- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.381
hiçte bile zambak :umursamaz:
sen ceza alcan verememiş olan sensin :umursamaz: hem bak nesibe de 200 gr vermiş
geçmiş olsun güzelim
dikkat etkendine sele felan kapılma Allah muhafaza...
haberlerde izledim bayaaa yağmur yağmışşş
ya ramazanda ne yapacağız bu diyet işini kafamçokkarıştı
aa evet hatice ne yaptınız dün anlatsanaa
canım çok sağol bidaha veremeyeceğimeyvahedigeldismile sanmıştım çok sevindim:dance:
tebrik ederim canım...alkisalkisalkis
canım genede çok güzel vermişsin
bence 1 hafta için 1 kilo cezadan kurtulmuşsun canım
tabloda kendimide 1.5 gösteriyorum senide 200 gr canım ama biz verdiğimiz kiloyu biliyoruz üzülme canım
bende canım hepimiz istiyoruz
evet canım 200 gr mı kalmıştı vermiştir herhalde kaydirigubbakcemile5
canım sağolun burası ve motivasyonu olmasaydı geçen hafta kesin bırakmıştım kendi kendime bidaha veremem artık diyodum ama sizlerle tekrar motive oldu :sm_cool:
sizler sağolun:1hug:
kilo bildirimi yapmaya karar verdim kilom 71 sengözlerimebaksanab
günaydın boshayallersmile
hehe ben 53.9 çıktım bu sabah malum haftamdayım bu gün üçüncü günüm bu haftaki tatlı isteklerim yemelerim sonucunda zor mezun olurum diyordum ki kıl payı da olsa vermiş gözüküyorum alıcam diye çok korktum
Haticim dün yıldönümünüzmüş kutluyorum ve nice yıllarınız birlikte mutlu geçsin diyoruma.s.
aa evet hatice ne yaptınız dün anlatsanaa
delikafadulden delikafadulden
sağol canım opuyorumnanaktan
Allah sabır versin ama zor geçecek gibi görünüyor akannehir
ivittt ivittttt ben onu unutmuştum kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım
amin inşallah
yalnız oturup nette vakit geçirdim işte ne olucak
moralim bozuluncada geceyide mahvettim...:kedi::kedi::kedi:
fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis
belki de bugün seni güzel şeyler bekliyordur amaaa
ya bilmiyorum ki saat 11 den sonra biyere gidelimmi dedi bende gitmedim evde kös kös oturdum
biyere gitmek önemli değildi bi sürpriz bekledim odaolmadı normal zamanda çiçekle gelir dün bi gül bile getirmedi o aslında özel günlrere benim kadar değer vermeztek bi gün mü olacak hayatımızda der herzaman bişeyler yapar ç,çekle gelir srpriz biyere götürür ama ben özel gündede yapmasını bekilorum galiba...
ya dün internette okuduğum bir fıkrayı anlatayım mı tabii becerebilirsem kaydirigubbakcemile3
benimki doğum günümde yemeğe götürdü beni bulunduğumuz yere çiçekçi geldi ben nasıl oldum anlatamam adam aranıyo kağıda bakıyo masalara bakıyo sonra garsona sordu garson bize doğru getiriyo adamı benim elim ayağım titredi anaaa bi baktım yanımızdan geçti gittiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?