Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kaynanamla annem altlı üstlü oturuyor.görümcem 2 gün annesine gelmiş kalmaya dün akşam işten eve gittim yani anneme kapıdan içeri girdim daha çocuğu sevemeden kaynanam balkondan sesleniyo halan gelcek balkona çık balkonda bekle neyse 2 dakika geçmeden görümcemle kaynanam kapıda oğluma diyo biz yemek yiyelim halayla kapıda top oyna tamam mı çocukta ağlamaya başladı sokağa çıkmak istiyor kaynanamda havaya girdi benim arkamdan ağlıyor kucağıma alayım da sussun falan diye sonra çocuk iyice ağlayınca bende suratına bir tane yapıştırdım kaynanama kızıp sonra onlarda kapıyı çekip gittiler tabi ben çok ama çok üzüldüm hadi gel sana top almaya gidelim falan dedim çocuğuma sarıldım öptüm neyse top aldım ordan da ananemin terasına gittik sonra eşim aradı hep geç gelir bugün erken gelcem dedi bende çağrı yap anneme geçerim dedim sonra kaynanam aradı sen nerdesin dedi bende ananemdeyim dedim kız çocuğu sevcek niye gidiyorsun ki dedi ben şok getir çocuğu dedi bende gelicek zaten ama babasıyla oynayacak dedim sonra eşim oğlum ben kapıdan içeri girdik kapıyı kapatmamızla görümcem ve kaynanam aşağı indiler sonra gittiler bütün gün bende surat astım kırk yılda bir eşim erken geldi oda maaf oldu

şekerim zincirleme bozmuşsun moralini daha da zincirleme gitme, seviyorsun aileni belli ki çok, onlar da hissediyolardır bunu.. münasebetsizlerle uğraşırken insan en çok en yakınlarını üzüyo sonuçta..

kızlar sonradan gelen herkese günaydın tekrar.. öğlen görüşürüz.. pilatesi ekmicem.. dün gece de on buçuğu geçe yürüyüşe çıktım 12de döndüm eve.. aşırı geç olmuştu ama programımı bozmak istemedim.. sanırım ödülümü de aldım :)) tartı artık aşağıya inmeye başladı.. galiba en az 300 gr vermişim.. 7. günümdeyim.. herkese sevgiler.. görüşmek üzereee kaydirigubbakcemile2

Allah sana sabır versin canım benim takma kafana diycem ama takıyoruz ister istemez mafoldumben

herkes lafını söylemiş çekilmiş kenara bak olan sana olmuş yine akannehir

en güzeli hepsinden uzak olcaksın aslında o zaman daha hayırlı olur diye düşünüyorum ben kaydirigubbakcemile5

telefondaydım ancak yazabildim kusura bakma bebişim opuyorumnanaktan

günaydın canım hadi hayırlısı olsun sevindim senin adına opuyorumnanaktan

ben zaten uzak olmak istiyorum ama onlar işlerine geldiğinde uzak işlerine geldiğinde çok yakın olabiliyorlar o kadar yüzsüzler ki tahammül edemiyorum

günaydıın bende dün akşam ve sabahki yediklerimi yazayım..
akşam : bir kase ekşili köfte çorbası
iki kaşık kadar erişte
bir kase yoğurt.
sonra birazda karpuz yedim.bu arada erişteyi bir tabak koymuştum sonra içime sinmedi yarısını boşalttım toplasan iki kaşık anca yedim yani.. birde akşam o indirdiğim yürüyüşün 1 mil olanını yaptım bayağı yoruyormuş.

sabah: her zamanki gibi yarım simit ve peynir yiyebildim. şimdide yeşil çayımı yapıcam.
özge yazdıklarını okudum Allah şu kaynanalardan dolayı bize sabır versin. takma canım takınca düzeliyormu sanki..

ben zaten uzak olmak istiyorum ama onlar işlerine geldiğinde uzak işlerine geldiğinde çok yakın olabiliyorlar o kadar yüzsüzler ki tahammül edemiyorum

aslında en baştan mesafe koyulursa araya isteselerde yakın olamıyolar sen izin vermedikçe lmaz:

sinir oluyorum böyle kaynanalara ! neyin tribini atıyosun dimi çocuğun babası erken gelmiş babasıyla oynayacak ne var bunda o da senin yavrun sonuçta halası yine gelir fizandamı oturuyo sanki alsanaalsanasmile

günaydın neşecim menün çok güzel tebrik ederim alkisalkisalkis alkisalkisalkis

1 mile proğramına alıştın mı 2 mile olana geçmeni öneririm kaydirigubbakcemile2

ben bu hafta spor yapma fırsatı bulamadım gezmekten ama başladığımda 2 mile olanı yapıcam çünkü 1 mile kolay geliyo artık zemuszemus

ya zaten biz çok olaylar yaşadık bize gelip gidemiyorlar öyle eşimde gitmiyor anca bayramda kandilde falan ama annemlerle altlı üstlü oturunca habire anneme iniyor annemde artık çok rahatsız oluyor o da bıktı artık annemle altlı üstlü oturmasalar zaten görüşmeyeceğiz de

olan bize oldu onların yüzünden oğluma vurdum :umursamaz: eşim çekirdek almış gelmiş onunla oturmadım şu an onunla da mesafeliyiz ve ben hem mutsuzum hem çok üzgün boshayallersmile

kadın her kapıyı deniyo maşallahh lmaz:

olan bize oldu onların yüzünden oğluma vurdum :umursamaz: eşim çekirdek almış gelmiş onunla oturmadım şu an onunla da mesafeliyiz ve ben hem mutsuzum hem çok üzgün boshayallersmile

evet bende ona üzüldüm yazık bebişin suçu yokken yedi paparayı :gitme: senin moral sıfır oldu pişmanlık hissediyosun haliyle :sinifsinif: eee eşin kimbilir ne hayallerle eve geldi böyle bi manzarayla karşılaştı onunda morali bozulmuştur sen bunuda kafaya takıyosun şimdi :sinifsinif:

yanlış anlama ama baksan kaynanan hiç takmıyodur bu olayları yapacağını yapmış kenara çekilmiş seyirdedir şimdi alsanaalsanasmile

sen akşam eşinin , oğluşunun gönlünü al bence yemeğe filan çıkın yada evde en sevdiği şeylerden oluşan bi masa hazırlarsın hem sana moral olur hemde eşin sevinir kaydirigubbakcemile5

ya eşim zaten hep geç geliyor oyüzden bizde pek yemek muhabbeti olmuyor bende annemde yiyiyorum o geldiğinde de direk eve gidiyoruz zaten oğluma vurduğum için çok üzgünüm acayip moralim bozuk

evet Naf a katılıyorum canım. yapıp seyrine geçerler..
Naf çım 1 mile yani başladım beeen. yani dün birdi biraz zorladı o yüzden. alışınca geçerim artık 2 ye.

ya eşim zaten hep geç geliyor oyüzden bizde pek yemek muhabbeti olmuyor bende annemde yiyiyorum o geldiğinde de direk eve gidiyoruz zaten oğluma vurduğum için çok üzgünüm acayip moralim bozuk

o seni affetmiştir sende düşünme o kadar canım :teselli:

tabi ben anne olmadığım için böyle konuşması kolay geliyodur yanlış anlama sakın canım :kedi:

ama bende annem ile çok terlik fırlatma talimi yaşadım tavşan kaç tazı tut oynuyoduk resmen :roflol: :roflol:

şimdi gülerek hatırlıyoruz

merhaba kızlar, nasılsınız opuyorumnanaktan eşimi dün gönderdim bugün hemen topiğe girdlim, yeni başlığı çok sevdim çok güzel olmuş..

özgecim sıkma tatlım canını, cadılar her zaman cadılıklarını yapıyorlar işte..sen oğlunun gönlünü almışsın o an sinirle hıncını çocuktan çıkarmışsın bir daha dikkatli olursun böyle hata yapmazsın yerimseniben

baya kalabalıklaşmışız sanırım, yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.

evet Naf a katılıyorum canım. yapıp seyrine geçerler..
Naf çım 1 mile yani başladım beeen. yani dün birdi biraz zorladı o yüzden. alışınca geçerim artık 2 ye.

bende ilk denemelerimde zorlanmıştım hele ki kolları hareket ettirmede

eylül tam da konusunun üzerine gelmiş

sağolun kızlar desteğiniz için çok teşekkürler

ne demek canım benim bişi yapamadık ki burdan keşke yanında olabilseydik olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…