Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

senin adına çok sevindim kaydirigubbakcemile5çok güzel
herşey gönlünce olsun canım

alkisalkisalkis aa çok iyi buna sevindim demek ki tekrar harekete geçti metabolizman. kaydirigubbakcemile5
sağol canım galiba öyle oldu:sm_cool:
ben geldim kimse kalmamış :ecrin_bebek:
ben varım
bende çok merak ediyorum doğrusubayanssulusmile
herkes pek bi azimli ve hırslı kupa için....

senin adınada çok sevindim egenin listesi işe yaradı demekki kolaylıklar diliyorum canımopuyorumnanaktan

evet canım bende şaşıyorum ve merakla bekliyorum CADIARZU
öyle oldu canım egeye tekrar teşekkür ediyorum sende çok sağol olumunekankayizsmile

zambakklava: bana tatlıyı yasakladığından:dilcikar: beri daha çok tatlı istiyor canım evde dondurma:icecream: var beni bekliyor ama ben yiyemiyorum :çok üzgünüm:
eşimde dalga geçiyor aman yeme polis jandarma falan gelir cezalısın diyoooodelikafadulden
bende durmadan meyva yiyorum naniknanik

bakıyorumda bu hafta kilo vermede herkes iddalı
evet canım çok iddalılar bakalım sonuçlar nasıl olacak:1closedeyes:
ya allahtan tatlıyla sorunum yok olsa nasıl olurdu
dondurmada yemem

yaaaaaa keşke bende aramasam:sinifsinif: ama çok severim helede dondurmayı:icecream:
nasıl olduğunu azbuçuk biliyorum ufak kızımın hamileliğinde bende hiç tatlı yiyemiyodum hem canım istemiyordu hemde içim almıyodu
keşke devam etse ben zayıflarım derdim hep-tatlicadiarzu-

saoll keelbegim yardımcı oldunn 2 gün var cumaya:)ben haftaya artık kilo verisem yazrım..ama gün içinde yediklerimi yazcammmolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…