- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.021
heeeeeeeeeey bende burdayıııım...
profili düzünle var ya oraya gir altta
tatile gitmek istiyorummmmm
Yaaa bende çok istiyorum denize girmem lazım benim yoksa bütün yaz kendime gelemem akannehirtatile gitmek istiyorummmmm
Günaydın arkadaşlar.. her ne kadar bugün ayılamış olsamda.. dün biraz kaçamak yaptıım ben yaa. arkadaşıma oturmaya gitmiştim. orda bir dilim browni yedim. eve gelincede yemek olmadığı için biraz makarnayla sucuklu yumurtadan aldım. ben cuma gününe sanırım hiç kilo verememiş olarak giricem. oooof ya şu tartı birazcık oynamı bile olsa mutlu olucam. sabah kahvaltısında yarım simit ve peynir yedim yine. şimdide yeşil çayımı içicem. daha 4. günüm ama ben karalar bağlamış durumdayım. bu akşamda mutlaka spor yapmam lazım. kızımın yorgunluğundan kendime gelebilirsem tabii..
yok canım gitmiyorum bir arkadaşımdan duydum bende internetten baktım gayet güzel kadın gibi hiç dönme gibi değil kaydirigubbakcemile3
günaydın :) hmm evet. Browni, makarna ,sucuklu yumurta 3 kaçamağın var Zambak geldiği zaman kaçklava: Bu hafta ilk haftan sanırım. telaş yapma ilk hafta genelde veriliyor. Değişik bir yeme şe
umarıım gideeer yaa. bugün dünü telafi etmeye çalışıcam.. mirmirmirmir
günaydın :) hmm evet. Browni, makarna ,sucuklu yumurta 3 kaçamağın var Zambak geldiği zaman kaçklava: Bu hafta ilk haftan sanırım. telaş yapma ilk hafta genelde veriliyor. Değişik bir yeme şekline girdin zamanla bünyen de alışıcak ve kilolar gidicek
Ben yürüyüşe çıkıyorum şimdi birazda aletlerden yaparım kaydirigubbakcemile2
Mümkün olduğu kadar akşam üstüne bırakmıycam yürüyüşü dün yetiştiremedim işlerden iyice de uyuşukluk geliyor üstüme zaten
Görüşürüz.
bende bugün telafi etmeyi düşünüyorum canım. bebişin yaptırdığı haricinde spor yapıcam bu akşam inşallah yorgunluktan sulh düşmüş olmazsam tabii.. bir daha hamile kalırsam asla bu kadar çok kilo almıcam.. yapıştı kaldı resmen bunlar üzerime. 7 ay oldu tık yook yaa..Allah hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın canım teşekkür ederim.
bi de doğru yazsaymışım dimi :))) hayırdır canım neden demek istemiştim
kızlar yeni öğrendiğim bir şeyi sizinle paylaşayım dedim çocuk olduğu zaman akik diye bir şey varmış kız çocuklarına 1 erkek çocuklara 2 tane kurban kesilirmiş günah yaşına girmeden ne kadar da çabuk kesilirse o kadar iyiymiş
Günaydın arkadaşlar.. her ne kadar bugün ayılamış olsamda.. dün biraz kaçamak yaptıım ben yaa. arkadaşıma oturmaya gitmiştim. orda bir dilim browni yedim. eve gelincede yemek olmadığı için biraz makarnayla sucuklu yumurtadan aldım. ben cuma gününe sanırım hiç kilo verememiş olarak giricem. oooof ya şu tartı birazcık oynamı bile olsa mutlu olucam. sabah kahvaltısında yarım simit ve peynir yedim yine. şimdide yeşil çayımı içicem. daha 4. günüm ama ben karalar bağlamış durumdayım. bu akşamda mutlaka spor yapmam lazım. kızımın yorgunluğundan kendime gelebilirsem tabii..
Günaydınn kızlarr
hayırdır nafiyecim artık dönünce alırız havadislerini fisfisfis
kızlar altı üstü 2,5 kg veriyo demeyinn bende hipoglisemi var yemek yedikten bir- bir buçuk saat sonra tekrar açlık hissetmeye ve aptal gibi olup hiç bişeye konsantre olamamaya başlıyorum.. tabi sonra gelsin atıştırmalar.. ve bu yüzden çok uğraşsam da yavaş yavaş hep kilo almaya başladım son 2 senedir.. ve aldığım kilolara vücuduma beton gibi yerleşiyo.. ve sadece karın bölgesine geliyolar.. zaten şişkinlik var.. kalça, basen olmayıp bi de minyon olunca 6-7 aylık hamile gibi gözüküyorum senağlamaişte bu yüzden bu iki buçuk kiloyu vermek benim için hiç de kolay olmuyor.. pilates de yapıyorum inşallah çözücem karın olayını.. ama en zoru başlamak ve ilk 4 günmüş.. devamı daha kolaymış.. aldığım kalori miktarı zaten göreceli olarak yüksek sayılır.. bu yüzden spora ağırlık veriyorum.. ama bi haftasonra kalori miktarını biraz daha düşürmeyi planlıyorum vücudumun yavaş yavaş adapte olduunu farkettim. bi de zaten çok kısmadığımdan hiç kaçamak yapmamaya çalışıyorum.. neyse.. sizinle birlikte daha keyifli oluyo tabi herşey olumunekankayizsmile
bu arada benim mutfak tartısının pili bitti birinci haftanın sonunda artık ne kadar çok kullandıysam kaydirigubbakcemile
tatile gitmek istiyorummmmm
günaydın
kahvaltım: b peynir,domates,salata,1 dilim t.buğday,şekersiz çay
ben geçen hafta kilyosta solar beach e gittim giriş ücretli olduğu için herkes giremiyor ve aşırı kalabalık olmuyor kıro falanda yok çok güzeldi aklınızda olsun
senin yine 7 ay olmuş ben 2 sene neden vermeyi düşünmediysem bu kiloları kaydirigubbakcemile3
nafişşşşşşşşş
canım öğrenirsen diyanetten falan bana da bilgi ver hem kesiliyorsa ne zamana kadar onu da sor hem kaç tane diye :))
tatil için yer bakmadım hiç eşimin çıkıp çıkamayacağı belli değil zaten ama ben bir yerlere gitmeyi çok istiyorum bu arada benim de mayo almam lazım bu arada kağıthane de ayyıldızın yeri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?