 falandım nasıl düşücem o kiloya bilmiyorum ben yaa. bu aralar çok takmaya başladım buna. kendimi çirkin hissediyorum.
çok sağol naf çım inş.allah sana da nasip eder sağlıklı bir bebek
merhaba canım
senin önceliğin bebeğin sen diyet değil sağlıklı beslenme adına yemeklerini azaltıp ara öğünlerine önem verirsen ve hiç diyet yapmadıysan azar azar verirsin
kilon ve boyun kaç acaba
valla boyum 1,73 kilom en son 85 falandıı iki haftadır tartılmıyorum. ama tartılıp kesin sonucu yazarım. hamilelikten önce 68-67 falandım nasıl düşücem o kiloya bilmiyorum ben yaa. bu aralar çok takmaya başladım buna. kendimi çirkin hissediyorum.
sabah işe geldiğim için en geç 8,30 da kahvaltımı yapmış oluyorum. yarım simit peynir ve yanında bazen salatalık yiyorum. yeşil çay içmeye başladım şekersiz. normal çay içsemde şeker pek kullanmam zaten. saat 12 de öğle tatilim yemek yemeye ya annemde ya kayınvalidemde oluyorum kızım nerdeyse ordayım yani. bazen bir dilim ekmekle yemek yiyorum. bazen iki kaşık makarnayla yemek. bazende bir dilim kızarmış ekmekle kahvaltı türü şeyler yiyorum. akşam üzeri 3 gibi sabahtan kalan simidimi peynirle yiyorum. 3,30 da işten çıkıyorum. gidince karnım tok olduğu için birşey yemiyorum. acıkırsa bir kaç çubuk kraker bazen meyve. ama benim yanlışım eşim işten geç geliyor akşam yemeğini onunla yemek 8,30 9 gibi akşam yemeği yiyorum. bazen gerçekten dikkat ettiğim halde gram kıpırdamıyorum. o yüzden sinirim bozuluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?