- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.261
neeeeee ne yaptın sen bari bi gün daha sabretseydin yarına ne kaldıKızlar naber
Ben ne yaptım biliyormusunuz akşam, zambak burda mı ? Duymasın :kedi: dondurma yedim gece kendimi buzdolabının önünde buldum sonra da olan oldu :icecream:
tınkerbell mezun olabilecekmisin şakkıdı
saoll keelbegim yardımcı oldunn 2 gün var cumaya:)ben haftaya artık kilo verisem yazrım..ama gün içinde yediklerimi yazcammmolumunekankayizsmile
Hadi bakalım cnm Kolay gelsin canım opuyorumnanaktan
Canım evlilik yıldönümün kutlu olsun nice mutlu senelere eşinle birlikte sana a.s.
Daha akşama çok var vardır bir planı
teşekkür ederim canım akşam yaklaşıyor amaamafoldumbenmafoldumben
daha ses yokk
benimki geçen sene seyahatteydi iş yerine gül göndermişti opuyorumnanaktan tabi akşam evde ben yalnızseninki en azından yanında olumunekankayizsmile
kızlar ben geldim buğün sabah kepek ekmek peynir domates vs.açık çayım vardıı
öglen 3 gibide tuzlu 4 adet kraker ve 1 kase yogurt..40dak yürüyüş yapptım..benden şimdilik by-ukadar..
neeeeee ne yaptın sen bari bi gün daha sabretseydin yarına ne kaldı
mezun nolup ödül verirdin kendine...
ama sen çok dikkatlisin 200 gr mı çoktan vermişsindirkaydirigubbakcemile2
tabikiiiii olacaktır ne kaldıki şurda
ama hedefini değiştirdiyse bilemicemm:hulya::hulya:
teşekkür ederim canım akşam yaklaşıyor amaamafoldumbenmafoldumben
daha ses yokk
Valla yedim hatice :icecream:
Bu hafta bende ki tatlı isteği normal değildi zaten malum haftamdayım her halde ondan diyorum
Belki senide götürür iş yemeğine eşler normalde gelmiyor mu bu tür yemeklere en azından birlikte olursunuz cnm.
Bende yazıyım şu ana kadar yediklerimi
sabah 1 dilim t. buğday,peynir,domates,5 zeytin,salatalık
ara sütlü kahve
öğlen 2 y. kaşığı tavuk sote,yoğurt, 1kaşık domatesli pilav
evet az yemek çok kilo vermek anlamında değil canım benim kaydirigubbakcemile5 ben domatesli biberli tavuk döner yedim yanında yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği :lepi:
bende makarnayı severim domatesli olursa hiç dayanamam
neeeeee ne yaptın sen bari bi gün daha sabretseydin yarına ne kaldı
mezun nolup ödül verirdin kendine...
ama sen çok dikkatlisin 200 gr mı çoktan vermişsindirkaydirigubbakcemile2
tabikiiiii olacaktır ne kaldıki şurda
ama hedefini değiştirdiyse bilemicemm:hulya::hulya:
Valla yedim hatice :icecream:
Bu hafta bende ki tatlı isteği normal değildi zaten malum haftamdayım her halde ondan diyorum
Belki senide götürür iş yemeğine eşler normalde gelmiyor mu bu tür yemeklere en azından birlikte olursunuz cnm.
sefan olsun canım ye dondurma dolapta olurda durulur mu hiçç:icecream:
ben olsam duramam yani
çok kısıtlamada olmaz zati...
aslında şu yemek işinde de bi gariplik var normalde eşlerde katılırdı...fisfisfisfisfisfisfisfisfis
ben olsam duramam yani
aslında şu yemek işinde de bi gariplik var normalde eşlerde katılırdı...fisfisfisfisfisfisfisfisfis
süpersin canım :lepi:dondurmanın acısını hafif yiyerekde çıkarıyosun anlaşılan...
ben olsam duramam yani
ne zamandır direniyordum tatlılara pek aramamıştım da bu zamana kadar aslında bu hafta koyverdim :))
aa ozaman var bir süpriz bilerek yapıyor sana o zaman eşin.
evet kendi cezamı kendim veriyorum :roflol: Zambak duysun beni gece hemen spor yaptım bu vicdan azabı normal mi? galiba eski kiloma dönücem korkusu. Bu akşamda 1 çorba içip biraz da salata günü kapatabilirim inşallah
Bende diyorum ama bakalım akşamı bekleyelim bayanssulusmile
ne zamandır direniyordum tatlılara pek aramamıştım da bu zamana kadar aslında bu hafta koyverdim :))
aa ozaman var bir süpriz bilerek yapıyor sana o zaman eşin.
umarım kızlar...bakalım ne olcakkk
yaaa kızlar şu protein karbonhidrat nelerde fazla diye bi baktım
elma karbonhidrat deposuymuş...amaaa ben çok yerdim gece uyurken bile çatır kütür elma yerim...artık günde 1 tane fazlası yokyasakkelime
ayyy bayılıyorum kk ya hergün bişey öğreniyorum...:enbuyukkk:
öğrendiğim iyi oldu sağol canım kaydirigubbakcemile5
ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz öptümm olumunekankayizsmile
enn iyiisiii sen artık antermenlısın tbaiii daha çok kendine hakim olursun ama dondurma yemiisnn:)):icecream:hehe kaydirigubbakcemile5 bende makarnayı ne severim başladığım dan beri yapmadım galiba onda çünkü 2 kaşık yiyip bırakmam kendime dur diyemeyeceğim şeyleri yapmıyorum almıyorum artık
evet az yemek çok kilo vermek anlamında değil canım benim kaydirigubbakcemile5 ben domatesli biberli tavuk döner yedim yanında yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği :lepio çok ğüzellll bii öğün olmuşş canımm
merek etmee yaa unuttmaz eşin bencee:)opuyorumnanaktanteşekkür ederim canım akşam yaklaşıyor amaamafoldumbenmafoldumben
daha ses yokk
canım sen öğleni 3 de mi yiyorsun
yoksa geç kalktığın için2 ana 3 ara öğün mü yapıyorsun:hulya:
yoğurt ve kraker öğle yemeğinse çok az
kahvaltımı 10daa yapptım..sonra sogn suyu içtim:)3dede bu dedegim öğünü yedim...
evt az olmuşş ama biraz cezalı bu bünye:))akşamda dolma biber yerim artıkkaydirigubbakcemile2
görüşürüz cnm yarınben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz öptümm olumunekankayizsmile
enn iyiisiii sen artık antermenlısın tbaiii daha çok kendine hakim olursun ama dondurma yemiisnn:)):icecream:
neyse akşam az yersin sende....
ben aslında çok iyi gidiyordum ama bende ki eş evlere şenlik . alsanaalsanasmile Ben dikkat ettikce yediklerime elinde torbalarla abur cuburla gelip akşamları keyif yapıyor karşımda çin işgencesi resmen yine de 1 bardak kola ve bir dondurmayla atlattım bunu sayılır kaydirigubbakcemile3
merek etmee yaa unuttmaz eşin bencee:)opuyorumnanaktan
kahvaltımı 10daa yapptım..sonra sogn suyu içtim:)3dede bu dedegim öğünü yedim...
evt az olmuşş ama biraz cezalı bu bünye:))akşamda dolma biber yerim artıkkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?