Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

özgecim görüşmek üzeree yamur dinmiş ben yürüyüşe çıkıyorummm opuyorumnanaktan

kızlar ben haftasonu kpssye gircem lütfeeen benim için dua edinnn olur muu mirmirmirmir

slm kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
ben geldimmmmm
kilo bildirimi yapmayyyaaaakaydirigubbakcemile3
en az ben verdim galibaaa
76.6 oldummmakannehir
haticem senin yaptıgın diyeti yapmam gerek benimde

haticem nesibe ceza almak içinn bende yanınızdayımmm
kim vercek bize cezaakaydirigubbakcemile3birbirimize verelimmmm

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................72..................................72..........................68... .......verememiş

zambak3......................86.3.........................76.7..............................76.6.........................70............100 gr vermiş

oyelken........................79.9.........................71....................................71.........................65...........500 gr vermiş

nesibe26........................75............................71.8...............................71.8.......................68...........verememiş

brownsugar....................68.9.........................63.4..............................................................54..........tatilde

ege1979.........................97.2.........................92................................................................85...........tatilde

naf..................................73...........................70.7.............................70.1.........................60...........600 gr vermiş

melisdeniz......................65............................64.6............................................................60..........

neşeli45.........................85.9..........................85.9..........................83.9............................68.........2 kilo vermiş

olala..............................54.6.......................54.2.............................53.3.............................52........900 gr vermiş

yap canım bu hafta bak yararını nasıl göreceksin vereliniortak

eee özgenin:jeyyar: eline düştük desene bu fırsatı kaçıracağını hiç sanmam:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…