- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.601
HATİCE22 dedigin gibbi motivasyonum süperrrrzemuszemus
eylül abartmış kahvaltın omuuuuu:1shok:hiçte degillll
olalacım herzamanki gibi menülerin güzell sana bişey denilmez bukonuda
gayet istikrarlısınnn:lepi:
eylül ayrıca karpuzun çok şeker içerdigini duymuştum haklısın bu konudaa
hatice1 canım buraları boşlamaya başladın
gündüz giremezsen akşam girerdinn ne olduu
geçen hafta bana gelenlermi geldi sanaaaakaydirigubbakcemile3
zambak sabah tartıda ne gördüysen motivasyon tavan yapmış :roflol: :roflol: :roflol:
arada
erik ve kayısıı
öglen:
dünden kalan bulgur pilavımm 5kaşık
1kase yogurt
arada
4tane misket kurabiye
kalorisi çok oldugu için akşamı dengelemek amacıyla
şuan patlıcan salatası yiyorum
dahada bişey yememmmkaydirigubbakcemile2
kızlar kaçıyorum ben kendinize iyi bakın
canım cuma gününe kadar hayırlısı inşallah belki olmam bildirim yaparım ama yapsamda şişko görünürüm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydın eylülcüm bence gayet güzel bi menü kaydirigubbakcemile5
Allahtan meyve arayan bi insan değilim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
günaydın tatlım opuyorumnanaktan
herkese günaydın arkadaşlar, hemen yediklerimi yazayım
sabah kalkınca bir bardak 5'i bir yerde bitki çayımı içtim, bir tatlı kaşığı bal yedim.
kahvaltı:bir dilim kepekli ekmek, 2 zeytin, bir tane domates, yeşil biber, salatalık
kk büyüklüğünde peynir, şekersiz çay, bir tane de haşlanmış yumurta yedim..
dün annem yanımda kaldı bugün kahvaltıyı biraz kaçırmışmıyım sizce bilmiyorumkismile
Sende süpersin canımmmmm:lepi::lepi:canım süpersin :lepi:
girdi canım yazılanlar silindiigi için görememişsindirrrbu arada binbirrenkte (haftasonu yazdımı bilmiyorum ama) hiç yazmaz oldu
canım temizlikle uğraşıyorum 2 gündür:hulya:
eşyaların yerlerinden sıkıldım onlarla uğraştım-tatlicadiarzu- canım çıktı ama güzel oldu:kedi:
nettede problem var rahat açılmıyor ama gelmeye çalışıyorum
canım çok güzel 2. tatile başlamışsınŞeniz güzel gez eğlen kilo alsan bile sen halledersin kısa zamandakaydirigubbakcemile5
ara:bir tane şeftali, 1 tane haşlanmış mısır yedim.
öğle yemeği yemedim kahvaltıyı geç yaptığım için.
akşam:bir tabak bamya yemeği, 1-2 çatal domatesli patates kızartması :kedi:
artık başkada bişey yemem. :kedi:
canım ögünlere yogurt ekle sen hiç yemiyormusun
ve akşam yemeginde 1dilimde olsa ekmeginii yeee
canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki...ama o kadının yaptıklarını düşünüp kendi kendini sinir edip üzme..onunla hiç ilgilenme laf soktuğunda, bişey dediğinde onu umursama gül geç..o zaman çok sinir oluyorlar...inan bu kaynanaların hepsi aynı..benimkini görsen inan seninkine şükredersin..gerçi seninkine de benziyo hareketleri...dünyanın en kültürlüsü, herşeyi bilen dünyanın en temiz insanı o..ama herşey göstermelik sanki insanlar onun ne olduğunu bilmiyor..güya çocuklarına çok düşkün ama gelinini oğlu askerdeyken, ev taşırken bir kez bile aramıyor..böyleleri de var canım...onun için sinir olma hiç.
sana gelin elinden kahve içerim demiş ya, sende keşke ona anne şimdi yemeğimi yiyorum görüyorsun, biraz müsade et bitince yaparım deseydin..her dediğine tamam deme..
inan kötü gelinlerin karşısında hiçbirşey diyemiyorlar..biz saygılı olduğumuzdan, sesimizi çıkarmadığımızdan tepemize biniyorlar..
canım saıkma canını nasılsa kalıcı değillerdir
eşine yansırsa oda üzülür ikiniz mutlu olun
kayınvalideler en çok buna sinir orur
o seni sinir ediyorsada sen daha çok iyi davranmaya çalış ki o yaptıklarından daha çok üzülsün
sen boşvermeye bak ne güzel sınavın bitti iyi de geçtiii başka şeyler düşünüp mutlu olmaya çalış tatlım
bu günde yokmuş yat dinlen iyice...opuyorumnanaktan
anlat tabi dök içini tatlım yoksa daha da sinir olursun
aklıma geldi laf arasında kayınpederinin felanda yanında imalarda bulunsan sınav sonrası tatile ihtiyacım var annemi özledim bende biyerlere gideceğim gibisinden
anlamazmı acaba
sadece kaynanana söylersen anlamaz daaa....
kbabanın yanında sölemelisin
o daha anlayışlıymış
belkide adam gidelim diyor seninki tutuyor yada eşine söyle o söylemeye çalışsın olmaz mıı .senin en çok ihtiyacın var tatile bide misafirle uğraşıyosun :hulya:
patiska canım çok zor ya Allah sabır versin.en kısa zamanda kurtulursun inşallah..sendemi diyet ve spora başladın neler uyguluyorsun cnm..
patiska üzme kendini canım :teselli:
sen eşinle iyi ol başka bişeyi takma kafana zaten onu sinir eder bu durum:jeyyar:
ve kısa zamanda dönerler evlerine umarım seni rahat bırakırlar:1no2:
Sende süpersin canımmmmm:lepi::lepi:
girdi canım yazılanlar silindiigi için görememişsindirrr
kolay gelsinn ozaman sanaa
bende bayılırım eşyaların yerleriyle ugraşmayaaa
ama burayı ihmal etme sensiz olmuyorrrrolumunekankayizsmile
günaydın kızlar boshayallersmile
günaydıınlaar. kaç gündür nette sorun var girdim girdim yazamadan çıktım. kimsecikler yok burda amaa. sabah kahvaltım yarım sitim ve peynir birazdan da yeşil çayımı içerim. bakalım bu hafta neler olacak merakla bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?