- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.361
eyvahedigeldismileopuyorumnanaktan-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................74..................................72.5..........................68... ........1.5 kilo verdi
zambak3......................86.3.........................76.7.................................................................70...............
oyelken........................79.9.........................72.7.................................72.5..........................60............200 gr vermiş
tinkerbell2......................61.2.........................54.2................................53.9.........................54............mezun oldu
nesibe26........................75............................72.................................................................68..............
ege1979.........................97.2.........................92..................................................................85............tatilde
naf..................................73...........................71.6................................71............................60.............600 gr vermiş
melisdeniz........................65............................65................................................................60.............yeni
Naf oyelken kızlar sizleride tebrik ederim vermişsiniz ne güzel ki naf malum gününde olmana rağmen kaydirigubbakcemile5
Evet oyelken kıl payı yerimde saymadım diyebilirim 300 gr vermiş gözüküyorum
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................74..................................72.5..........................68... ........1.5 kilo verdi
zambak3......................86.3.........................76.7.................................................................70...............
oyelken........................79.9.........................72.7.................................72.5..........................60............200 gr vermiş
tinkerbell2......................61.2.........................54.2................................53.9.........................54............mezun oldu
nesibe26........................75............................72.................................................................68..............
ege1979.........................97.2.........................92..................................................................85............tatilde
naf..................................73...........................71.6................................71............................60.............600 gr vermiş
melisdeniz........................65............................65................................................................60.............yeni
kız zambak bu saate kadar:mymeka: gelmediğin için cezalısın nerde kaldın meraktan çatladım-tatlicadiarzu-
tamama haticem haftaya yazacam inaşalahhh:kedi:
yanii 64 başaldınn demiii şimdii kasç oldunn tırtırım bende 65 görüncee eşimde varil gibi oldun yaglandın felan diyince çok üzüldümmmafoldumbenbaşalamaya karar verdimm:))
canımm tebriklerr diger mezzuniyetlerinide göörürürüzz innaşalahhhhopuyorumnanaktan
kız zambak bu saate kadar:mymeka: gelmediğin için cezalısın nerde kaldın meraktan çatladım-tatlicadiarzu-
evet kızlarr cezam neyse çekmeye razıyımmm veremedimmm
gram oynamamışşş
ayyy özge bile vermişşşşş kaydirigubbakcemile3
ama cezadan kurtulamamışşşşşş
enaz kilo veren olarakkkk
tingerbelll tebriklerrr kuzummmmmmm:lepi:
Ama almamışsında bu da güzel sen verirsin haftaya bence
geçmiş olsun güzelimmalum günümdeyim ağrılarım var canım ya :gitme: bide sabah ıslandım kedi gibi akannehir belimi üşütüp hasta olmassam iyidir vallahi :2:
ilk kilo bildirimi benden olsun o zaman
kızlar sabah :sm_cool:72.5 geldim delikafadulden 3 haftanın ardından belki az ama çoook sevindim:teytey:
tabloya göre 1.5 kilo verdim ama ben haftasonu 75 dim yani 2.5 kilo verdim kendime göre :dance:
bu sabah bende 72,50 kg geldim benimde tabloya göre 200 gr vermişim
ama normalde 800 gr aldığım için 1 kg vermiş oluyorum
ama mutlu değilim hiç :sinifsinif:
ya ramazanda ne yapacağız bu diyet işini kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?