Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bak canım ne güzel vermişsin neden yapmak istemedin
şimdi şişsen haftaya dahada vermiş olarak görürsün kendinikaydirigubbakcemile5

hafta içi tartıldığımda daha fazlaydı o yüzden moralim bozulmuştu sabah :gitme: ama aynen senin dediğin gibi haftaya daha çok vermiş olacağımı düşündüğüm için bildirdim kilomu canım kaydirigubbakcemile5

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................74..................................72.5..........................68... ........1.5 kilo verdi

zambak3......................86.3.........................76.7.................................................................70...............

oyelken........................79.9.........................72.7.................................72.5..........................60............200 gr vermiş

tinkerbell2......................61.2.........................54.2................................53.9.........................54............mezun oldu

nesibe26........................75............................72.................................................................68..............

ege1979.........................97.2.........................92..................................................................85............tatilde

naf..................................73...........................71.6................................71............................60.............600 gr vermiş

melisdeniz........................65............................65................................................................60.............yeni

Son düzenleme:
ceza bana gelcek galiba

canım 1 kg ne demek yavv her hafta 1 kilo versek ayda 4 kilo yapar akannehir ceza almassın bence kaydirigubbakcemile5

aslında cezalar çok etkili oluyor ben birtek dün spor yapamadım 30 dk bisiklet dışında ama evi temizledim ütü yaptım yine boş durmadım yani

neyse kızlar ben azcık işlerime:hulya: bakayım öğlene doğru yine gelirim zambak ne yaptı merak ettimopuyorumnanaktan

görüşürüz canım tekrar tebrikler kupayı sen aldın gibi görünüyor :hooray: :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…