- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.961
nafiş gitti mi hiç gidiyorum falan demedi :gitme:
keşke bende sizin gibi mezun olsam
burdayım kuzucum ayy bi bölüm buldum tırnaklarla ilgili bu aralar tırnaklarım çok kırılıyor ve soyuluyor çıkamadım bir türlü çok güzel şeyler var delikafadulden delikafadulden
bizde mezun olucaz inşallah kaydirigubbakcemile2 sonra ben nasipse bebiş yapıcam yine alıcam kiloları
sonra yine sizin başınızı ağrıtıcam nasıl kilo veririm diye :roflol: :roflol:
kızlar akşama ne yapıyosunuz yemekte
ben daha gidip pilav yapıcam...:hulya:
yok be kızım dur daha bende bebiş yapıcam ne kilo alması felanlmaz:
hem artık hamile diyeti diye bişey var
yok öle iki canlısın şunu da ye bunuu da ye tatlı ye süt olsun
rezene çayıda süt yapıyor ve tek kişilik yiyerek inşallah kilo almayız fazladançççnaniknanik
ben çokıyorum kızlar sonra yine gelirim
keşke bende sizin gibi mezun olsam
bide rezene çayını şimdi içsek yine süt yapar mı aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
nafişçim bende 2 yi yapçam zayıflayınca kaydirigubbakcemile3
ama bu sefer hamileyken 25 kilo almayacağım :teytey:
ben geldim alışverişten kendime spor ayakkabı aldım kaydirigubbakcemile2
slm kızlar ucunu kaçırdım okuyamıyorum arka sayfaları artık çok ilerlenmiş.
Sabah 1 kk peynir, domates, salatalık, 4 zeytin, 1 dilim t. buğday şekersiz çay
Ara 3 kırmızı erik
Öğle mantarlı bulgur pilavı, 1 kaşık yoğurt yanına
Bozma moralini çok az kalmış hedefine bu arada. Bir gün den bişey olmaz normal tempona dönersin cnm . Sonlara doğru bıkkınlık mıdır nedir bende de öyle olmuştu durmadan kaçamak yapıyordum sen telafi edersin o günü.
kim brownsugar mı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canım ben brownsugar yeni demek istemediğini anladım ben brownsugar yediklerini eritir dediğine güldüm kaydirigubbakcemile3
Korkudan her gün ölçülmeye başladımalıcam kilo diye anormal bir korku oluştu bende biraz daha versem mi acaba hani alma payım olsun diye
merhaba kızlar:)
zambak yok ortada inşallah ciddi bişey yoktur
gece de g,rerdi o ama dün de girmedibilmiyorumkismile
neyseki yüzünün akıyla çıkmışsın işin içinden
ilk başlarda bende de o çok oldu
hemen kilo alacak gibi hissettim ama zamanla düzeldi
şimdi niye kasıyorum ki kendimi alsam bile eskisi kadar kilo almam hemen düzene koyar geri veririm diyorum...
artık kasmıyorum kendimi rahat bıraktım
ama kendimi 57 ye nasıl şartlandırdıysam 56 yı görmedim daha gram inmiyor kilom
takıldım yani buda güzel aslındakaydirigubbakcemile2Ama ben bi kaç ay daha bu kiloma alışıp 55 olma niyetindeyim hem bünyem alışsın yeni kilosuna hem çevrem herkes çok zayıfladığımı söylüyor çünküdelikafadulden
bence de kilo alacakmıyım acaba diye hergün tartıya çokarsan kilo alırsın bak...ohaoldumsmile
:roflol::roflol::roflol:kızlar az önce film odasına girdim aşkı memnu sayfasında
silah satıcısının biri bihterin intihar ettiği tabanca gelmiştir yazılı pankart asmış(fotoğraflı)
çok güldüm ya... onu bile fırsata çevirmişler
bende taze fasulye var ama bizimki ben midye alıyorum sen kalamar yap diyodu telefonda sempatiksalakcinni
bilmiyorum ne yaparım vazgeçirebilirsem midye alıyo nasılsa bide mercimek köftesi vardı onunla idare ettiricem bizimkine
hamile diyeti mi akannehir
gülegüle canım opuyorumnanaktan
inşallah canım gönlüne göre olsun
25 kilomu çok almışsın ya tatlımm:1shok:
brownsugar şaka yaptım ben kuşum verirsin sen eritirsin
kızlarrr ya ben sizin gibi bir kaç mesaja bir den cevap verme işini beceremedim öğretsenize bana da
Alıntı yap yazan yerin yanındaki kutucuğa basarak istediğin konuşmaları alıntı yapabiliyorsun,canım. Bana da Zambak'ım öğretmişti. :1hug: Başta yapamamıştım. Ama dikkat et en son alıntı yap diyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?