- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.621
menün güzel canım ben pek bilmiyorum canım varsa arkadaşların bilgisi paylaşırlarsa sevinirimyerimseniben
canım konuya abone olursan kolayca bulursun
bende ilk zamanlar senin gibi yapıyordum zambak anlatmıştı bi gün bende ondan öğrenerek yaptım şimdi kolay oluyor:içelim:
İlk kez duyuyorum.:bbo: Ben hep tavuğun yanında salata ve yoğurt yerim mutlakacokacimcoook Öyle olsaydı diyetisyenlerin verdiği listede belietilirdi beraber yemeyin diyea.s
Ben de varım diyip kaybolanlara bir çözüm bulmak lazım benceboshayallersmile
Bazıları mesaj sayısını doldurmak için de yazıyor. Bazıları yardım diyor bir daha yoklmaz:
Arkadaşın biri bütün topiklere varım demişburadan da bir sürü buyur almışkaydirigubbakcemile3
Biri gelip böyle yazdığında o sırada kim rastlarsa' katilmak istiyorsan günlük menülerini ve sporunu yaz' desin herkes cevap vermesin benceaklinialirimsmile ısterse devam eder zaten.
Cevap vereceğiz diye katılımcılar menülerini yazmaya zaman bulamıyor.
Siz ne dersiniz?fisfisfis
hoşbulduk
Kilom 60 Boyum 1.67 canım 5 kilo vermem gerekıyor ama kısa sürede yapılan diyetler etki etmıyor senağlama
ayyyy kızlarrrr ne kadaaannnnn komiksinizzzzkaydirigubbakcemile3
demek bulamadınız topigiiii
haticemm demek piknige gittinn haaaolumunekankayizsmile
oralarda hava güzel demekkii buralarrr berbatt yagmurluuu
esmer şekerimm tavukla yogurt yeniyorr merak etmeee
ewet canım ya bende ilk görünce biklgilendireyim dedim cevap yazdım
sonra bi baktım her topiğe bişeyler yazmış sanırım daha arayış içindekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk
Kilom 60 Boyum 1.67 canım 5 kilo vermem gerekıyor ama kısa sürede yapılan diyetler etki etmıyor senağlama
Hımm!.. bilmiyorumkismile Buraya yazanları bir de araştırıyor musunuz? Ben hiçbir şeye bakmadan yazıyorum da. Kendimi sazan gibi hissetmeye başladım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıslar ya beni gören herkes gözlerine inanamıyor çok zayıflamışsın diyorlar çok iyisin diyorlar ben diyorum daha yolum var böyle bile kalsan çok iyisin diyorlar kaydirigubbakcemile2
dur sana dedikodu yapıyım dün eşimle dışarı çıktık saçlarımıda kestirdim boyattım demiştim ya dün giyindim eşim diyo ki ne oldu 30 una geldikten sonra sana bi haller oldu saçlarını boyattın zayıfladın kocaman güneş gözlüğü de takıyorsun çok havlandın dedi çekemiyo beniiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:
haberi yok daha da zayıflayacağım dan :roflol:
ya bizimkinde kıskançlık duygusu yokmudur nedir yada aldırmış mı anlayamadım akannehir
evlendik bir ay sonra ramazan bayramıydı bana elbise almış getirmiş bayram hediyesi diye ben giydim elbisenin boyu tam kalçamın altında kalıyo tüm akrabaları öyle gezdik tuttu elimden şipidik şipidik dolaştım
annem beni gördü kadının tansiyonu çıktı nasıl giydim diye ama bizimkinde tık yok ben aldım anne dedi akannehir
ya bizimkinde kıskançlık duygusu yokmudur nedir yada aldırmış mı anlayamadım akannehir
evlendik bir ay sonra ramazan bayramıydı bana elbise almış getirmiş bayram hediyesi diye ben giydim elbisenin boyu tam kalçamın altında kalıyo tüm akrabaları öyle gezdik tuttu elimden şipidik şipidik dolaştım
annem beni gördü kadının tansiyonu çıktı nasıl giydim diye ama bizimkinde tık yok ben aldım anne dedi akannehir
ben liptonun normal yeşil çayından içiyorum oda güzel demleme süzgecine koyuyorum 1 çay kaşığı sonra sıcak suyun içine cuppp üstüne azcık limon içimi güzel oluyorbağımlılık yaptı içmediğimde kendimi kötü hissediyorum :hulya:
benimde bırakamadığım tek şey yeşil çay
acaba bağımlılık mı yaptı:hulya:içmesem duramıyorum :içelim:
Vuuuuhuuu topik canlanmış hoşgeldiniz kızlarr :lepi: :lepi:
nerelerdeydiniz bakimmm aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?