Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ben ismini ilk defa duydum google amcama sordum travestiymişşşş

Eskiden duyardım hala sahne alıyor mu bilmiyorum ama Eski İşyerimde gidenler olurdu etilerde sahne alırdı. Sesi Bülent ersoya benziyormuş galiba. Hayırdır yoksa Keopsamı gidiyorsun kız :dance:

yok canım gitmiyorum bir arkadaşımdan duydum bende internetten baktım gayet güzel kadın gibi hiç dönme gibi değil kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

daha kahvaltı yapmadım bugün kan tahlili yaptırmaya gidicem akannehir

bakalım eksik fazla birşey varmı sempatiksalakcinni

çok fazla uğrayamazsam diye haber vereyim dedim :kedi:

kızlar yeni öğrendiğim bir şeyi sizinle paylaşayım dedim çocuk olduğu zaman akik diye bir şey varmış kız çocuklarına 1 erkek çocuklara 2 tane kurban kesilirmiş günah yaşına girmeden ne kadar da çabuk kesilirse o kadar iyiymiş

Günaydın arkadaşlar.. her ne kadar bugün ayılamış olsamda.. dün biraz kaçamak yaptıım ben yaa. arkadaşıma oturmaya gitmiştim. orda bir dilim browni yedim. eve gelincede yemek olmadığı için biraz makarnayla sucuklu yumurtadan aldım. ben cuma gününe sanırım hiç kilo verememiş olarak giricem. oooof ya şu tartı birazcık oynamı bile olsa mutlu olucam. sabah kahvaltısında yarım simit ve peynir yedim yine. şimdide yeşil çayımı içicem. daha 4. günüm ama ben karalar bağlamış durumdayım. bu akşamda mutlaka spor yapmam lazım. kızımın yorgunluğundan kendime gelebilirsem tabii..

Günaydınn kızlarr

evet haticecim aynen öyle hem sıkılıyorsun hem de yoruluyorsun.. ama bugün tekrar başlıyorum 2. hafta başladığından :hulya:
yanlış mı hatırlıyorum sanki sen ben 1200 alıyorum üstü kilo aldırıyor demiştin.. herkesin bünyesi farklı tabi canım, ama 1200 bazal metabolizmanın tükettiği kalori.. yanli hiç bişi yapmasan sürekli yatsan ve yesen bile vücudun minimum bu enerjiyi tüketiyor.. yani hareket halindeyken illa ki daha fazlasına ihtiyacın var.. eğer gerçekten az yediğinde bile kilo alabiliyorsan allah saklasın tabi ama tiroid problemi olabilir aklında olsun canım olumunekankayizsmile

evet ben de otobüsle önünden geçiyorum bol bol aynı şeyi düşünmüştüm delikafadulden

günaydın kızlar

daha kahvaltı yapmadım bugün kan tahlili yaptırmaya gidicem akannehir

bakalım eksik fazla birşey varmı sempatiksalakcinni

çok fazla uğrayamazsam diye haber vereyim dedim :kedi:

hayırdır nafiyecim artık dönünce alırız havadislerini fisfisfis

kızlar bişi sorucam.. hani şu mesajların altındaki cetvelleri nerden alıyorsunuz ve nasıl, sitelerine baksam olayı çözerim di mi?

başardım yupiii :lepi:

kızlar altı üstü 2,5 kg veriyo demeyinn bende hipoglisemi var yemek yedikten bir- bir buçuk saat sonra tekrar açlık hissetmeye ve aptal gibi olup hiç bişeye konsantre olamamaya başlıyorum.. tabi sonra gelsin atıştırmalar.. ve bu yüzden çok uğraşsam da yavaş yavaş hep kilo almaya başladım son 2 senedir.. ve aldığım kilolara vücuduma beton gibi yerleşiyo.. ve sadece karın bölgesine geliyolar.. zaten şişkinlik var.. kalça, basen olmayıp bi de minyon olunca 6-7 aylık hamile gibi gözüküyorum senağlama işte bu yüzden bu iki buçuk kiloyu vermek benim için hiç de kolay olmuyor.. pilates de yapıyorum inşallah çözücem karın olayını.. ama en zoru başlamak ve ilk 4 günmüş.. devamı daha kolaymış.. aldığım kalori miktarı zaten göreceli olarak yüksek sayılır.. bu yüzden spora ağırlık veriyorum.. ama bi haftasonra kalori miktarını biraz daha düşürmeyi planlıyorum vücudumun yavaş yavaş adapte olduunu farkettim. bi de zaten çok kısmadığımdan hiç kaçamak yapmamaya çalışıyorum.. neyse.. sizinle birlikte daha keyifli oluyo tabi herşey olumunekankayizsmile

bu arada benim mutfak tartısının pili bitti birinci haftanın sonunda artık ne kadar çok kullandıysam kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…