Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bende manyadım iyice adam kıskansın giyme desin istiyorum

günaydın zambakçımm

evet farketti ama ben çaktırmadım sonra onu yiyelim bunu yiyelim diye beynimi kemiriyo

aman canım öyle adamı bulmuşsun daha ne istiyosunn
bırak kıskançlık güzelmi sanıyosunnn
hiçç geregii yokkkk benceeekaydirigubbakcemile3

bencede çaktırmaaa
lmaz:

biz öyle diyoruz ama bizim burda bir stajer var kız tombullllll kısa şortta giyiyo etekte giyiyoo bide bugün beyaz bi elbise giymiş içine siyah südyen giymiş nasıl belli oluyo anlatamam yanlardan yağlar pörtlemiş kız hayatından memnun akannehir

biz olsak çevre kirliliği yaratırız diye giymeyiz

iyiyim canım bende ( arada kramplarım dışında)

sıcak bişeyler iç özgecim iyi gelir belki :teselli:

nane limonlu yeşil çay çıkmış yeni ondan aldım bence sadece göre daha güzel

ben liptonun normal yeşil çayından içiyorum oda güzel demleme süzgecine koyuyorum 1 çay kaşığı sonra sıcak suyun içine cuppp üstüne azcık limon içimi güzel oluyor bağımlılık yaptı içmediğimde kendimi kötü hissediyorum :hulya:

ya size ne dicem maalesef ki cuma günü kaynanamla karşılaştık :hulya:
ne dedi biliyormusunuz çok zayıflamışsın bence artık böyle kal daha da zayıflama güzel olmaz kaydirigubbakcemile3 yuh yaa sanki bi deri bi kemik kaldımdicektim sen kendi 45 kg olan kızına bak diye de muhattap olmadım kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar bugünden itibaren nasipse bende aranızdayım.. yarın aç karna tartılıp kesin kilomu bildircem be bu akşamdan itibaren spora başlıyorum. o dediğiniz yürüyüşleri indirip cd ye kaydettim. inşallah sağlıklı beslenmeyi başarırımda sütüm azalmadan kilo verebilirim..

kıskanmıştır

günaydın canım hadi hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

unutmadan ne yediğimi yazayım. sabah yarım simit yiyebildim sadece maalesef. ama yarın sabah peynir ve salatalık olucak yanında . ayrıca şekersiz bir bardak çay içtim. şimdide yeşil çay içiyorum. öğle yemeğimide bildiririm.

ya bu yirmilik dişim öldürcek beni çok ağrıyo :gitme: :gitme: :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…