Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bende ekstra jel alsam toparlarmı diye düşünüyordum (sarkanları )

hiçbir işe yaramıyor

yemeğe iniyorum

afiyet olsun canım bende şimdi yedim pilav + barbunya + yoğurt

olsun canım ne olcak o kadarcık şeyden bende dün bir dilimcik kek yemiştim

tamamm canımmcımmmŞeniz
cuma ya veremezsemm cezamııı şimdiden düşünnn
caydırıcıı olsunn tamammıııkaydirigubbakcemile5

naff
canımm dün demek kek yedinn senn yanına ortakçı arıyosuunn galibaaaa:mymeka:
ben yedim pişman oldummm amaaaa

hele birde cuma ya veremezsemm varyaaa
kızar dururumm kendimee
neyse oldu bittti pişmanlık fayda etmezz artıkkk:hulya:

canım ortakçı aradığımdan değil ama ben pişman olmadım tadını çıkarta çıkarta yedim ( ki ben kek sevmemm yılda bir yerim o kadar yani ) ve akşam hafif yedim sporumu da fazlası ile yaptım.

Cuma günü vermiş olacağıma eminim kaydirigubbakcemile5 sonuçta istediğimiz kiloya ulaşınca hiç mi yemiycez böyle şeyler tabiki yenecek o zaman da suçluluk mu hissedicez ?

Bence takma kafana sefam olsun de geç git kaydirigubbakcemile5

Ben senin sürekli böyle kaçamaklar yaptığını düşünmüyorum bu yüzden cuma günü mutlaka kilo vereceksin olumunekankayizsmile ama kupa benimm :hooray: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hatice diye bir arkadaş tarçın yazmış tarçın ne işe yarıyor arkadaşlar
bu arada dediğiniz yürüyüş programlarını indirmeye başladım. ama sadece akşamları yapabilirim. ilk hangisiyle başlayayım..

hayır benimmmmmm kaydirigubbakcemile2

görüşücizzzzzzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bence 1 mile ile başla vücudun hamlığı gitsin en azından sonra rahatlıkla yapabildiğin dönemde 2 mile geçersin canım kaydirigubbakcemile2 tabi bu benim fikrim yine de sen bilirsin kaydirigubbakcemile5

tamam o zaman ben bu hareketleri ilk bir hafta azından başlayarak git gide arttırım tarçın olayınıda denerim. şimdi yeşil çay içme vaktii.

Merhaba hoşgeldin a.s.
Canım tarçın kanda ki şeker düzeyini düşürmesi sebebiyle genelde kullanıyoruz. Bende açlık ve tatlı isteği hissettiğimde 1 bardak süte 1 çubuk tarçın koyup içiyorum tatlı isteğim bitiyor böylece :) Sağlıkla kilo vermeni dilerim.

Merhaba,
yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizvereliniortak
Burada devam edecekseniz günlük menülerinizi ve yaptığınız sporları yazın.
Arkadaşlar yanlışlarda uyarı yaparlar.
Kolaylıklar diliyorum.kaydirigubbakcemile5

ayyy yiyin yiyin inş.cuma kupa benim
:roflol::roflol:

Canım tabiki yiyecezzz
sende haklısın eger keki sevmeyen biri isen ve sporla dengelediysen sana lafım yokk
neden çünküü yakmışsınn
sefam olsunmu diyeyim yaniiiikaydirigubbakcemile3

bu arada pekbiiii kupa isteyenler varrrr:dilcikar:
hafta başııı benimdi diyordum ama sizden tırstımmmmmdesemde inanma hala kupayı almaya adayımmkötükedihüso

Bu internet beni sinir etti cepten baglandim yarin duzelir ins optum sizi kizlar grs opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…