Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Konuya nasıl abone olucam acaba? CADIARZU

İlk kez duyuyorum.:bbo: Ben hep tavuğun yanında salata ve yoğurt yerim mutlakacokacimcoook Öyle olsaydı diyetisyenlerin verdiği listede belietilirdi beraber yemeyin diyea.s

Tamam, o zaman. olumunekankayizsmile Ben böyle bir şey duydum ama açıklamasını net hatırlayamıyorum. Ama diyetisyenin verdiği listede varsa; doğru bir uygulamadır. Son zamanlar nedense yoğurtsuz et ürünlerini yiyemiyorum. kafamçokkarıştı Kendiliğinden et ve yoğurt birlikteliği gelişti. kaydirigubbakcemile3

Hımmm!.. CADIARZU Ben aramızda yeni olduğunu söyleyen arkadaşlara elimden geldiğince karşılık veriyorum ve bunun gibi birden fazla arkadaşın cevap vermesini laf kalabalıklığı olarak görmüyorum. Eğer "Burada yeniyim, yardım eder misiniz?" dedikten sonra kayboluyorsa; bu onun kaybıdır bence. Bir de yeni gelen arkadaşa cevap yazan kişinin açıklamasını ben görmeden yazdığım için açıklama yapılmış yapılmamış mı bilemeyeceğim. Bu açıdan da biraz sıkıntı yaratabilir. CADIARZU

Bence ya yeni gelen kişiye istemeyen cevap vermesin; çünkü şahsım adına topiğe sık kullanılanlar aracılığıyla girdiğim için en son kaldığım sayfadan en sona doğru cevaplayarak takip ediyorum. Ya da bu durum çok sıkıntı yaratıyorsa; bir kişiyi karşılama komitesi başkanı seçelim.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim, Zambak 3. BinbirRenk de diyetisyen listesinde olduğunu söyledi. Artık içim daha rahat. kaydirigubbakcemile5

ewet canım ya bende ilk görünce biklgilendireyim dedim cevap yazdım
sonra bi baktım her topiğe bişeyler yazmış sanırım daha arayış içindekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hımm!.. bilmiyorumkismile Buraya yazanları bir de araştırıyor musunuz? Ben hiçbir şeye bakmadan yazıyorum da. Kendimi sazan gibi hissetmeye başladım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk
Kilom 60 Boyum 1.67 canım 5 kilo vermem gerekıyor ama kısa sürede yapılan diyetler etki etmıyor senağlama

Bak çok doğru bir düşünceye sahip olarak beslenmeni oluşturman büyük şans vereliniortak Bunun farkına varamamış insanlar, sağlığını ne kadar büyük bir tehlikenin içine sokuyorlar. Takdir ettim. yerimseniben

Hımm!.. bilmiyorumkismile Buraya yazanları bir de araştırıyor musunuz? Ben hiçbir şeye bakmadan yazıyorum da. Kendimi sazan gibi hissetmeye başladım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok canım araştırma yapmıyorum diyet yön. ve deneyimlerimiz sayfasında dikkatimi çekti son mesaj yazan aynı kişiydi birkaç topikte...:hulya:

kıslar ya beni gören herkes gözlerine inanamıyor çok zayıflamışsın diyorlar çok iyisin diyorlar ben diyorum daha yolum var böyle bile kalsan çok iyisin diyorlar kaydirigubbakcemile2

Bu çok güzel bir şey motive etmesi açısından alkisalkisalkis ama sen istediğine ulaşana kadar devam et bence. yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 Eee korkuyordur. Buna benzer birkaç daha anı duymuştum arkadaşlardan. Kıskançlık resmen kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu çok iyiydi. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

özgecim senin adına sevindim canım herkesin farketmesi ne kadar hoş bişey değilmi
özellikle kaynananın
benim kaynanamda bana etek ve pantolon alıp getirmiş
kızım bak iyice kurudun etlenmeye bak biraz da dedi zayıflığı hiç sevmez kendisi
bende kendi kendime dedim ne badireler atlattım zayıflamak için kilo alırmıyım hiç....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bence hiç bozma devam et ne güzel kıskanmıyor seni...
ben diz üstü eteklerimi bile dışarda pek giyemem kıskançlık diz boyu yani
gerçi burası (konya)da pek kaldırmaz ama:hulya::hulya::hulya:

Vuuuuhuuu topik canlanmış hoşgeldiniz kızlarr :lepi: :lepi:

nerelerdeydiniz bakimmm aklinialirimsmile

benimde bırakamadığım tek şey yeşil çay
acaba bağımlılık mı yaptı:hulya:içmesem duramıyorum :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…