- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.581
nafımmm sen özledim dersin de ben gelmezmiyimmmmmm kaydirigubbakcemile2
zambak sabah tartıda ne gördüysen motivasyon tavan yapmış :roflol: :roflol: :roflol:
ya sizi takip etmemek olur mu yaaa olumunekankayizsmile
ŞenizŞenizŞeniz
naf canımmm şişsen kilo bildirimi yapama adet zamanına denk geliyorsa
yinede sen bilirsinn
buarada özge yazılanları okuyor galibaaa
nekadar topigine sadık bir kızz yaaaa
tatilde bile yazıyorrrrkaydirigubbakcemile3ama kesinlikle eksikligi belliii
ya sizi takip etmemek olur mu yaaa olumunekankayizsmile
güzel canım
yememeye çalışıyorum sıcaktan spor falan yapılmıyor çünkü kaydirigubbakcemile3
kızlar kaçıyorum ben kendinize iyi bakın
cuma günü çıkacak sonuca bağlı bakalım :jeyyar: :jeyyar:
sabah yediklerimm:
menemenn
peynir
1dilim kepek ekmegi
1çay kaşıgı bal ve reçel
sositosositosositososito
:jeyyar::jeyyar:seni seniii seniiiiii:jeyyar:
arada
erik ve kayısıı
öglen:
dünden kalan bulgur pilavımm 5kaşık
1kase yogurt
arada
4tane misket kurabiye
kalorisi çok oldugu için akşamı dengelemek amacıyla
şuan patlıcan salatası yiyorum
dahada bişey yememmmkaydirigubbakcemile2
kayınpederim burda canım, ama onun varlığı yokluğu bir. ne kadar kalacaklar bilmiyorum. ama düşüncesiz bi insan kayınvalidem, çocukları rahatsız ediyor muyuz diye düşünmez... geçen gelişinde babam dönelim artık dediğinde , çocuklar rica etti, patiska yalnız çok sıkılıyormuş diye yalan söylemiş. babam bi gün masada bu hafta sonu gidiyoruz biz çocuklar aslında 2 hafta önce gidecektik ama siz rica etmişsiniz annenize, kusura bakmayın artık gidelim falan demişti. düşünebiliyo musun. kadn ayaklı yalan makinesi..
ayrıca sürekli konuşuyo, sürekli kendini övüyor, herşeyi en az 3-4 defa dinlemişimdir, hala tekrar tekrar anlatıyor. hepsi de kendisinin ne kadar iyi yemek yaptığı, yok çalışma hayatında gözde olduğu, yok hem çalışıp hem ne kadar temiz olduğu vs vs.. tanımasak...
ayrıca benim ikiyüzlülüğe tahammülüm yok. düğün zamanını benim ve ailemin burnundan getiren (o kadar ki düğünümüzü iptal ediyordum bi gün önce, gidelim evimize dedim eşime, nikahımız oldu nasılsa) o açıklasın millete yaptıklarını, ne diyodum bizim burnumuzdan getirdi düğünü şimdi sorasanız beni kendi kızından çok seviyor. oldu canım..! annem onun kardeşinden farksız bıdıdı, bıdıdı. akıllı geçinenlerden ama sadece öyle geçinenlerden...!
off kusura bakmayın ya, doldum bu ara. kimseyle de konuşamıyorum. size döktüm içimi...
resmen hizmetçi gibiyim. hayır büyüklerim elbette ki hizmet edicem ama hanım hiçbişeye sürmüyor elini. gece mutfağımı sildim süpürdüm yattım, sabah bi kalktım ki masanın üstü ekmek kırıklarıyla dolu, tezgahın üstü bulaşık.... ya alt tarafı makineye koyacaksın hadi onu da geçtim bi bez al da masanın üstünü sil... sonra bana ne kadar titiz olduğundan bahsediyor, yersen.... Allahtan da korkmuyor sanırım... geçen gün ben daha yemeğimi bitirmemişken hadi kızım şimdi bi kahveni içerim dedi, yahu insan evladı yemekten kaldırılır mı, sen çiğnemeden yutuyor olabilirsin ama benim tabağım dolu önümde görmüyor musun! kalktım kahve yaptım sultana sonra ben külkedisi hanımefendi kahve keyfi yaparken soğumuş yemeğime devam etiim.
gitsin artık yaa...
babam ve ablam (yani eşimin babası ve ablası) gelsinler bi ömür başımın üstünde yerleri var ama bu kadın tahammül sınırlarımı zorluyor...
canım temizlikle uğraşıyorum 2 gündür:hulya:nerelerdesinn sennn???????
evet msjlar silindi ama önemli bişey olmadı sadce konuşulanları kaçıırdınnnkaydirigubbakcemile3
nasılsın buaradaolumunekankayizsmile
merhaba kızlarrr
nasılsınız bakalım
bende tatilden cumartesi döndüm gece pazar temizlik ve ütü çamaşırla uğtaştım giremedim
merak ettim neler yaptınız diye ...cuma kupayı kim aldı diye i bakayım dedim
ama bıraktığım yerdesiiniz aklinialirimsmile
bende buğün eşimle beyşehir gölüne tatile geldim malum eşim olmadan yapmıştım mersin tatilini
cumaya kadarda burdayız otelde kablosuz net var girerim vakit buldukça kızlar hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?