Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Bozma moralini çok az kalmış hedefine bu arada. Bir gün den bişey olmaz normal tempona dönersin cnm . Sonlara doğru bıkkınlık mıdır nedir bende de öyle olmuştu durmadan kaçamak yapıyordum sen telafi edersin o günü.

yapabiliyorum canım ama neden bilmem 10 dakikayı zor görüyorum aşırı yorucu 3 dakikada bile pestilim çıkıyor akannehir

yok cnm yenilerde derken onu kastedmedim alemsin :) ben geldiğimde vardı sınavlara hazırlanıyordu çok yazan olmuş dedim ya bir öncekinde ben yokken katılanlar olmuş demek istemiştim

yok canım ben brownsugar yeni demek istemediğini anladım ben brownsugar yediklerini eritir dediğine güldüm kaydirigubbakcemile3

Hoşbuldum cnm Kimse yok diye gitmişdim bende hava çok kötü sıkıcı . Nasılsın nafcım nasıl gidiyor rejimin

iyiyim sağol canım sen nasılsın :hulya:

arkadaş buluşmaları dışında kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum ama bu hafta hiç spor yapamadım :gitme: cuma inşallah vermiş olurum yoksa yandım akannehir

Korkudan her gün ölçülmeye başladım alıcam kilo diye anormal bir korku oluştu bende biraz daha versem mi acaba hani alma payım olsun diye

iyiyim sağol canım sen nasılsın :hulya:

arkadaş buluşmaları dışında kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum ama bu hafta hiç spor yapamadım :gitme: cuma inşallah vermiş olurum yoksa yandım akannehir

Olur arada. Bende buluşunca dikkat etmiyorum ya tamamen aç kalıyorum ve susuz yada ipin ucunu kaçırıyorum ortası yok bende :hulya:

özgecim nasılsın moralin düzeldi mi
takma kafana böyle şeyleri canım
aksine eşin ve çocuğunla mutlu alacaksın ki yapacak bişeyi kalmasın
sizin dargın olduğunuzu görürse daha çok mutlu olur
elbette üzülür insan ama onu mutlu etme üzülsen bile bunu ona belli etme canım...

Eylül de kocasını gönderip gelmiş
hoşgelmiş
Allah kavuştursun canım...
ben ne yapacanm acaba eşim askere gidince:gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…