Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bende geldim yemekten. bir dilim kepek ekmeğiyle taze fasulye yemeği vardı az yağlı onu yedim. yanımada ara öğün için erik aldım. şimdilik iyi gidiyor gibiyim. ama önemli olan akşam öğünü umarım onuda en az zararla atlatırım ve sporumu yapabilirim..

arkadaslar bende katılmak istyrm aranıza ben şuan 60 kıloyum ve 50 olmak istyrm benide aranıza alın. :))

Bende varım diyerek kaybolmayacaksan!

Günlük menülerin ve yaptığın sporu yazarak başlayabilirsin cnm kaydirigubbakcemile5

öğlen bir tek mercimek çorbası içtim

benimde dişim ağrıyo diye 2 kaşık pilav 3 kaşık barbunya yedim bide soğuk diye 1 kaşık yoğurt yedim canım kaydirigubbakcemile5

atlatırsın canım merak etme fazladan yemeği gördün mü aklına biz gelelim yemezsin

hatta zambağın merdanesini klava: düşün o daha etkili

atlatırsın canım merak etme fazladan yemeği gördün mü aklına biz gelelim yemezsin

hatta zambağın merdanesini klava: düşün o daha etkili

akşamları cuma gününü düşünücem. o gün tartıya çıkınca buraya kilo verdim diye yazabilmek için azmediceem..:enbuyukkk:

birşey itiraf etmek istiyorum topiğin adı değişmiş ya
ben eski ismi beğenip buraya girmiştim ozaman isim böyle olsaydı seçmeyebilirdim belki burayı
yani öteki isim bence herşeyi deneyip ti ya yani kilo problemi olup bıkanlar usananlar için daha iyiydi tabii bu benim fikrim :hulya:

akşamları cuma gününü düşünücem. o gün tartıya çıkınca buraya kilo verdim diye yazabilmek için azmediceem..:enbuyukkk:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

o zaman bende bişey itiraf edeyim ben daha geçen gün kendi kendime topiğe her girdiğimde isminden dolayı herşeyi deneyipte kilo veremeyenler yazısını görünce bu yazının psikolojik olarak beni etkileyip etkilemediğini sorgulamıştım sempatiksalakcinni acaba ismi değişir mi dedim anaa bi baktım bugün değişmiş

özge bence dediğin tamamen psikolojik bişey diyet dediğinde hepimiz bakıyoruz ama dengeli beslenme ve spor dedin mi arkamıza bakmadan kaçıyoruz

bugün düşündüm mesela 1 ay oldu hemen hemen ben 2 kilo vermişim ama kendimi kasmadım tatlı da yedim dondurmada yedim sempatiksalakcinni önümde gelecek yaza kadar 10 ay var her ay en az 2 kilo versem 20 kilo yapar hiç olmadı hadi bazı aylar veremedim kilom durdu vs vs desek 10 kilo verdim desem 60 yapar ee hedefimde o zaten kaydirigubbakcemile5

ama ne yapmış oluyorum kendimi kasmadan aldığım sürede veriyorum kiloları geri gelmemek üzere kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…