Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

brownsugar sende hoşgeldin cnm Bence düzeltme hedefini kalsın önce buna var. az kalmış zaten daha çok gaza gelirsin bir süre sonra yolun çok uzun gelebilir cnm sonra 55 yaparsın ama sen bilirsin tabi. Ben kendi tablomdan etkileniyordum çünkü

nafişçim bende 2 yi yapçam zayıflayınca kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlısı balım

ayy benim eşimde böyledir deli oluyorum gelmeden böyle menüyü oluşturur Düşkün galiba seninkide boğazına.

aynen öyle canım ee ben bu kiloları kimin sayesinde aldım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlarrr ya ben sizin gibi bir kaç mesaja bir den cevap verme işini beceremedim öğretsenize bana da

alıntı yap yanında MQ yazıyo ya ona tıkla canım en son alıntı yapmak istediğin mesaja alıntı yap de olur opuyorumnanaktan

tamam canım yarın denerim
ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlarrr opuyorumnanaktan

gülegüle yarın görüşürüz canım benim

öptüm kuşlarrr sizi

mucks opuyorumnanaktan

bende çıkıyorum kızlar paydossss

ayy neyime paydos ediyosam tüm gün burdayım zaten patron görse maaşa zam işe son :roflol: :roflol: :roflol:

öptüm sizi opuyorumnanaktan

Değiştirdim bile. BMI'den ideal kilomu da merak ediyordum. 52-53 olursam; sanırım ideal olacakmış. yerimseniben

Bende kaçıyorum yürüyüş yapıcam markete uğruycam , yemek yapıcam daha (

Brownsugar iyi yapmışsın cnm Hadi bakalım hayırlı olsun kolay ve kalıcı ulaşmalar yeni hedefine :1hug:

bende çıkıyorum kızlar paydossss

ayy neyime paydos ediyosam tüm gün burdayım zaten patron görse maaşa zam işe son :roflol: :roflol: :roflol:

öptüm sizi opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:burayı kaçırmamak için işimi serdin kızz...delikafadulden

selamkızçeler

bğünü menü.
sabah omlt 1 dilim kepek ekmen-mek çayy
öglen salata tavuk gögsü ayraan
akşam çorba ıspanak yogur..yürüyüş 1 saat dışarda herğün yürürmeye çalışıyorum....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkismenün güzel canım kolay gelsin
cuma günü kilo bildirimi yaparımm verdiysem tabee:)

hergün dengeli beslenip yürüyüş yapıyorsan mutlaka verirsin canım:enbuyukkk:
bide genelde ilk gelen kişi ilk haftasında kupa alıyor belki sen alırsın bu hafta kupayı:hooray::hooray::hooray:

7. günüm doldu benim bugünn zemuszemus , daha epey çaylak sayılırım yani..
yürüyüş de yok bugün her gün yürü yürü sıkılıyor insan...

7. günüm doldu benim bugünn zemuszemus , daha epey çaylak sayılırım yani..
yürüyüş de yok bugün her gün yürü yürü sıkılıyor insan...

bir haftayı geride bıraktın demekkialkisalkisalkis
artık çaylaklığın geçer zamanla alışırsın bu düzene:hulya:
haftada 1 günü dinlenmeye bırak hergün sıkılırsın tabi yürüyüşten
hem kasların da dinlenmiş olur:hulya:

ya bişi dicem kızlar bilen yardımcı olsun utku diye bi şarkıcı var gördünüz mü hiç görünüşü falan kadın hiç erkeğe benzer hali yok ama adı utku keops ta çıkmaya başlamış bilgisi olan var mı cinsiyeti hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…