Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

nafiş gitti mi hiç gidiyorum falan demedi :gitme:

burdayım kuzucum ayy bi bölüm buldum tırnaklarla ilgili bu aralar tırnaklarım çok kırılıyor ve soyuluyor çıkamadım bir türlü çok güzel şeyler var delikafadulden delikafadulden

keşke bende sizin gibi mezun olsam

bizde mezun olucaz inşallah kaydirigubbakcemile2 sonra ben nasipse bebiş yapıcam yine alıcam kiloları

sonra yine sizin başınızı ağrıtıcam nasıl kilo veririm diye :roflol: :roflol:

yok be kızım dur daha bende bebiş yapıcam ne kilo alması felan lmaz:
hem artık hamile diyeti diye bişey var
yok öle iki canlısın şunu da ye bunuu da ye tatlı ye süt olsun
rezene çayıda süt yapıyor ve tek kişilik yiyerek inşallah kilo almayız fazladançççnaniknanik

kızlar akşama ne yapıyosunuz yemekte
ben daha gidip pilav yapıcam...:hulya:

bende taze fasulye var ama bizimki ben midye alıyorum sen kalamar yap diyodu telefonda sempatiksalakcinni

bilmiyorum ne yaparım vazgeçirebilirsem midye alıyo nasılsa bide mercimek köftesi vardı onunla idare ettiricem bizimkine

hamile diyeti mi akannehir

ben çokıyorum kızlar sonra yine gelirim

gülegüle canım opuyorumnanaktan

bide rezene çayını şimdi içsek yine süt yapar mı aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

bide rezene çayını şimdi içsek yine süt yapar mı aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

gidemedim geri geldimrezene çayını ben bazen içiyorum keşke süt yapsada benimkiler birazbüyüse küçücükler
bide hamile diyeti diye bişey var canım istersen doktorun yazıyomuşşş
sağlıklı beslenme adına yine:içelim:

ben geldim alışverişten kendime spor ayakkabı aldım kaydirigubbakcemile2

Güle güle kullan canım yerimseniben Ben de bu aralar Ay yıldız'a bakıyorum. İndirimli mayo ve bikiniler varmış ama içime çok sinen bir model göremedim. :bbo: Koray'a bakacağım orada bazen iyi modeller oluyor. Tabi önce en azından 5 kilo vermem gerek. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin!..

Aslında hedefime az kalmadı. :sinifsinif: en az 10 kilo daha vermem gerek. :çok üzgünüm: Sadece hedefi küçülttüm. Daha sonra 55 falan yapmayı düşündüm. CADIARZU Ya da düzelteyim çizelgemi. :uhm:

kim brownsugar mı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:uhm:

yok canım ben brownsugar yeni demek istemediğini anladım ben brownsugar yediklerini eritir dediğine güldüm kaydirigubbakcemile3

Eritemem, değil mi? :çok üzgünüm:

Korkudan her gün ölçülmeye başladım alıcam kilo diye anormal bir korku oluştu bende biraz daha versem mi acaba hani alma payım olsun diye

Bende 4,5 kilomu muhafaza edeceğim diye korkuyorum. Kilo verebilmek ayrı bir dert, koruması ayrı bir dert. sempatiksalakcinni İstediğim kiloya ulaştığımda yediklerimi bu kadar sıkmayı düşünmüyorum. Sadece hareketleri arttırmayı düşünüyorum. CADIARZU En azından tatlımı yerim; sporumu yaparım. kaydirigubbakcemile2 Şimdi istediğim zaman tatlı da yemeye çekiniyorum. boshayallersmile

merhaba kızlar:)

Merhaba,canım. Hoşgeldin!.. :1hug:

zambak yok ortada inşallah ciddi bişey yoktur
gece de g,rerdi o ama dün de girmedibilmiyorumkismile

Kaynanası yakın mıydı Zambak'a? Bugün baya konuşuldu. O yüzden ilk aklıma gelen de bu oldu. kaydirigubbakcemile3

Ne güzel. Biz de o günleri en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde görürüz. :Saruboceq:

bence de kilo alacakmıyım acaba diye hergün tartıya çokarsan kilo alırsın bak...ohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yani benim gibi yapmayın.

kaydirigubbakcemile3 Ben de Aşk-ı memnu'nun bir oyuna uyarlanmış halini gördüm. Bu kadar olur! Herkes, kendisine ekmek kapısı açmış.

ayy benim eşimde böyledir deli oluyorum gelmeden böyle menüyü oluşturur Düşkün galiba seninkide boğazına.

kızlarrr ya ben sizin gibi bir kaç mesaja bir den cevap verme işini beceremedim öğretsenize bana da

Alıntı yap yazan yerin yanındaki kutucuğa basarak istediğin konuşmaları alıntı yapabiliyorsun,canım. Bana da Zambak'ım öğretmişti. :1hug: Başta yapamamıştım. Ama dikkat et en son alıntı yap diyeceksin.

tamam canım yarın denerim
ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlarrr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…