- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.061
Nazlı bebek arkadaşım tek öğün yediğin sürece kilo veremezsin üstüne kilo alırsın bende eskiden öyleydim tek öğün besleniyordum şimdi düşünüyorum da ne büyük hata yapmışım Az da yesen öğünlerini atlama bunun yanında da metabolizmanı hızlandırmak için ara öğün koy mutlaka.
bende aranıza yenı katıldım arkadslar 57kiloyum
en iyisi eşlerinizi beklemeden yiyin siz kaydirigubbakcemile3
neden bulamadım kiii ben yaaa. yazdım google ama bulamadım..
bende aranıza yenı katıldım arkadslar 57kiloyum
SENİN dediğin ilaçtan bende kullandım ama kg verdim
naf sende mi ilaç kullandın ilaçla veremedin mi
ilk bir kaç gün oluyormuş öyle sonra düzeliyormuş
günaydın canım sabahtan beri nette sorun var onun için yeni gördümgünaydın cnm opuyorumnanaktan
Hatice çok doğru söylemiş canım onun dışında kilonu takıntı yapma nasıl aldıysan öyle verirsin guclubacismile hem çirkin anne yoktur annelerin hepsi güzeldir opuyorumnanaktan
canım beslenme düzenin fena değil ama ara öğünlerini atlama bence meyva yesabah işe geldiğim için en geç 8,30 da kahvaltımı yapmış oluyorum. yarım simit peynir ve yanında bazen salatalık yiyorum. yeşil çay içmeye başladım şekersiz. normal çay içsemde şeker pek kullanmam zaten. saat 12 de öğle tatilim yemek yemeye ya annemde ya kayınvalidemde oluyorum kızım nerdeyse ordayım yani. bazen bir dilim ekmekle yemek yiyorum. bazen iki kaşık makarnayla yemek. bazende bir dilim kızarmış ekmekle kahvaltı türü şeyler yiyorum. akşam üzeri 3 gibi sabahtan kalan simidimi peynirle yiyorum. 3,30 da işten çıkıyorum. gidince karnım tok olduğu için birşey yemiyorum. acıkırsa bir kaç çubuk kraker bazen meyve. ama benim yanlışım eşim işten geç geliyor akşam yemeğini onunla yemek 8,30 9 gibi akşam yemeği yiyorum. bazen gerçekten dikkat ettiğim halde gram kıpırdamıyorum. o yüzden sinirim bozuluyor..
canım metabolizma hızın yavaşlar bende eskiden öyleydim hiçadam akıllı yemez tek öğün yerdim ve kahvaltı çok önemli erken saatte yap mutlakaben tak öğün yıyorum ama özellikle deıl yıyemedıım için ve ara öğünde düzenlı deıl ama meyve yıyorum genelde saattleri bellı olmuo sadece
görünüp kaçmayacaksan aramıza hoşgeldina.s.bende aranıza yenı katıldım arkadslar 57kiloyum
yemeğe iniyorum
bende ekstra jel alsam toparlarmı diye düşünüyordum (sarkanları )
slm kızlarr nasılsınız bakalımm
geçmişi tam okuyamasamda yeni arkadaşlar gelmişş
hoşgelmişşlerrropuyorumnanaktan
kaynanalarr çekiştirilmişşş
ahaadaa bi okusalarr saçınızı başınızı yolarlar sizinnnkaydirigubbakcemile3
evettt gelelim bana dün misafirim vardı
ama ben yedimm yaaaeyvahedigeldismile
cezam neyse razıyımmm sabah 45dk yürüdümmm dışarıda
dün yediklerim için pişman oldum çünküüü
ne biliyimm ya oannn olduu bihata işte
akşam yemedim ama bişeyyy
sabahta su ile falan geçiştirdimmm
azöncede
3kaşık kuru fasulye ve 1kaşık pilav aldımmm okadar
akşamda yogurtla geçiştircemm
böylelikle dünü telafi ederim galibaaa...
ceza verirseniz onada razıyımmmvereliniortak
geçmişi okusaydın sakın yeme bak diye söylemiştik canım:jeyyar:
şimdi yemişsin madem cezanı verelim kötükedihüso
şaka şakasüprizzzzz sen zaten ayarlamışsın ama sakın aç kalma hafif ye ama mutlaka olumunekankayizsmileyeolumunekankayizsmile
ya haticemmmm
yazmışsınn sagoll aklına bizi getir diyeee
ama o an gözümmü ne döndüüüüsempatiksalakcinni
yediklerimi söyliyimde cezamı ona göre kesinn
1bogça
mercimek köftesi4tane
2kaşık makarna salatası
tatlı hiçyemedimm işte tatlıda hakim oldum kendime
bukadarrr..:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?