- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.921
hoşgeldin cnm a.s.
dışı siyah içi ve adidas çizgileri limon sarısı :hulya:
Selam!.. Ben geldim. zemuszemus Herkes, sabah gelir ve "günaydın" der. Bense akşam geliyorum. kaydirigubbakcemile3
Aslında bir şey itiraf etmeye özellikle geldim. eyvahedigeldismile Öğünlerimin hepsi kaçamak denilecek şekildeydi. :kedi: Ceza bulamadım kendime. CADIARZU Siz verin. :Saruboceq: Ne olur, ceza verin. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Öğünlerim:
Sabah: Peynir, salatalık ve somates suyuna banılmış bazlama ekmek ve şekersiz çay :kedi:
Öğlen: Soğuk sandviç ve soda
Soğuk sandvicin içindekiler: ne siz sorun ne ben söyliyim kafamçokkarıştı
Akşam: Tavuklu börek ( 2,5 porsiyon) ve çerez
Çok yorgunum. Bunları telafi etmek için kolumu kaldırmaya halim yok. :sinifsinif:
Bu hafta bugünü telafi etmek için sıkı bir menü uygulasam. Yani hiçbir şekilde taviz vermeden.
Ayrıca bugün sabahtan beri ne kadar su içsem de çok susadım. CADIARZU Tabi bunların hepsini yedim; içim yandı. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bu saatten sonra bol su içmeyi ve mate çayı gibi sindirim sistemini çalıştıran içeceklerden tüketmeyi düşünüyorum.
Bugün ne güzel 63.8'dim. :sinifsinif: Ooof :sinifsinif: :sinifsinif:
hoşgeldin tınkerbell
Hoşbuldum cnm Kimse yok diye gitmişdim bende hava çok kötü sıkıcı. Nasılsın nafcım nasıl gidiyor rejimin
yok canım ben brownsugar yeni demek istemediğini anladım ben brownsugar yediklerini eritir dediğine güldüm kaydirigubbakcemile3
iyiyim sağol canım sen nasılsın :hulya:
arkadaş buluşmaları dışında kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum ama bu hafta hiç spor yapamadım :gitme: cuma inşallah vermiş olurum yoksa yandım akannehir
kaydirigubbakcemile3 ya cidden zambak nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?