- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.341
ilk kilo bildirimi benden olsun o zaman
kızlar sabah :sm_cool:72.5 geldim delikafadulden 3 haftanın ardından belki az ama çoook sevindim:teytey:
tabloya göre 1.5 kilo verdim ama ben haftasonu 75 dim yani 2.5 kilo verdim kendime göre :dance:
ne biçim alıntı olmuş bilmiyorumkismile
günayydınn canımmgünaydın kıslarrr
ben başlayalı 3ğün buğün haftaya yazacamm:kedi:kızlar bugün cuma kilo bildirim günü tartılmadınızmı yoksa :1ninca:
kilo veren kızları tebrikk edrimmmmopuyorumnanaktan-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................74..................................72.5..........................68... ........1.5 kilo verdi
zambak3......................86.3.........................76.7.................................................................70...............
oyelken........................79.9.........................72.7.................................72.5..........................60............200 gr vermiş
tinkerbell2......................61.2.........................54.2...............................................................54............
nesibe26........................75............................72.................................................................68..............
ege1979.........................97.2.........................92..................................................................85............tatilde
naf..................................73...........................71.6................................71............................60.............600 gr vermiş
melisdeniz........................65............................65................................................................60.............yeni
canım çok iyii vermiisin ay 53 kilomusunnnnnakannehirgünaydın boshayallersmile
hehe ben 53.9 çıktım bu sabah malum haftamdayım bu gün üçüncü günüm bu haftaki tatlı isteklerim yemelerim sonucunda zor mezun olurum diyordum ki kıl payı da olsa vermiş gözüküyorum alıcam diye çok korktum
günayydınn canımm
ben başlayalı 3ğün buğün haftaya yazacamm:kedi:
kilo veren kızları tebrikk edrimmmmopuyorumnanaktan
canım çok iyii vermiisin ay 53 kilomusunnnnnakannehir
bide bana bakk 65 yuhh:kedi:
canım çok sevindim hedefine ulaştın aşağı bile indingünaydın boshayallersmile
hehe ben 53.9 çıktım bu sabah malum haftamdayım bu gün üçüncü günüm bu haftaki tatlı isteklerim yemelerim sonucunda zor mezun olurum diyordum ki kıl payı da olsa vermiş gözüküyorum alıcam diye çok korktum
teşekkür ederim canımhihoyyyt Hatice bravo tebrik ederim canım alkisalkisalkis :hooray: Bu haftanın galibi belli çok güzel vermişsin cnm
Naf oyelken kızlar sizleride tebrik ederim vermişsiniz ne güzel ki naf malum gününde olmana rağmen kaydirigubbakcemile5
Evet oyelken kıl payı yerimde saymadım diyebilirim 300 gr vermiş gözüküyorum
günayydınn canımm
ben başlayalı 3ğün buğün haftaya yazacamm:kedi:
kilo veren kızları tebrikk edrimmmmopuyorumnanaktan
canım çok iyii vermiisin ay 53 kilomusunnnnnakannehir
bide bana bakk 65 yuhh:kedi:
canım çok sevindim hedefine ulaştın aşağı bile indin
teşekkür ederim canım
güzelim azmı 300 gr ama ne kadar önemli gr lar onlar
tebrik ederima.s. tinkerbell veeee buda senin mezuniyet :hooray::hooray::hooray: kupaaaaaaaaannnnnnn:asigim:
tamama haticem haftaya yazacam inaşalahhh:kedi:sağol canım
tamam sende haftaya bildirkaydirigubbakcemile5
yanii 64 başaldınn demiii şimdii kasç oldunn tırtırım bende 65 görüncee eşimde varil gibi oldun yaglandın felan diyince çok üzüldümmmafoldumbenbaşalamaya karar verdimm:))Yok canım kaydirigubbakcemile3 54 hedef kilom buydu. Sen bak ben kaçla başlamışım sende vericeksin Ki buraya gelmeden önce de başlamıştım biraz yürüyüş falan yapıyordum ekmeği kesmiştim 64 görmüştüm tartıda ondan sonra karar verdim zaten başlamaya kaydirigubbakcemile5
tebrik ederima.s. tinkerbell veeee buda senin mezuniyet :hooray::hooray::hooray: kupaaaaaaaaannnnnnn:asigim:
tamama haticem haftaya yazacam inaşalahhh:kedi:
yanii 64 başaldınn demiii şimdii kasç oldunn tırtırım bende 65 görüncee eşimde varil gibi oldun yaglandın felan diyince çok üzüldümmmafoldumbenbaşalamaya karar verdimm:))
canımm tebriklerr diger mezzuniyetlerinide göörürürüzz innaşalahhhhopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?