- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.541
evet canım haklısın
kilo almaktan korkmuyorum zaten nasılsa artık verebiliyorum ama üstüne bide ramazanda almamam lazım ozaman çoğala bilir aldığım kiloooo
senin içinde sevindim opuyorumnanaktaneli maşalı zambağım benimkaydirigubbakcemile5
aa ciddimisinnaaa 3 incirin lafımı olur benim tarsusta yediğim incirin haddi hesabı yok
çok severim ama aldığım kiloyu da ona borçluyum
ben çıkıyorum kızlar
şimdi göle iniyorum
hoşçakalın...
yaa yine uçmuş tüm mesajlarımız en az 30 sayfalmaz: lmaz:
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookklava: klava:
insanın hiç yazası gelmiyo madem silinecekkk
çok sinir oldum KK'ya çooook kaydirigubbakcemile
Günaydın kızlar...
eşimin ailesi Mardine gezmeye gitti, eşim akşam işe gidecek diye istemedi gitmek, ben de onu bırakmak istemedim, sonuçta bugün kafam rahat...
off kızlar off. sinirden stresten çatlamak üzereyim. her dakika bi sinir harbi benim için. üstelik eşimin ablası yarın dönmeyi planlıyoriyi anlaşıyoduk, o gidince hepten kötü olacak ...
çok mutsuz uyandım yaa
Günaydınn canımmmm
kayınvalidenle başbaşa kalacaksın yaniii kayınpederin falan yokmu
nekadar süre kalacak bellimiii bariii
canım birde olaya iyi tarafından bakkkk
kayınvaliden hep seninle degill
oglu ve gelinine gelmişş misafir sayılırr
nekadar sinir harbi yaşatsada sanaa onu umursama
insan sevdiklerinden darbe alınca üzülürrr
sevmediklerinden görünce üzülmezzz
onun için patisimm dişinii az sıkkkk...bazen biz gençler çok sabırsız oluyoruzz ve sıkıntıya gelemiyoruzz
unutma oldumuuu sana zambak tavsiyesiii:teselli:
patisim kaç gün kalacaklarGünaydın kızlar...
eşimin ailesi Mardine gezmeye gitti, eşim akşam işe gidecek diye istemedi gitmek, ben de onu bırakmak istemedim, sonuçta bugün kafam rahat...
off kızlar off. sinirden stresten çatlamak üzereyim. her dakika bi sinir harbi benim için. üstelik eşimin ablası yarın dönmeyi planlıyoriyi anlaşıyoduk, o gidince hepten kötü olacak ...
çok mutsuz uyandım yaa
Zambakgünaydıınn kızlarrrrhihoyyyt
bugün sabah erkenden uyandımm yatagımdan çok mutlu kalktımm:Saruboceq::Saruboceq:
o bilmedigim mutlulukla bitartıya çıktımmmkaydirigubbakcemile3
buhafta kupa benimmmm
hiç kusura bakmayınnnn:dilcikar::dilcikar:
hadii kalkınn amaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::dance::dance:
hareketleninn birazzzzz:dance::dance:
kayınpederim burda canım, ama onun varlığı yokluğu bir. ne kadar kalacaklar bilmiyorum. ama düşüncesiz bi insan kayınvalidem, çocukları rahatsız ediyor muyuz diye düşünmez... geçen gelişinde babam dönelim artık dediğinde , çocuklar rica etti, patiska yalnız çok sıkılıyormuş diye yalan söylemiş. babam bi gün masada bu hafta sonu gidiyoruz biz çocuklar aslında 2 hafta önce gidecektik ama siz rica etmişsiniz annenize, kusura bakmayın artık gidelim falan demişti. düşünebiliyo musun. kadn ayaklı yalan makinesi..
ayrıca sürekli konuşuyo, sürekli kendini övüyor, herşeyi en az 3-4 defa dinlemişimdir, hala tekrar tekrar anlatıyor. hepsi de kendisinin ne kadar iyi yemek yaptığı, yok çalışma hayatında gözde olduğu, yok hem çalışıp hem ne kadar temiz olduğu vs vs.. tanımasak...
ayrıca benim ikiyüzlülüğe tahammülüm yok. düğün zamanını benim ve ailemin burnundan getiren (o kadar ki düğünümüzü iptal ediyordum bi gün önce, gidelim evimize dedim eşime, nikahımız oldu nasılsa) o açıklasın millete yaptıklarını, ne diyodum bizim burnumuzdan getirdi düğünü şimdi sorasanız beni kendi kızından çok seviyor. oldu canım..! annem onun kardeşinden farksız bıdıdı, bıdıdı. akıllı geçinenlerden ama sadece öyle geçinenlerden...!
off kusura bakmayın ya, doldum bu ara. kimseyle de konuşamıyorum. size döktüm içimi...
resmen hizmetçi gibiyim. hayır büyüklerim elbette ki hizmet edicem ama hanım hiçbişeye sürmüyor elini. gece mutfağımı sildim süpürdüm yattım, sabah bi kalktım ki masanın üstü ekmek kırıklarıyla dolu, tezgahın üstü bulaşık.... ya alt tarafı makineye koyacaksın hadi onu da geçtim bi bez al da masanın üstünü sil... sonra bana ne kadar titiz olduğundan bahsediyor, yersen.... Allahtan da korkmuyor sanırım... geçen gün ben daha yemeğimi bitirmemişken hadi kızım şimdi bi kahveni içerim dedi, yahu insan evladı yemekten kaldırılır mı, sen çiğnemeden yutuyor olabilirsin ama benim tabağım dolu önümde görmüyor musun! kalktım kahve yaptım sultana sonra ben külkedisi hanımefendi kahve keyfi yaparken soğumuş yemeğime devam etiim.
gitsin artık yaa...
babam ve ablam (yani eşimin babası ve ablası) gelsinler bi ömür başımın üstünde yerleri var ama bu kadın tahammül sınırlarımı zorluyor...
nafı tebrik ederim ozaman:hooray:
canım hepimiz ramazandan korkar olduk kilo alıcaz diye
ama başını nasıl başlatırsak öyle devm eder
günler uzun daha çok acıkırız ama kendimize hakim olursak çok yemeyizz bence
zaten mide açlıgı olmuyor gözümüz açç sempatiksalakcinnionun için yiyip duruyoruz ramazandaa
yaa yine uçmuş tüm mesajlarımız en az 30 sayfalmaz: lmaz:
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookklava: klava:
insanın hiç yazası gelmiyo madem silinecekkk
çok sinir oldum KK'ya çooook kaydirigubbakcemile
neyse ya...
kızlar bugün yine kararında yedimm.. ama dip köşe ev temizliği yaptım hayatım kaydı valla..
yürüyüşümü de yaptım..
bundan sonraki yazışmalarımız havaya uçmaz umarım..
öptümm hepiniziii iyi gecelerrr
günaydıınn kızlarrrrhihoyyyt
bugün sabah erkenden uyandımm yatagımdan çok mutlu kalktımm:Saruboceq::Saruboceq:
o bilmedigim mutlulukla bitartıya çıktımmmkaydirigubbakcemile3
buhafta kupa benimmmm
hiç kusura bakmayınnnn:dilcikar::dilcikar:
hadii kalkınn amaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::dance::dance:
hareketleninn birazzzzz:dance::dance:
kayınpederim burda canım, ama onun varlığı yokluğu bir. ne kadar kalacaklar bilmiyorum. ama düşüncesiz bi insan kayınvalidem, çocukları rahatsız ediyor muyuz diye düşünmez... geçen gelişinde babam dönelim artık dediğinde , çocuklar rica etti, patiska yalnız çok sıkılıyormuş diye yalan söylemiş. babam bi gün masada bu hafta sonu gidiyoruz biz çocuklar aslında 2 hafta önce gidecektik ama siz rica etmişsiniz annenize, kusura bakmayın artık gidelim falan demişti. düşünebiliyo musun. kadn ayaklı yalan makinesi..
ayrıca sürekli konuşuyo, sürekli kendini övüyor, herşeyi en az 3-4 defa dinlemişimdir, hala tekrar tekrar anlatıyor. hepsi de kendisinin ne kadar iyi yemek yaptığı, yok çalışma hayatında gözde olduğu, yok hem çalışıp hem ne kadar temiz olduğu vs vs.. tanımasak...
ayrıca benim ikiyüzlülüğe tahammülüm yok. düğün zamanını benim ve ailemin burnundan getiren (o kadar ki düğünümüzü iptal ediyordum bi gün önce, gidelim evimize dedim eşime, nikahımız oldu nasılsa) o açıklasın millete yaptıklarını, ne diyodum bizim burnumuzdan getirdi düğünü şimdi sorasanız beni kendi kızından çok seviyor. oldu canım..! annem onun kardeşinden farksız bıdıdı, bıdıdı. akıllı geçinenlerden ama sadece öyle geçinenlerden...!
off kusura bakmayın ya, doldum bu ara. kimseyle de konuşamıyorum. size döktüm içimi...
resmen hizmetçi gibiyim. hayır büyüklerim elbette ki hizmet edicem ama hanım hiçbişeye sürmüyor elini. gece mutfağımı sildim süpürdüm yattım, sabah bi kalktım ki masanın üstü ekmek kırıklarıyla dolu, tezgahın üstü bulaşık.... ya alt tarafı makineye koyacaksın hadi onu da geçtim bi bez al da masanın üstünü sil... sonra bana ne kadar titiz olduğundan bahsediyor, yersen.... Allahtan da korkmuyor sanırım... geçen gün ben daha yemeğimi bitirmemişken hadi kızım şimdi bi kahveni içerim dedi, yahu insan evladı yemekten kaldırılır mı, sen çiğnemeden yutuyor olabilirsin ama benim tabağım dolu önümde görmüyor musun! kalktım kahve yaptım sultana sonra ben külkedisi hanımefendi kahve keyfi yaparken soğumuş yemeğime devam etiim.
gitsin artık yaa...
babam ve ablam (yani eşimin babası ve ablası) gelsinler bi ömür başımın üstünde yerleri var ama bu kadın tahammül sınırlarımı zorluyor...
haklısın cnm sonuna kadar.. sınavdan sonra gelmeleri düşüncesizce.. belki eşinle konuşsan o da babanla konuşsa biraz düzelir durum..Olala bozmamaya çalışıyorum ama cidden sıkıldım. annemi de özledim( inanın hala ayların yorgunluğu var üstümde, sınavdan sonra evimde şööyle rahat dinlenemedim....
sizi de sıktım sabah sabah. kusura bakmayın... geçer şimdi
Günaydınnn canımm.. Çok şiş oluyo insan adetken.. Bozma moralini.. Ben 1 kilo su tutuyorum.. O bi kilonun komple gitmesi bi hafta alıyo kafamçokkarıştıdün akşamki menüm
yarım dilim tam tahıllı ekmek
1 tabak fener balığı kavurması
3-4 tane kalamar
azcık tatlının ucundan tattım ( nasıl canım istiyo anlatamam )
sabah
az sucuklu yumurta
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
4 zeytin
şimdi çay içiyorum birazdan yeşil çay içicem yada türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?