- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.241
akşam görüşürüz kızlar hoşçakalın opuyorumnanaktan
basen hareketleri olarak ne yapıyosun acaba ? ben dün leslie'nin 1 mile sonrası basen hareketlerini yaptım gerçekten kaslarımın çalıştığını hissettim kaydirigubbakcemile3
yere yan yatıp bacaklar bükük olarak açıp kapatıyorum 50 kez sağlı sollu olarak biraz ısınıncada bu hareketi bacağı bükmeden yapıyorum birde sandalyenin sırt kısmına tutunup çömelir gibi yapıp kalkıyorum.
saool canımm hepimzz birlikteeHadi hayırlı olsun. Başarılar diliyorum.kaydirigubbakcemile5
a.sa.svereliniortakkaydirigubbakcemile5
günaydın canım nasılsınopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisa.s.
bunun bende denicemmmyerimsenibenyere yan yatıp bacaklar bükük olarak açıp kapatıyorum 50 kez sağlı sollu olarak biraz ısınıncada bu hareketi bacağı bükmeden yapıyorum birde sandalyenin sırt kısmına tutunup çömelir gibi yapıp kalkıyorum.
teşekkürler cnmm opuyorumnanaktan
kızlar ben geldim buğün sabah kepek ekmek peynir domates vs.açık çayım vardıı
öglen 3 gibide tuzlu 4 adet kraker ve 1 kase yogurt..40dak yürüyüş yapptım..benden şimdilik by-ukadar..
Hoşgeeeldin...
ohh sporunu da yapmışsın
Bu kraker öğle yemeğinmiydi
Bişey değil şekerim
Birde ben mekik çekerken çok zorlanıyorum yapamıyomuşum gibi geliyor kolayını gösterdi dün akşam eşim aynı etki sayılırmış koltuğun önüne yere yatıp ayaklarını koltuğa koyup bir nevi güç alıyorsun o şekilde kalkıp yatıyorsun. Daha rahat yaptım gibi geldi bana kaydirigubbakcemile5
kızlar ben geldim buğün sabah kepek ekmek peynir domates vs.açık çayım vardıı
öglen 3 gibide tuzlu 4 adet kraker ve 1 kase yogurt..40dak yürüyüş yapptım..benden şimdilik by-ukadar..
Bende zorlanıyorum mekik çekerken bunu da deneyeyim opuyorumnanaktan
canım bana yediklerin biraz az geldi ara öğün göremedim CADIARZU
melisdenizcim öğlen bana da çok hafif geldi hafifleri akşam yemeğine at öğleni daha rahat eritirsin çünkü ve Naf ın dediği gibi ara öğün mutlaka koymaya çalış
akşamalrıda sebeze yeemegii düşününyorum canım dolma biber pişirdim onu yiycem:)ekmeeksiz....evt akşamalrı agır yemekelrr kilo yapııyor şişşiyoo insan....ara öğünde meyve olur ama buğün yemedim açıkcasıboshayallersmile
En iyisi akşamları sebze evet. Bende ara öğünde sadece meyve yiyorum.Gün içinde bazen de sütlü kahve
çok hafifi oluuyorr oo kahveyi çok severim..
sebze her daim iyii..hamurişi zaten diyetee olmuuyor..makarna yapsamda yemicemm:)):teytey:
evtt canım az yedim biraz hızlı vermek istiyorum çünküü kiloyu görünce moralim bozuluyor..ama tabii az yemekte çok kilo vermek anlamında deill ama şimdilik böylee olcak galiba..sen ne yedinnnbuyrunnnnnnnnn
hehe kaydirigubbakcemile5 bende makarnayı ne severim başladığım dan beri yapmadım galiba onda çünkü 2 kaşık yiyip bırakmam kendime dur diyemeyeceğim şeyleri yapmıyorum almıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?