- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.941
slm kızlar 2 gündür doğru düzgün bilgisayarımı bile açamadımmisafirim vardı bugün. Çok da kalabalıktı . Dün den beri bu gün için hazırlık yaptım uzun zamandır kalabalık misafir ağırlamıyordum benden geçmiş sanırım çoook yoruluyorum artık akannehir Yaparken doyuyorum sanırım kokusundan fazla kaçırmadım ama. Bu sevindirici bir durum benim için :lepi:
SAĞOL HATİCECİM
ANAAAA DAHA GİTMEDİ Mİ sempatiksalakcinni
nasılsın canım
epeyi yoruldun anlaşılan
fazla kaçırmamış olman güzel
daha yeni mezun olunca kaçırabilirdinyerimseniben....aklinialirimsmile
Merhaba cnm iyiyim cnm sen nasılsın Çook yoruldum evet. bir gün önceden haberim oldu geleceklerinden ama hem temizlik hem yemek hazırlığı aynı gün panik oldum kaydirigubbakcemile3 Kçırmadım o gün haticecim ama ben de alıcam korkusu hat safhada sende durum nasıl şu an aynısın değil mi
başlarda çok zorlanırsın ama zamanla alışırsın
bence şimdiden bunu düşünme canın sıkılmasın
nafiş gitti mi hiç gidiyorum falan demedi :gitme:
neyseki yüzünün akıyla çıkmışsın işin içinden
ilk başlarda bende de o çok oldu
hemen kilo alacak gibi hissettim ama zamanla düzeldi
şimdi niye kasıyorum ki kendimi alsam bile eskisi kadar kilo almam hemen düzene koyar geri veririm diyorum...
artık kasmıyorum kendimi rahat bıraktım
ama kendimi 57 ye nasıl şartlandırdıysam 56 yı görmedim daha gram inmiyor kilom
takıldım yani buda güzel aslındakaydirigubbakcemile2Ama ben bi kaç ay daha bu kiloma alışıp 55 olma niyetindeyim hem bünyem alışsın yeni kilosuna hem çevrem herkes çok zayıfladığımı söylüyor çünküdelikafadulden
Demek ki başlarda olan bir durum bu kaydirigubbakcemile3 en iyisi tartıya çıkmıyım sadece eskisi gibi cumaları devam...
Söylemeleri çok güzel. Zamanla kilo vermede takılmalar oluyor evet dedğin gibi şartlanmaylada ilgisi var bunun pes etmemek lazım
ben düşünüp ağlıyorum bile yalnız kalıncasenağlama
umarım çabuk alışırım...bilmiyorumkismile
Üzülme cnm kısa dönem yapıcaktır herhalde eşin zaten başlarda zorlanırsın belki ama sonra alışırsın sadece yalnız kalma ya annenler gelir yada sen gidersin yanlarına herhalde
keşke bende sizin gibi mezun olsam
hatice bende oluyor diye biliyorum ama tam bir bilgim yok inşallah da vardır süper olur ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?