- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.561
SLM KIZLARRR
ayy daha kimse gelmemiş hatice özge naff kaydirigubbakcemile3yokkk bulamadılarmıı ne topigiii
kızım bu gün pazar belki kaçamak felan yapacaklar pikniğe gidecekler..vs vs
kaydirigubbakcemile3
günaydın kıslarrrrrrrrrr
iyiyim canım sen nasılsın
ben pikniğe gitmiyorum valla korkuyorum kene muhabbetinden kaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel bende regl oldum ama kramp lar giriyoooo sempatiksalakcinni
kıslar ya beni gören herkes gözlerine inanamıyor çok zayıflamışsın diyorlar çok iyisin diyorlar ben diyorum daha yolum var böyle bile kalsan çok iyisin diyorlar kaydirigubbakcemile2
ooo iyi demişsin kaydirigubbakcemile3
dur sana dedikodu yapıyım dün eşimle dışarı çıktık saçlarımıda kestirdim boyattım demiştim ya dün giyindim eşim diyo ki ne oldu 30 una geldikten sonra sana bi haller oldu saçlarını boyattın zayıfladın kocaman güneş gözlüğü de takıyorsun çok havlandın dedi çekemiyo beniiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:
haberi yok daha da zayıflayacağım dan :roflol:
görcekler nasıl bol büyük şeylerden nasıl giyineceğimizi kaydirigubbakcemile3
:roflol: ay negüzel ya benimki bizim oralarda askılı bile giydirmiyo bana :çok üzgünüm:
GÜNAYDDIINN KIZLARRR
iyisinizz bakıyorumdaaa maşalllahhhhh sizleree
ooo eşlerr falan kıskançlıklarr başlamışş özgeee
naff eşin farketmişşş bak zayıfladıgınıııı
ne güzelll yaaa
bifark edemeyen benimkiiiiikaydirigubbakcemile3
ya bizimkinde kıskançlık duygusu yokmudur nedir yada aldırmış mı anlayamadım akannehir
evlendik bir ay sonra ramazan bayramıydı bana elbise almış getirmiş bayram hediyesi diye ben giydim elbisenin boyu tam kalçamın altında kalıyo tüm akrabaları öyle gezdik tuttu elimden şipidik şipidik dolaştım
annem beni gördü kadının tansiyonu çıktı nasıl giydim diye ama bizimkinde tık yok ben aldım anne dedi akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?