Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kızlar naber
Ben ne yaptım biliyormusunuz akşam, zambak burda mı ? Duymasın :kedi: dondurma yedim gece kendimi buzdolabının önünde buldum sonra da olan oldu :icecream:

kızlar 1top dondurma yenilebilir ama akşam degil tabikii
ama sen anladıgım kadarıyla sporunuda yapmışsınn
bunun için bişey demiycemmmyerimseniben

hatice22 canımm allah mutlulugunuzu daim etsinn
buakşam kutlayamazsanız bile
yarın kutlarsınızz
sen hatırla eşin hatırlamazsa bileeekaydirigubbakcemile5

haticem kızına geçmiş olsun
bulunur inşallahh sebebiii

ayyy yarın için hiçç umudumm yookk gelmezsem anlayınnn tamammı veremedigimiiikaydirigubbakcemile3

Yaptım sporumu yedikten 1 saat sonra falan keşke 1 top olsaydı kaydirigubbakcemile3 ve gece olmasaydı ama oldu bir kere neyse artık önümüze bakalım cuma da ne çabuk geldi çattı.

haticem kızına geçmiş olsun
bulunur inşallahh sebebiii

ayyy yarın için hiçç umudumm yookk gelmezsem anlayınnn tamammı veremedigimiiikaydirigubbakcemile3

sağolasın canım her zaman olmuyor şükür arada çıkıyor onun için doktor sorun olmaz dedi

sakınnnnnnn öyle bişey yapayım demeeee erken gel kilonu bildirrrrrrrsengözlerimebaksanab
zaten yapacağını sanmammmŞeniz

yaa üff keşke matmazel adnana söylemeseydi adnan da beşire sormazdı nihalle behlül evlenselerdi bihter ölseydi dizi öyle bitseydi yazık oldu nihale

Yaptım sporumu yedikten 1 saat sonra falan keşke 1 top olsaydı kaydirigubbakcemile3 ve gece olmasaydı ama oldu bir kere neyse artık önümüze bakalım cuma da ne çabuk geldi çattı.

AYY SORMA CANIMM VALLA ÇOK ÇABUK GELDİ BU CUMAAAkaydirigubbakcemile3

TAMAM CANIM GELİCEMM TABİKİİ İŞİN ŞAKASII OOO
EŞİM GİTTİGİNDE BRADAYIM HEMEN

ANAAA BURAYI BİAÇTIMM BİZİM TOPİK OLMUŞŞ AŞKI MEMNU TOPİGİİİ:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…