Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

slm canım
heeeeeeeeeey bende burdayıııım...

:bbo: ya bulamadım hem msj yazdıım sayfaya hem de profil sayfama baktımm
profili düzünle var ya oraya gir altta

deniz ve güneş özlemi gelince kınalıadaya gidiyorum ben ama haftasonu çok kalabalık oluyo.. bu sene havalardan hiç gidemedim..
tatile gitmek istiyorummmmm

kızlar ebruli başlıyo, ben pilatese kaçıyorum, öğleyin görüşmek üzeree opuyorumnanaktan

Yaaa bende çok istiyorum denize girmem lazım benim yoksa bütün yaz kendime gelemem akannehir

günaydın :) hmm evet. Browni, makarna ,sucuklu yumurta 3 kaçamağın var Zambak geldiği zaman kaç klava: Bu hafta ilk haftan sanırım. telaş yapma ilk hafta genelde veriliyor. Değişik bir yeme şekline girdin zamanla bünyen de alışıcak ve kilolar gidicek

ben geçen hafta kilyosta solar beach e gittim giriş ücretli olduğu için herkes giremiyor ve aşırı kalabalık olmuyor kıro falanda yok çok güzeldi aklınızda olsun

günaydın :) hmm evet. Browni, makarna ,sucuklu yumurta 3 kaçamağın var Zambak geldiği zaman kaç klava: Bu hafta ilk haftan sanırım. telaş yapma ilk hafta genelde veriliyor. Değişik bir yeme şekline girdin zamanla bünyen de alışıcak ve kilolar gidicek[/QUOTE]

umarıım gideeer yaa. bugün dünü telafi etmeye çalışıcam.. mirmirmirmir

yok canım gitmiyorum bir arkadaşımdan duydum bende internetten baktım gayet güzel kadın gibi hiç dönme gibi değil kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 eskiden daha zayıftı kimse erkek demezmiş zaten bende resmini gördüğüm zaman esmer incecik bir kadın gibiydi şimdi dün baktım internete kilolanmış.

Ben kaçamak yaptığım zaman hep bir sonraki öğünde telafi ettim bir şekilde günü kurtarıyor gibi düşündüm. Senin bebeğinde varmış Allah bağışlasın bu arada sporunu doğal olarak yapıyorsun zaten. Telafi edilir ilk haftan :hulya:

bende bugün telafi etmeyi düşünüyorum canım. bebişin yaptırdığı haricinde spor yapıcam bu akşam inşallah yorgunluktan sulh düşmüş olmazsam tabii.. bir daha hamile kalırsam asla bu kadar çok kilo almıcam.. yapıştı kaldı resmen bunlar üzerime. 7 ay oldu tık yook yaa..Allah hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın canım teşekkür ederim.

Ben yürüyüşe çıkıyorum şimdi birazda aletlerden yaparım kaydirigubbakcemile2
Mümkün olduğu kadar akşam üstüne bırakmıycam yürüyüşü dün yetiştiremedim işlerden iyice de uyuşukluk geliyor üstüme zaten
Görüşürüz.

neşeli slm ne yediğinden çok ne kadar yediğin de önemli

umarıım gideeer yaa. bugün dünü telafi etmeye çalışıcam.. mirmirmirmir[/QUOTE]

tinkerbell teşekkürler..

bravo cnm..

bebek çok yoruyodur cnm zaten bozma moralini olumunekankayizsmile
ebruli yokmuş bugün.. bi kaç hareketle idare edicem artık..

bi de doğru yazsaymışım dimi :))) hayırdır canım neden demek istemiştim

geçen gün kansızlıktan bahsettik ya canım o yüzden bir baktırayım dedim kan,şeker hepsine :hulya:

hımm CADIARZU bizim toplumumuzda erkekler zaten erkek çocuğu oldumu genelde kurban kesiyolar şimdi haklı bir sebepleri olduğunu öğrenmiş olduk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 araştırılması gereken konulara alayım ben bunu hatta diyanete sorayım bakim ne dicek :hulya:

günaydın neşecim ben kaçamak yaptığımda kendimi suçlu hissetmek yerine bir sonraki öğün veya gün kısıtlama getiriyorum işe yaradığını düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

bide kahvaltı düzenin hep aynı geldi bana farklı menüler denemelisin bence canım olumunekankayizsmile

Günaydınn kızlarr

hayırdır nafiyecim artık dönünce alırız havadislerini fisfisfis

ha 2,5 kilo ha 11 kilo hiç farketmez bu kiloları beraber vericez inşallah canım benim kaydirigubbakcemile5

tartının pili mi bitti :roflol: :roflol: :roflol:

gönlüne göre biyer bulabildin mi balım boshayallersmile

günaydın
kahvaltım: b peynir,domates,salata,1 dilim t.buğday,şekersiz çay

günaydın canım opuyorumnanaktan

ben geçen hafta kilyosta solar beach e gittim giriş ücretli olduğu için herkes giremiyor ve aşırı kalabalık olmuyor kıro falanda yok çok güzeldi aklınızda olsun

ben mayokinimin içine giremediğim ve boğulma fobim olduğu için gidemiyorum hiçbir yere :roflol: :roflol:

senin yine 7 ay olmuş ben 2 sene neden vermeyi düşünmediysem bu kiloları kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

canım öğrenirsen diyanetten falan bana da bilgi ver hem kesiliyorsa ne zamana kadar onu da sor hem kaç tane diye :))
tatil için yer bakmadım hiç eşimin çıkıp çıkamayacağı belli değil zaten ama ben bir yerlere gitmeyi çok istiyorum bu arada benim de mayo almam lazım bu arada kağıthane de ayyıldızın yeri var

şimdi konuştum akika kurbanı sünnettir dedi yaparsanız sevap kazanırsınız yapmazsanız birşey olmaz dedi birde kıza 1 erkeğe 2 diye bir sayı yoktur kız veya erkek çocuğa 1 kurban kesilir dedi ama ne zamana kadar diye sormayı unuttum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…