Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bide bankalarda bende kaydirigubbakcemile3

ak
yapı
ing
fortis
garanti
vakıf

günaydın boshayallersmile
hehe ben 53.9 çıktım bu sabah malum haftamdayım bu gün üçüncü günüm bu haftaki tatlı isteklerim yemelerim sonucunda zor mezun olurum diyordum ki kıl payı da olsa vermiş gözüküyorum alıcam diye çok korktum

hihoyyyt Hatice bravo tebrik ederim canım alkisalkisalkis :hooray: Bu haftanın galibi belli çok güzel vermişsin cnm

Naf oyelken kızlar sizleride tebrik ederim vermişsiniz ne güzel ki naf malum gününde olmana rağmen kaydirigubbakcemile5
Evet oyelken kıl payı yerimde saymadım diyebilirim 300 gr vermiş gözüküyorum

ne biçim alıntı olmuş bilmiyorumkismile

günaydın kıslarrr
günayydınn canımm

kızlar bugün cuma kilo bildirim günü tartılmadınızmı yoksa :1ninca:
ben başlayalı 3ğün buğün haftaya yazacamm:kedi:

kilo veren kızları tebrikk edrimmmmopuyorumnanaktan

canım çok iyii vermiisin ay 53 kilomusunnnnnakannehir
bide bana bakk 65 yuhh:kedi:

kızzalrr günaydınn sabah kahvaltım aynı kepek ekmek 1 dilim peynir 3 adwet yeşil zeytin yumurta çay:)sporumu yapmadım dahaa........

Yok canım kaydirigubbakcemile3 54 hedef kilom buydu. Sen bak ben kaçla başlamışım sende vericeksin Ki buraya gelmeden önce de başlamıştım biraz yürüyüş falan yapıyordum ekmeği kesmiştim 64 görmüştüm tartıda ondan sonra karar verdim zaten başlamaya kaydirigubbakcemile5

canım çok sevindim hedefine ulaştın aşağı bile indin
hihoyyyt Hatice bravo tebrik ederim canım alkisalkisalkis :hooray: Bu haftanın galibi belli çok güzel vermişsin cnm
teşekkür ederim canım
Naf oyelken kızlar sizleride tebrik ederim vermişsiniz ne güzel ki naf malum gününde olmana rağmen kaydirigubbakcemile5
Evet oyelken kıl payı yerimde saymadım diyebilirim 300 gr vermiş gözüküyorum

güzelim azmı 300 gr ama ne kadar önemli gr lar onlar

slm arkadaşlar bende 1 hafta oldu şu meşhur biber hapına başladım ufak tefek etkiler haricinde cidden işe yarıyor 1 hafta oldu 4 kilo verdim ne kadar sağlıklı dır bu kadar hızlı kilo vermek bilmiyorum ama
şimdilik iyi gidiyorr 2-3 gün ufak baş ağrıları çektim beni sadece etkileyen tek sorun kalbimde ritm bozukluğu var sanırım şu an bakalım belki o da geçer
1 hafta içinde yan etkiler kayboluyormuş sözde görücez artık

canım çok sevindim hedefine ulaştın aşağı bile indin

teşekkür ederim canım

güzelim azmı 300 gr ama ne kadar önemli gr lar onlar

Canım benimmm sizlerin sayesinde inanamıyorum başlarken nasılda karamsardım hiç bu kilolara geri döneceğime inanmazdım. Tabikide 300 gr hiç az değil yeter ki almıyım şimdi asıl bu kiloyu korumak maharet eyvahedigeldismile bunun stresini 3 hafta önceden yaşamaya başladım aslında bir daha asla almak istemiyorum böyle. :1no2:

sağol canım
tamam sende haftaya bildirkaydirigubbakcemile5
tamama haticem haftaya yazacam inaşalahhh:kedi:

yanii 64 başaldınn demiii şimdii kasç oldunn tırtırım bende 65 görüncee eşimde varil gibi oldun yaglandın felan diyince çok üzüldümmmafoldumbenbaşalamaya karar verdimm:))

tebrik ederima.s. tinkerbell veeee buda senin mezuniyet :hooray::hooray::hooray: kupaaaaaaaaannnnnnn:asigim:

canımm tebriklerr diger mezzuniyetlerinide göörürürüzz innaşalahhhhopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................74..................................72.5..........................68... ........1.5 kilo verdi

zambak3......................86.3.........................76.7.................................................................70...............

oyelken........................79.9.........................72.7.................................72.5..........................60............200 gr vermiş

tinkerbell2......................61.2.........................54.2................................53.9.........................54............mezun oldu

nesibe26........................75............................72.................................................................68..............

ege1979.........................97.2.........................92..................................................................85............tatilde

naf..................................73...........................71.6................................71............................60.............600 gr vermiş

melisdeniz........................65............................65................................................................60.............yeni

brownsugar.......................68.9.........................64.4..........................64.5.............................54............100 gr almış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…