Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım sağolasın.. ama tam aksi.. 3 hafta asker gibiydim maşallah pek bi düzenliydim evimde oturuyodum uslu uslu akşam yürüyüşüme çıkıyodum sadece.. tıkır tıkır da veriyodum.. bu hafta yani daha doğrusu son bihaftadır gezmeye başladım, akşam dışarı çıktık falan filan yani tüm öğün saatleri değişti.. ara öğünlerimi aksattım.. ve habire artmaya başladı ağırlığım bu dönemde :gitme: :gitme:

anladım cxanım o zaman sen biraz rahat davranmışsın
oda tepkisini göstermiş tartıda
bende 1 kilo felan fazla çıkıyosun sanmıştım
400 gr da çok değil kiii
sen o zaman öğün saatlerine dikkat ettt canımm
bide bende suyu az tükettiğim zamanlarda kilom yerinden fırlıyor
artık suyun önemini dahada iyi anlıyorum
ihmal etme canım bol su iç....:içelim::içelim:

canım biz normal düzenin adına konuşmuştuk meğer sen düzenini bozduğun için olma ihtimali var ama bence bu kadar olur takma kafana yerimseniben
bu hafta olmasa haftaya düşmeye devam edecektir kilon sorun etme çok:1hug:

allah allah bende okadar büyük olduğunu senden duyuyorum bana ve topiğe turistik gezi rehberi a.s.oldun maşallah
gezilmesi ve görülmesi gereken yerleri öğreniyoruz sayende bide gidebilirsek tam olacakvereliniortak

:roflol::roflol::roflol:ayyy alemsin yaaa turistlik gezi rehberi haaa
:roflol:
ama gerçekten çok güzeldii
bende bilmiyordum bu kadar büyük olduğunu gezmenizi tavsiye ederim gerçekten...
ben sana bide kızkalesini anlatayım o zaman rehber olarak...
orasıda bambaşka biyer denize girdim yunuslarlada pedal çevirerek kaleye çıktımçok güzeldi tarih kokuyordu resmen bide cennet cehennem mağaralsarı var kız kalesinde oraya gitmişken mağaralarıda gezdim
tam bi doğa harikası ya...:hulya:

ewet canım sen hatalarının frkındaın o zaman bu gezme işleri düzeni hepten bozuyor gerçekten
bende gezmedeyim ve aldım 1 kilo
akşam çıkıyoruz dondurmalar kolalar sende bu şekilde yaptıysan alman normal canım
hatta 1 hatada az bile almışsın düzenini bozarak:hulya:

ya inanmazsınız sabah 6da kalkardımm
hava aşırı ısındığından beri biri geçe dalabildiğimden sabah 9 da kalkmaya başladım :gitme: :gitme:
komik gelcek belki ama 8 gibi en geç kahvaltımı yapardımm bilmiyorumkismile
şimdi 10-11'e kaydı..
bu kadar disipline gerek yok diye düşünüyodum demek ki varmışş
dün yine 12 bçkda evdeydimm
artık yine kuzu kuzu evde oturcam
akşam yürüyüşümü yapcam sonra uyucamm kuşlar gibi
bol da su iççem
yine saat gibi askeri düzene dönücem yani :gitme: :gitme:
ya kızlar bi de yine son bi haftadır stres seviyem tavan yapmıştı
tüm bu gezentilik disiplinsizlik kendini dağıtma ve kilo artışı ondan oldu galiba
hatta belki stes hormonları kalorilerime yapıştı onlar da vücuduma kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
kovacam ben onları sayenizde :mymeka: :mymeka:
sağolun kızlar başınızı ağrıttımm ohaoldumsmile ohaoldumsmile
tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyom ama :asigim: :asigim: :asigim:

haticecim ben dışarda hiç bişi koymuyorum ki ağzıma en fazla sütlü az şekerli kahve içiyorumm sırf kilo almiim diye o derece dikkat ediyorum yani bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

evet olala sanırım artık bende ince bir dilimle yetinmek zorunda kalıcam :gitme:

canım senin öğünlerini takip ediyorum ve süper gidiyorsun..tüm yediklerini tek tek tartıyorsun ki bu da büyük bir azim işi, bunu kolay kolay kimse yapmaz özellikle benim gb üşengeç insanlar hiç yapmaz kaydirigubbakcemile3
arkadaşların dediği gb öğün saatlerini miktarları arttırmadan değiştir..birde vücudun su tutuyor, ödem oluşmuş olabilir..bilmiyorum belki biliyorsundur ama bacağına baş parmağınla iyice bastır eğer içine çöküyor bir beyazlık oluşuyorsa vücudunda ödem var demektir (bunu üniye giderken tıpçı ev arkadaşımdan öğrenmiştim ) ödem varsa da at kuyruğu bitkisi ve maydanozu kaynat suyunu iç canım..bu ödem attırmada bire bir.

ayy ne güzel, benim içinde gez hatice :içelim:
benimde güzel bir tatile çok ihtiyacım var :çok üzgünüm: eşim gelince ramazandan önce umarım iyi bir tatil yapabiliriz.

canım zaten oraları merak ettirdin önce kızkalesini anlatmıştın ilk defa duymuştum bende ohaoldumsmile
sen anlattın ben netten baktım gitmek istiyorum oralara şimdi
bu yaz fırsatım olmaz muhtemelen ama ilk fırsatta

eylülcüm sağol.. bacağıma bastırdım çökmüyo ama beyaz oluyo basen tarafı yani..
bu arada çizelgemdeki kilomda değilim artık ama değiştirmiyorum cumayı bekliyorum :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
bi de maydonoz alıcam.. at kuyruğuna üşendimm boshayallersmile boshayallersmile
yok be haticecim.. bu arada en son teorim stres hormonlarımdaki artışın buna neden olması bilmiyorumkismile olabilir di mi?? son bi haftadır çok şey oldu çünkü ve hala belirsizlikler var.. çok etkilendim galiba bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile nazar değdi..
olala maşallah canım sen eski düzenine geri dön bence :lepi:
yardımcı olamadık ama her zaman yanındayız canımkaydirigubbakcemile5

haticecim her erkek gezdirmez öyle eşini.. benimki evde poposunu yayıp yatar mesela.. çok şanslısın
benimde güzel bir tatile çok ihtiyacım var :çok üzgünüm: eşim gelince ramazandan önce umarım iyi bir tatil yapabiliriz.

tamam canım arada onları kaynatıp içersin ben denedim gördüm gerçekten iyi geliyor

eşine bi kavuşta sende gidersin canım
zaten eşininde fazlasıyla tatile ihtiyacı vardır şuan...
azmı kaldı bu arada kavuşmanıza:1hug:

git tabi ilk fırsatta canım
tavsiyeler bendennn

kızlar ben şimdi çıkıyorum daha sonra yine gelirim

güle güle şekerimopuyorumnanaktan

zlar herke<ze selammm

menüm sabah peynir simit çay yumurta
sabah sporumuda evde koşu bandında 45 dak yürüdümm....
akşamda yemegide seze yapcam taze fasulye....ğün böylee...öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…