- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.661
kuzum sen hep öğün atlıyorsun sanırımm :umursamaz: :umursamaz:kızlar herke<ze selammm
menüm sabah peynir simit çay yumurta
sabah sporumuda evde koşu bandında 45 dak yürüdümm....
akşamda yemegide seze yapcam taze fasulye....ğün böylee...öpüyorum
güle güle haticecimm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanhoşçakalın şekerler ben kaçıyorum...
bence olabilir stres çok önemli ondandır belkideyok be haticecim.. bu arada en son teorim stres hormonlarımdaki artışın buna neden olması bilmiyorumkismile olabilir di mi?? son bi haftadır çok şey oldu çünkü ve hala belirsizlikler var.. çok etkilendim galiba bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile nazar değdi..
haticecim her erkek gezdirmez öyle eşini.. benimki evde poposunu yayıp yatar mesela.. çok şanslısın
olumunekankayizsmileŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktangit tabi ilk fırsatta canım
tavsiyeler bendennn
güle güle şekerimopuyorumnanaktan
hoşçakalın şekerler ben kaçıyorum...
eşine bi kavuşta sende gidersin canım
zaten eşininde fazlasıyla tatile ihtiyacı vardır şuan...
azmı kaldı bu arada kavuşmanıza:1hug:
denicem eylülcüm sağol tazesini direk yesem olmaz mı ki ne dersin
kuzum sen hep öğün atlıyorsun sanırımm :umursamaz: :umursamaz:
öylee oluyorr napımm bu haftalar biraz hızlı kilo vermek gerekiyorrboshayallersmile
sabah kahvaltım
domatezz
salatalık
acı biberr
yumurta
30 gr kk beyaz peynir
4 minicik yeşil zeytin
30 gr tam buğday ekmeği (baya tok tutuyo tavsiye ederim ama bildiimiz fırından alın varsa)
1 ç.k zeytinyağı
şekersizzz çay
az şekerli türk kahvesi
hepsi 375 kalori
artık yine bol su içmeye başladımm
afiyeteler olsun zambagımmmmmmmmopuyorumnanaktan
kızlarrr ben geliyorum siz yoksunuz siz geliyosunuz ben yokum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hatice iyi tatiller canım opuyorumnanaktan inşallah bende ikinci tatilimi yapabilirim boshayallersmile
olalacım sıkma canını sen iradelisin verirsin yine olumunekankayizsmile ben şuan geçen hafta vermiş olduğum kilonun hepsini geri almış görünüyorum akannehir akannehir su tutuyorum iyice şiştimm bugün yarın bi tepkime bekliyorum artık :kedi:
neşe bizde diyorduk ne oldu bizemi kırıldı küstümü bu kız neden gelmiyo diye kafamçokkarıştı
hatice1 ve binbirrenk yoksunuz ortalıkta ama yaa :sinifsinif:
hoşgeldin nafımmmmmmmmkaydirigubbakcemile
ayyy çok sağol cnm opuyorumnanaktanözge gerçekten yokluğun anlaşılıyor canım özledik seni Şeniz
sağol cnm umarım dönüşüm muhteşem olur opuyorumnanaktanaaa özgedemi tatilde ne güzeiii
bende bu kız niye yazmıyor diyordum
hersabah ilk günaydını o yazardıı yaaaaa
iyi tatiller özgecimopuyorumnanaktan
kızlarrr ben geliyorum siz yoksunuz siz geliyosunuz ben yokum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hatice iyi tatiller canım opuyorumnanaktan inşallah bende ikinci tatilimi yapabilirim boshayallersmile
olalacım sıkma canını sen iradelisin verirsin yine olumunekankayizsmile ben şuan geçen hafta vermiş olduğum kilonun hepsini geri almış görünüyorum akannehir akannehir su tutuyorum iyice şiştimm bugün yarın bi tepkime bekliyorum artık :kedi:
neşe bizde diyorduk ne oldu bizemi kırıldı küstümü bu kız neden gelmiyo diye kafamçokkarıştı
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Şeniz
ayyy çok sağol cnm opuyorumnanaktan
sağol cnm umarım dönüşüm muhteşem olur opuyorumnanaktan
efendim nafffffffff :içelim:
canım görmedim kimse yok diye gitmiştimopuyorumnanaktanya haticem şimdi buradaydınn nereye kayboldunnn
Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?