- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.641
güle güle otur tatlım....ŞenizŞenizŞeniz
CADIARZU
kesinlikle katılıyorum
aynı fikirdeyim sen çok düzenli çalışıyorsun düzenli yiyip içiyorsun
biraz değişiklik yap tatlım
mesela 2 gün spor yapma yediğine dikkat et bakalım ne olucak...CADIARZU
ya kızlar toptan cevap yazıcam.. son bi haftadır gezenti oldum.. öğün saatlerim kaydı.. karıştı hatta.. yani miktar aynı kaldı ama sanırım vücudumun düzeni bozuldu.. 1 haftada yürüyüşle o kadar kas yapmak imkansızz.. hani kilo vermesem problem deil.. ama ibre tam 400 gr yukarı çıktı.. işin en gıcık yanı da her gün 100 gr artıyo yaa.. düşünüyorum farklı naptım diye.. su bol içiyodum bu aralar hiç içimden gelmedi.. sonra işte öğün saatlerim bozuldu.. ara öğünlerimi atladığım sonra yediğim günler oldu.. ama bu kilo alma işi yarın da 100 gr artarsa iyice moralimi bozacak?? bugün diyetimin tam 28. günü yani 4. haftası... offff kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı yorumlar için tşkkafamçokkarıştı kızlar dikkat etmeye çalışcam aklinialirimsmile aklinialirimsmile
canım sağolasın.. ama tam aksi.. 3 hafta asker gibiydim maşallah pek bi düzenliydim evimde oturuyodum uslu uslu akşam yürüyüşüme çıkıyodum sadece.. tıkır tıkır da veriyodum.. bu hafta yani daha doğrusu son bihaftadır gezmeye başladım, akşam dışarı çıktık falan filan yani tüm öğün saatleri değişti.. ara öğünlerimi aksattım.. ve habire artmaya başladı ağırlığım bu dönemde :gitme: :gitme:
allah allah bende okadar büyük olduğunu senden duyuyorum bana ve topiğe turistik gezi rehberi a.s.oldun maşallah
gezilmesi ve görülmesi gereken yerleri öğreniyoruz sayende bide gidebilirsek tam olacakvereliniortak
canım sağolasın.. ama tam aksi.. 3 hafta asker gibiydim maşallah pek bi düzenliydim evimde oturuyodum uslu uslu akşam yürüyüşüme çıkıyodum sadece.. tıkır tıkır da veriyodum.. bu hafta yani daha doğrusu son bihaftadır gezmeye başladım, akşam dışarı çıktık falan filan yani tüm öğün saatleri değişti.. ara öğünlerimi aksattım.. ve habire artmaya başladı ağırlığım bu dönemde :gitme: :gitme:
anladım cxanım o zaman sen biraz rahat davranmışsın
oda tepkisini göstermiş tartıda
bende 1 kilo felan fazla çıkıyosun sanmıştım
400 gr da çok değil kiii
sen o zaman öğün saatlerine dikkat ettt canımm
bide bende suyu az tükettiğim zamanlarda kilom yerinden fırlıyor
artık suyun önemini dahada iyi anlıyorum
ihmal etme canım bol su iç....:içelim::içelim:
ewet canım sen hatalarının frkındaın o zaman bu gezme işleri düzeni hepten bozuyor gerçekten
bende gezmedeyim ve aldım 1 kilo
akşam çıkıyoruz dondurmalar kolalar sende bu şekilde yaptıysan alman normal canım
hatta 1 hatada az bile almışsın düzenini bozarak:hulya:
nesibecim günaydınn ya evet herkes aynı şeyi söylüyo ben de kopukluk yaşadım ama gerçi girebildim sadece gıcık etti uğraştırdı net bağlantısı akannehir
nesibecim bence tam kararında ne az ne fazla.. zaten kahvaltı günün en önemli öğünüymüş :hulya:
tüm meyvelerde meyve şekeri var ama abartmadıkça karpuzda problem yok.. ben artık sadece ince bi dilim kesip o dilimle yetiniyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
oooo süpermişş olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ya ama ben tam tersi.. bişiler ters gidiyo ama çözemedimm.. aldığım kalori kesinlikle yüksek değil.. kaçamak yapmıyorum.. üstelik sporumu da aksatmıyorum.. fakat regl bittiğinden beri kilom bi sabitlenemedi ki biteli bi hafta oldu kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı her gün 100 gr artıyorum yaaa kafamçokkarışt ı:sinifsinif: :sinifsinif: senağlama senağlama niye böyle sizce.. yani normalde reglden 3-5 gün sonra kilom sabitlenirdi şimdi her gün artıyoooo :2: :2: :2: :2: size oldu mu böyle bişi???
tatiilim iyi geçiyor haticem bu sene torpilliyim zaten
biri bitti biri başladı
herşey çok güzeldi yaaa
dün tekne turuna çıktık göldee
adalara
çok şaşıdım buranın böyle büyük olduğunu tahmin etmiyordum
adalara 1 saatte varduk hala ucu görünmüyordu gölün
:roflol::roflol::roflol:ayyy alemsin yaaa turistlik gezi rehberi haaa
:roflol:
ama gerçekten çok güzeldii
bende bilmiyordum bu kadar büyük olduğunu gezmenizi tavsiye ederim gerçekten...
ben sana bide kızkalesini anlatayım o zaman rehber olarak...
orasıda bambaşka biyer denize girdim yunuslarlada pedal çevirerek kaleye çıktımçok güzeldi tarih kokuyordu resmen bide cennet cehennem mağaralsarı var kız kalesinde oraya gitmişken mağaralarıda gezdim
tam bi doğa harikası ya...:hulya:
evet olala sanırım artık bende ince bir dilimle yetinmek zorunda kalıcam :gitme:
canım senin öğünlerini takip ediyorum ve süper gidiyorsun..tüm yediklerini tek tek tartıyorsun ki bu da büyük bir azim işi, bunu kolay kolay kimse yapmaz özellikle benim gb üşengeç insanlar hiç yapmaz kaydirigubbakcemile3
arkadaşların dediği gb öğün saatlerini miktarları arttırmadan değiştir..birde vücudun su tutuyor, ödem oluşmuş olabilir..bilmiyorum belki biliyorsundur ama bacağına baş parmağınla iyice bastır eğer içine çöküyor bir beyazlık oluşuyorsa vücudunda ödem var demektir (bunu üniye giderken tıpçı ev arkadaşımdan öğrenmiştim ) ödem varsa da at kuyruğu bitkisi ve maydanozu kaynat suyunu iç canım..bu ödem attırmada bire bir.
olala maşallah canım sen eski düzenine geri dön bence :lepi:
yardımcı olamadık ama her zaman yanındayız canımkaydirigubbakcemile5
ayy ne güzel, benim içinde gez hatice :içelim:
benimde güzel bir tatile çok ihtiyacım var :çok üzgünüm: eşim gelince ramazandan önce umarım iyi bir tatil yapabiliriz.
kızlar ben şimdi çıkıyorum daha sonra yine gelirim
eylülcüm sağol.. bacağıma bastırdım çökmüyo ama beyaz oluyo basen tarafı yani..
bu arada çizelgemdeki kilomda değilim artık ama değiştirmiyorum cumayı bekliyorum :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
bi de maydonoz alıcam.. at kuyruğuna üşendimm boshayallersmile boshayallersmile
yok be haticecim.. bu arada en son teorim stres hormonlarımdaki artışın buna neden olması bilmiyorumkismile olabilir di mi?? son bi haftadır çok şey oldu çünkü ve hala belirsizlikler var.. çok etkilendim galiba bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile nazar değdi..
haticecim her erkek gezdirmez öyle eşini.. benimki evde poposunu yayıp yatar mesela.. çok şanslısın
ayy ne güzel, benim içinde gez hatice :içelim:
benimde güzel bir tatile çok ihtiyacım var :çok üzgünüm: eşim gelince ramazandan önce umarım iyi bir tatil yapabiliriz.
git tabi ilk fırsatta canımcanım zaten oraları merak ettirdin önce kızkalesini anlatmıştın ilk defa duymuştum bende ohaoldumsmile
sen anlattın ben netten baktım gitmek istiyorum oralara şimdi
bu yaz fırsatım olmaz muhtemelen ama ilk fırsatta
kızlar ben şimdi çıkıyorum daha sonra yine gelirim
denicem eylülcüm sağol tazesini direk yesem olmaz mı ki ne dersintamam canım arada onları kaynatıp içersin ben denedim gördüm gerçekten iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?