Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ilk kilo bildirimi benden olsun o zaman
kızlar sabah :sm_cool:72.5 geldim delikafadulden 3 haftanın ardından belki az ama çoook sevindim:teytey:
tabloya göre 1.5 kilo verdim ama ben haftasonu 75 dim yani 2.5 kilo verdim kendime göre :dance:

bu sabah bende 72,50 kg geldim benimde tabloya göre 200 gr vermişim
ama normalde 800 gr aldığım için 1 kg vermiş oluyorum
ama mutlu değilim hiç :sinifsinif:

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................74..................................72.5..........................68... ........1.5 kilo verdi

zambak3......................86.3.........................76.7.................................................................70...............

oyelken........................79.9.........................72.7.................................72.5..........................60............200 gr vermiş

tinkerbell2......................61.2.........................54.2...............................................................54............

nesibe26........................75............................72.................................................................68..............

ege1979.........................97.2.........................92..................................................................85............

naf..................................73...........................71.6................................71............................60.............

Son düzenleme:

2.5 kilo mu akannehir sağ gösterip sol vurdum diyosun opuyorumnanaktan tebrik ederim canım süper bir haber bu zemuszemus

neden mutlu değilsin canım bak ne güsel en azından almamışsın üstüne aldığın 800 grmı ve ekstra 200 grda vermişsin bile olumunekankayizsmile

tebrik ederim canım

canım çok sağol bidaha veremeyeceğimeyvahedigeldismile sanmıştım çok sevindim:dance:

canım genede çok güzel vermişsin
bence 1 hafta için 1 kilo cezadan kurtulmuşsun canım
tabloda kendimide 1.5 gösteriyorum senide 200 gr canım ama biz verdiğimiz kiloyu biliyoruz üzülme canım
artık 6 lı rakamlara düşmek istiyorummmmm
bende canım hepimiz istiyoruz
tınkerbell kesin mezun bugün 200 gr mı kesin vermiştir

evet canım 200 gr mı kalmıştı vermiştir herhalde kaydirigubbakcemile5

2.5 kilo mu akannehir sağ gösterip sol vurdum diyosun opuyorumnanaktan tebrik ederim canım süper bir haber bu zemuszemus

canım sağolun burası ve motivasyonu olmasaydı geçen hafta kesin bırakmıştım kendi kendime bidaha veremem artık diyodum ama sizlerle tekrar motive oldu :sm_cool:
sizler sağolun:1hug:

kilo bildirimi yapmaya karar verdim kilom 71 sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…