Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım merak ettiğini sorarsın muhabbet edeceğiz tabi ama uzaması doğru değil diye düşünüyorum olumunekankayizsmile
daha doğrusu konu dışı uzadığında konu kapatılması falan gibi şeyler oluyormuş ben tam bilmiyorum ama eski :enbuyukkk:kk lılar demiştivereliniortak

uzatmadan gideyim sonra görüşürüz gamyoncuiremsu

yane güzel çok sevindim canım senin adına bende bir görsem 6 lı rakamlara düştüğümü

Verirsin canım. yerimseniben İkimizin topiğe katılma zamanı çok yakındı. Senden 1 gün önce girmişimdir belki ama senin vücudunun kilo verme hızı benimkinden daha iyi. Ben istediğim kiloya ulaşana kadar sen mezun bile olursun. aklinialirimsmile aklinialirimsmile
İnsan kilo vermeye başlayınca fazla hayalperest mi oluyor anlamadım. Haftaya 62 olurum diye hayal ediyorum. kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim canım Şeniz

brownsugar bende ben senden 1 gün önce falan girmiştim diye hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bir de kendimden çok emin bir şekilde yazmıştım. kaydirigubbakcemile3 Canım, belki ben yanılıyorumdur ama ben sanki sana "hoşgeldin" falan dediğimi anımsadığım için bana öyle geldi. kaydirigubbakcemile3

boshayallersmile herkes kaçmışş

esmerşeker tebrikler ve sınavlarında bol şans.. çok abartma ama ders çalışırken kafan durmasınn

kızlar kalorilere bakarken bi site gördüm, ingilizce ama epey işe yarar gözüküyor:
http://caloriecount.about.com/
burdan hem hangi besinler kaç kalori onu görebiliyorsunuz hem de üye olursanız cinsiyet, yaş, kilo, boy, hayat tarzı, sağlık durumu ve özelliklerinizi, şimdiki kilonuzu ve hedef kilonuzu ve bunu gerçekleştirmek istediiniz süreyi girip bir plan yapabiliyorsunuz.. şöyle oluyor: yediklerinizi gün gün girince site aldıınız kaloriyi hesaplıyor, hareketlerinizi yaptıklarınızı da girince site bazal metabolizmanızla birlikte harcadıınız kaloriyi hesaplıyor ve sonuç olarak hedefinize ne kadar yaklaşabileceğinizi gösteriyor..

görüşmek üzere şekerler :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…