Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

keşke deseydim Eylülcüm ama o an sinir oluyorum ve resmen tutuluyorum. sonra benim de aklıma şöyle deseydim falan geliyor ama o anda sadece sinir olabilliyorum...

anlıyorum canım seni, sana diyorum ama bende hiçbirşey söyleyemiyordum, çok sinir olursamda sinirimden kendimi tutamam ağlarım bu huyumuda hiç sevmem...
ama en iyisi o an aklımızı başımıza toplayıp lafın hemen cevabını vermek, böyle olalım canım huyumuzu değiştirelim.olumunekankayizsmile
etrafıma baktığımda hep cadı gelinler kaynanalarıyla iyi, demekki sorun çok saygılı olmakta..çünkü o zaman kafasına vur, ağzından lokmayı al taktiğini uyguluyorlar ve bize yapmadıklarını bırakmıyorlar guclubacismile

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
kahvaltı:yarım gevrek, kk büyüklüğünde peynir
2 zeytin, yarım domates, 1 tatlı kaşığı bal, bir bardak şekersiz çay :lepi:

olala günaydın canım yine kimseler yok
nette sorun vardı kaç gündür giremiyorum
nesibecim günaydınn ya evet herkes aynı şeyi söylüyo ben de kopukluk yaşadım ama gerçi girebildim sadece gıcık etti uğraştırdı net bağlantısı akannehir

nesibecim bence tam kararında ne az ne fazla.. zaten kahvaltı günün en önemli öğünüymüş :hulya:

tüm meyvelerde meyve şekeri var ama abartmadıkça karpuzda problem yok.. ben artık sadece ince bi dilim kesip o dilimle yetiniyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

özge olmayınca forum sessizleşti yaaa :ecrin_bebek: özledim heee :kedi:
öyle ama naf sen de kdv bahanesiyle iyice boşladın kuzum lmaz: lmaz:

şu kdvyi atlatsammmm çok mutlu olucam boshayallersmile

kendi kendime yazmaya başladım -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
inş şekerim, kendi kendine yazsan da cevap geliyo bak boshayallersmile boshayallersmile

nafımmm sen özledim dersin de ben gelmezmiyimmmmmm kaydirigubbakcemile2
özgeee naber nası gidiyo atraksiyonlu mu tatil aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ayyy sormaaaa:roflol::roflol:bugünn tartı sarhoşu oldum çıktımmmm
ama cumaya ne olur bilmiyorum tabikideeee
oooo süpermişş olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ya ama ben tam tersi.. bişiler ters gidiyo ama çözemedimm.. aldığım kalori kesinlikle yüksek değil.. kaçamak yapmıyorum.. üstelik sporumu da aksatmıyorum.. fakat regl bittiğinden beri kilom bi sabitlenemedi ki biteli bi hafta oldu kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı her gün 100 gr artıyorum yaaa kafamçokkarışt ı:sinifsinif: :sinifsinif: senağlama senağlama niye böyle sizce.. yani normalde reglden 3-5 gün sonra kilom sabitlenirdi şimdi her gün artıyoooo :2: :2: :2: :2: size oldu mu böyle bişi???

tebrikler zambakcım :lepi: ama sanki hala protein yok öğünlerinde biraz tavuk, et, balık falan eklesen :hulya: bu arada kurabiye denen olay kalori bombası kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aman dikkat et sende hamurişine karşı bi sevgi seziyorum sankimmm :asigim:

evt patiscim bi de dilini törpüle azcık kaynananla konuşurkenn kötükedihüso kötükedihüso
patiska üzme kendini canım :teselli:
sen eşinle iyi ol başka bişeyi takma kafana zaten onu sinir eder bu durum:jeyyar:
ve kısa zamanda dönerler evlerine umarım seni rahat bırakırlar:1no2:

geldi cnm haftasonu burdaydı kaydirigubbakcemile2
bu arada binbirrenkte (haftasonu yazdımı bilmiyorum ama) hiç yazmaz oldu

aaa özgedemi tatilde ne güzeiii
bende bu kız niye yazmıyor diyordum
hersabah ilk günaydını o yazardıı yaaaaa
iyi tatiller özgecimopuyorumnanaktan

aaa özgedemi tatilde ne güzeiii
bende bu kız niye yazmıyor diyordum
hersabah ilk günaydını o yazardıı yaaaaa
iyi tatiller özgecimopuyorumnanaktan
evet canım tatilde olduğu için yazamıyor bayanssulusmile
sen nasılsın canım tatilin nasıl gidiyoropuyorumnanaktan
tartım sürekli yukarı çıkıyooo :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

canım bende böyle bişey olmadı durduğu oldu ama yukarı çıktığında genelde kaçamak yaptığım zamanlarda oldu diye hatırlıyorum
bence bi değişiklik yap yemek saatlerini veya yediklerini değiştir sporunun saatini değiştir vücudunu şaşırt canım:teselli:

tartım sürekli yukarı çıkıyooo :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

şimdi okudum yazılanları
olur canım arada öyle şeyler vücut su tutar kas yaparsın ondan olabiliyor
aynı şeyleri bende yaşamıştım
spora ağırlık verdiğim zamanlarda kilo vereceğime almıştım
sonra da sinir oldum spor yapıyorum kilo alıyorum diye 3 4 gün yapmadım spor felan vücudumu şaşırttım sonra düzeldi kilom...:hulya:

hatice hoşgeldinn olumunekankayizsmile
iyiyiz canım sen nasılsın
evide değiştirdin ohhhh ne güzel oltur şimdi...
işini bitirdin gelirsin artık neteeeeolumunekankayizsmile

:gitme: :gitme: :gitme:
ya kızlar bana niye böyle oluyo acaba

gelen de 2 dk duruyo kaçıyo valla

tatiilim iyi geçiyor haticem bu sene torpilliyim zaten
biri bitti biri başladı
herşey çok güzeldi yaaa
dün tekne turuna çıktık göldee
adalara
çok şaşıdım buranın böyle büyük olduğunu tahmin etmiyordum
adalara 1 saatte varduk hala ucu görünmüyordu gölün

CADIARZU
hoşbulduk canım
bence yaptıkların çok saatli ve düzenli olduğu için vücudun alışkanlık yaptı ve değişiklik istiyorşakkıdı

kesinlikle katılıyorum
aynı fikirdeyim sen çok düzenli çalışıyorsun düzenli yiyip içiyorsun
biraz değişiklik yap tatlım
mesela 2 gün spor yapma yediğine dikkat et bakalım ne olucak...CADIARZU

ya kızlar toptan cevap yazıcam.. son bi haftadır gezenti oldum.. öğün saatlerim kaydı.. karıştı hatta.. yani miktar aynı kaldı ama sanırım vücudumun düzeni bozuldu.. 1 haftada yürüyüşle o kadar kas yapmak imkansızz.. hani kilo vermesem problem deil.. ama ibre tam 400 gr yukarı çıktı.. işin en gıcık yanı da her gün 100 gr artıyo yaa.. düşünüyorum farklı naptım diye.. su bol içiyodum bu aralar hiç içimden gelmedi.. sonra işte öğün saatlerim bozuldu.. ara öğünlerimi atladığım sonra yediğim günler oldu.. ama bu kilo alma işi yarın da 100 gr artarsa iyice moralimi bozacak?? bugün diyetimin tam 28. günü yani 4. haftası... offff kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı yorumlar için tşkkafamçokkarıştı kızlar dikkat etmeye çalışcam aklinialirimsmile aklinialirimsmile

allah allah bende okadar büyük olduğunu senden duyuyorum bana ve topiğe turistik gezi rehberi a.s.oldun maşallah
gezilmesi ve görülmesi gereken yerleri öğreniyoruz sayende bide gidebilirsek tam olacakvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…