Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

tamam canım abartmamışım o zaman, mutlu oldum opuyorumnanaktan

tşkler canım kaydirigubbakcemile5

bende yazın karpuza bayılırım, yemek olmasa bile karpuz peynir ekmek yerdim ama artık yiyemiycem sanırım senağlama
yada karpuzun bu kadar tehlikeli olduğunu unutup yemeye devam edicem :jeyyar:

ara:bir tane şeftali, 1 tane haşlanmış mısır yedim.

öğle yemeği yemedim kahvaltıyı geç yaptığım için.

akşam:bir tabak bamya yemeği, 1-2 çatal domatesli patates kızartması :kedi:

artık başkada bişey yemem. :kedi:

canım süpersin :lepi:
Sende süpersin canımmmmm:lepi::lepi:
bu arada binbirrenkte (haftasonu yazdımı bilmiyorum ama) hiç yazmaz oldu
girdi canım yazılanlar silindiigi için görememişsindirrr

kolay gelsinn ozaman sanaa
bende bayılırım eşyaların yerleriyle ugraşmayaaa
ama burayı ihmal etme sensiz olmuyorrrrolumunekankayizsmile

canım ögünlere yogurt ekle sen hiç yemiyormusun
ve akşam yemeginde 1dilimde olsa ekmeginii yeee

canım ögünlere yogurt ekle sen hiç yemiyormusun
ve akşam yemeginde 1dilimde olsa ekmeginii yeee

tamam canım olumunekankayizsmile ben çok fazla sütten yapılan şeyleri sevmiyorum zambakcım, sabahları peyniri bile mecbur olduğumdan yiyorum.ama bundan sonra daha dikkatli olucam opuyorumnanaktan

keşke deseydim Eylülcüm ama o an sinir oluyorum ve resmen tutuluyorum. sonra benim de aklıma şöyle deseydim falan geliyor ama o anda sadece sinir olabilliyorum...

canım bilmiyorlar mı sanki. bir de ortodonti tedavim devam ediyor benim, izmire gitmeliyim sınav yüzünden 3 ay olacak neredeyse gidemedim. geçen konuşurken bunu da söyledim ama oralı bile değiller hiç. herhalde ay sonuna kadar kalırlar
yarın eşimin ablası da dönüyor

patiska canım çok zor ya Allah sabır versin.en kısa zamanda kurtulursun inşallah..sendemi diyet ve spora başladın neler uyguluyorsun cnm..

tatlımm çok saol.. ben sınava asılmadan önce bu topikteydim, sınava yakın bıraktım diyeti falan. şimdi geri geldim ama henüz öyle çok istikrarlı bişe yapamıyorum. malum misafirler var, sadece dikkat ediyorum...

sağol canım benimŞeniz
gelirim artık işlerimi bitirdim olumunekankayizsmile

günaydıınlaar. kaç gündür nette sorun var girdim girdim yazamadan çıktım. kimsecikler yok burda amaa. sabah kahvaltım yarım sitim ve peynir birazdan da yeşil çayımı içerim. bakalım bu hafta neler olacak merakla bekliyorum..

Günaydınnn olumunekankayizsmile
günaydın kızlar boshayallersmile

evt ben de hayırdır neşe geliyo sessiz sessiz duruyo çıkıyo hayırdırr diyordummdelikafadulden

kızlar size bişi sorcamm kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…