- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.121
woow kizlar nasil gidiyor uzun zamandir bakamiyordum son günlerde 58 kgye düstüm biraz dengesizim yinede belli olmuyor pek :bbo: ayria o kötü ruh halimden kurtuldum artik daha iyiyim mutluyum herseyi yoluna koymaya cabaliyorum öpüryorum herkesi opuyorumnanaktan
sağol canım galiba öyle oldu:sm_cool:alkisalkisalkis aa çok iyi buna sevindim demek ki tekrar harekete geçti metabolizman. kaydirigubbakcemile5
ben varımben geldim kimse kalmamış :ecrin_bebek:
bende çok merak ediyorum doğrusubayanssulusmile
herkes pek bi azimli ve hırslı kupa için....
senin adınada çok sevindim egenin listesi işe yaradı demekki kolaylıklar diliyorum canımopuyorumnanaktan
ben geldim nasılsınız kızlar
aynı bi gelişme yok sinirlerim iyice bozuldu galiba
yaptım güzelim ama oğlum uyuya kaldı artık yarın keseceğiz
evet canım çok iddalılar bakalım sonuçlar nasıl olacak:1closedeyes:bakıyorumda bu hafta kilo vermede herkes iddalı
ya allahtan tatlıyla sorunum yok olsa nasıl olurdu
dondurmada yemem
saoll keelbegim yardımcı oldunn 2 gün var cumaya:)ben haftaya artık kilo verisem yazrım..ama gün içinde yediklerimi yazcammmolumunekankayizsmileAynen öyle yapıyoruz genelde ben sadece sabahları 1 dilim t. buğday yiyorum sonra ekmek devre dışı gün boyu.Hamur işini tatlıyıda kestin mi bence rahat verirsin heleki yerleşmediyse kilon Dışarda yürüyorum genelde ama senin yürüme bandın varmış onda da yürüyebilirsin. Yaz tabi cnm biz cumaları kilo bildirimi yapıyoruz gün içinde de neler yediğimizi. kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım yeni aldıysan bu kiloyu daha çabuk verirsin
bölgeselse spor egzersiz şart tabiiiopuyorumnanaktanhoşşbulldum canım evt bölgesel birazda(
Hoşgeldin cnm inşallah istediğin kiloya ulaşırsın a.s.
çok saol canımm kızlar sizlerle hedefe çabuk varız inşiaşalahhhkaydirigubbakcemile5
tek öğün yemek ve bu tür ilaç takviyeleri bence geçici çözümler kalıcı birşey varsa oda az ve sık yiyerek hayatımıza sporu sokarak zayıflamak canım kaydirigubbakcemile5
:lepi:
Hoşgeldin inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım a.s.
günaydın cnm nbr ?
Şenizmaşallah canım çok güzel senin adına çok sevindim bak çok farkını göreceksin
yalnız yavaş yavaş arttır yoksa kasların acıralkisalkisalkis
hoşgeldin aramıza umarım bende varım deyip kaybolmazsın
her cuma kilo bildirimi yapıyoruz tabloya katılmak istersen sende bildirkaydirigubbakcemile5
listyee ekle canım benideee hoşşbuldum topige ugararım herğün yazrım ne yediysemsositososito
canım en yakın zamanda hayırlısıyla olur inşallaholumunekankayizsmile
[
hatice sana iyi geceler canım ben kapatıyorum
lissteye benide yazın kızlarr kilom 65( başalıyoorum haydii bismilahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?