Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hoşbuldum melisss nasılsın ne var ne çok kaydirigubbakcemile2
iylik ne olsun nafım iylik sendenn...zemuszemus
melisss
hızlı kilo vermem gerek demişsin ama ögün atlayarak çok yanlış yapıyorsunnlmaz:
unutma hızlı verilen kilolarr hızllıı bir şekilde geri gelirrr
biliyorum ama izmire gitcem :kedi:napım mayoo giycez yaabayanssulusmilehızlıı ondan vercem zambagımmm..yerimseniben
ben geldim kaydirigubbakcemile2
hoşğeldinnnnnnn :lepi:

Herkese selamopuyorumnanaktan

Zambakcım motivasyonun yüksek olduğuna sevindim. Umarım sonucunu en iyi şekilde alırsın.
Meyva konusunda hatic22 nin dediği gibi ölçülü olmalıyız diyorlar uzmanlar ama ben de bu ara meyvaya çok düştüm. Özellikle incire hiç dayanamam. Şurda kaç gün daha yiyeceğiz diyorum. yerimseniben

Hatic22 leyleği havada görmüşsün canım.olumunekankayizsmile Tatilden tatile geziyorsun maşallah. mersin de söylediğin yerleri geçen yıl gezmiştim. Cennet-cehennem çok büyüleyici başka bir alem gibi. Tarsus, Adana ve güneydoğuya gitmiştik 1 hafta gezdik. yorucu ama çok güzeldi.

Hatice1 hafta sonu yazdım ama hepsi silinmişalsanaalsanasmile Başka bölümlerde de yazmıştım uçtu gitti. Dekorasyonu değişmişsin yeni düzeninde güle güle oturun canımolumunekankayizsmile Ben de nedense hiçbir şeyin değişmesini sevmem.:sinifsinif:

Eylülcüm umarım sağlıkla kavuşursun eşine. Günlerin yaklaşmış artık şafak sayıyorsunkaydirigubbakcemile2

Özgecim umarım güzel bir tatil yapıp iyi bir moralle dönersinkaydirigubbakcemile5

Nafcım buralardayım ama yazmaya pek fırsatım olmuyor. Ramazana kadar denizin tadını çıkarayım diyorum.yerimseniben Araya ev işierini sıkıştırıyorum. Gece de yürüyüş derken gün bitiyor. Koca günler yetmiyorkaydirigubbakcemile3 Kışın kısa günlerde daha çok zaman buluyorduk :hulya:

kızlar bendede bu hafta kilolar fazla ama benimkiler ödemden falan değil bu hafta arkadaşlarla hep
piknikteyiz.daha yeni geldim yarına hazırlık yapıyorum ,yarında başka arkadaşlarla piknikteyim cuma günü tartı neyi gösterir ne ceza alırım bilemiyorum
düzenim çok bozuldu.

Hoşgeldin canımm ohh ne güzell valaaa tadını çıkar denizinnn yazıınn
ben hala ayagımı bile sokamadımm zatenn bu gidişle sokamam gibi
azmim geri döndü inşallah devam eder:lepi:

canım aslında herşeyden ölçülü yersek bişey olmazzz
sende öylee yapppyerimseniben

ben malesef yarın regl olacakmışım gibi
erken oldu buseferrrbilmiyorumkismile

cuma bildirim yaparım diye düşünüyorum ama bakalımm
davul gibi oldu gögüslerim çünküü:kedi:

Günaydın ciiciiler opuyorumnanaktan
sabrımın sınırlarını zorlayarak geçen 6. günümüzdeyim... çok sık giremiyorum, ama daha sık giricem inşallah. kusuruma bakmayın şimdilik nolur.
okuyorum yazdıklarınızı, hepinize teşekkür ederim. yavaş yavaş hakettiği gibi davranmaya başladım ama anlayana... benim sabır taşından farksız olan sakinlik abidesi eşimi bile çıldırttı kadın sonunda :)))

Boğazım çok ağrıyo. doktora gidicem. öpüyorum hepinizi

Canım günaydınnn
kendi oglunu bukadar çıldırttıgına göree
seni ne hale sokar düşünemiyorum bileeakannehir

geçmiş olsun buarada canımmŞeniz

sabah canım bişey istemedi
sadece 2kase çorba içtimmm
ekmek yokk
bu sıcakta ne çorbası demeyinnn sempatiksalakcinniçtimm valla

canım işlerimi bitirmiştim ve bugün itibariyle yine aranızdayımvereliniortak
gerçi yaz olduğu için ne olacağı pek belli olmuyor düğünler gezmeler falan var

sevindim senin adına canım kaydirigubbakcemile2 gez gezz düğünlerde döktür bol bol olumunekankayizsmile

iylik ne olsun nafım iylik sendenn...zemuszemus

bende iyiyim sağol canım

haklısın canımm yüz bol bol eğlen oh mis boshayallersmile

ramazanda ne yapıcaz bilmiyorum eyvahedigeldismile

nesibecim gelsin mangallarr gitsin mangallarr ohhhh sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni yazın tadını temiz havanın tadını çıkart canım kaydirigubbakcemile5 birazcık ölçülü yersen ( kii arkadaşlarla gidilen yemeklerde pek ölçü kalmıyor biliyorum ) daha iyi olur canım :hulya:

ben malesef yarın regl olacakmışım gibi
erken oldu buseferrrbilmiyorumkismile

cuma bildirim yaparım diye düşünüyorum ama bakalımm
davul gibi oldu gögüslerim çünküü:kedi:

sende bendensin o zaman çatlama noktasındayım tık yok aklinialirimsmile aklinialirimsmile

canım Allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan

ekmek yokk

çorba mı akannehir ben kışın bile içemiyorum :umursamaz:

bende börek yedimm naniknanik

tşkr ederim canım, artık çok az kaldı ama günler geçmiyor
:çok üzgünüm:

günler geçiyor, umarım bir an önce giderler kötükedihüso

geçmiş olsun canım.

Naf Eylül Zambak Patis gelen gelmeyen herkes günaydınnn aklinialirimsmile aklinialirimsmile

önceki msjlara topluca baktım önce

selam zambakcım kaydirigubbakcemile5 valla dün de 12ye doğru evdeydim bilmiyorumkismile anlatamıyorum ama bi haftadır olağanüstü şeyler oluyo.. aslında belki kendimi yemeğe vurmamam bile başarı canım :2: :2:
ama bugün kesinlikle düzenimi oturtcam.. saat 10 oldu ve çayı bile koymadım ki bu durum hiç bana göre değil :kedi: :kedi: ara öğün alıyorum genelde çantama ama bu heyecanla unutuyorum bu günlerde.. akşam yemeğini geç yiyorum tabi.. neyse düzelecek inşallah.. ama şunu gördüm :hulya: insanın yeme düzeni kesinlikle psikolojisiyle yaşam şekliyle alakalı.. yani yeme düzenini değiştirmek aslında insanın kendini değiştirmesi demekmiş :hulya: bu hem zor hem de harika bişi aslında.. çünkü değişmek gerçekten de zor bişi.. demek ki biz zoru başarıyoruzz sizi çok seviyorum kıslar :1hug: gerçektenn :asigim:
zambakcım hamurişini ben de çok seviyorum aslında ama nası yaptım ettim bilmiyorum bi aydır sadece 3 minik kurabiye yedimm :uhm: işin ilginci canım da pek çekmedi.. sadece arada bi çayın yanına tarçınlı havuçlu cevizli kek hayali kurdum o kadar.. umarım bi patlama yaşamamm
canım et tavuk yapmak aklına gelmiyosa yemeklerin içine kıyma, tavuk falan koy.. ben artık öyle yapıyorum son bi senedir.. daha doyurucu da oluyo üstelik porsiyonlarımı rahatlıkla küçültebiliyorum yemeğin içinde kıyma vb varsa.. deneyebilirsin..
öptüm zambakcımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

afiyet olsun canım..

OLALA canım 10-11gibi kahvaltı yaparsan
ve 3ögün yersen bu çok olmazmı zaten evet 3ögün yapılır ama son ögün sadece salata gibi hafif bir menü olması gerek
ama azmini kaybetmeee
evt maalesef akşam yemeği geçe kalıyor.. normalde altı buçukta yerdim.. ben son öğünü salatayla geçiştiremiyorum maalesef zambakcım.. ama abartmıyorum tabi..

Nafcım nasısısn bitti mi KDV??
Kuzum reglsen kiloyu takma kafana dedim ya ben bi kilo şişebiliyorum.. Eski kiloya inmem de bi hafta sürüyo :umursamaz: :umursamaz:

canım bilmiyorum ki onu duymadım ama ot sonuçta tazesininde kesin bir faydası vardır
olalacım saplarını kes onları kaynat ve suyunu iç, bildiğimiz yöntem garanti olsun kaydirigubbakcemile5
tamam eylülcüm maydonoz alcam bugün vücut stresten su tutuyo olabilir..

ben geldim kaydirigubbakcemile2
özgeee hoşgeldinnn tatil kelebeği opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nesibecim selamm.. piknikte tabi her türlü zararlı ve muhteşem yiyecekler çeşit çeşit mevcuttur hayali bile güzel :asigim: :asigim: sen yine de çok abartmamaya çalış kolay değil tabi ki :hulya:

patisim selamm opuyorumnanaktan ya evt bazıları böyle yaratılmış maalesef.. dün bi akrabamla görüştüm.. adam bi buçuk saat kendini övdü.. herkesi tüm aileyi ise yerdi aşağıladı.. yani kendi başarılı ve melek diğerleri ise başarısız ve ya kötü ya salak :mymeka: :mymeka: böyle insanlarla başetmek zor be gülüm.. bunun için ne yaptıklarının farkında olmak ve sana zarar vermelerine izin vermemek gerekiyor.. aç gözünü patisim.. kadının seni bu kadar etkilemesine izin verme canım.. her zaman doğruyu söyle ama kibarca söyle, kibarca ama hafif sivri.. zamanla ezikleşecektir.. bazıları iyilikten anlamıyor çünkü :mymeka: :mymeka:

ekmek yokk
afiyet olsun zambakcımm.. ben daha yeni koyucam çayımı bilmiyorumkismile

Günaydın kızlarrr gamyoncuiremsu
Günaydınn sabah şekeri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tşkr ederim canım, artık çok az kaldı ama günler geçmiyor
:çok üzgünüm:
Günaydınn eylülcümm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yaaaa ben toplu cevap yazarken herkesler kaçmışşşş aşkolsunnn kızlar yaaaa :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

ben de bari popomu kaldırıp çayımı koyayım artık bi zahmet
burdayım şekerler hadi geri dönünnnn ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

kızlar yaaa benim kilo problemim yok ama kalçamı eritmek istiyorum biraz ama sadece kalçamı:ecrin_bebek:
çünkü mazallah bütün her yerimden kilo gittiği zaman yüzüm mahvoluyosempatiksalakcinni
o yüzdeeen
şimdi ben evde nasıl yapabilirim sporu önerisi olcak olan var mıguclubacismile
yürüyüş yeri var burda gitmek istiyorum ama çok tenha ailem izin vermez e benimle gelicek kimse de yok:bbo:
ay bi yardım edin lütfen biraz da gaza ihtiyacım var desem yalan olmaz

merhaba canım dolu dolu tatil geçirmene sevindimkaydirigubbakcemile5
evimi değiştirdim eşimde aynı sen gibi değişiklikten pek hoşlanmaz ama ben çok severim
sonunda ikna ettim onuda sağolasın canımopuyorumnanaktan
maşallah herkes haftada 1 bulamaz sen hergün pikniğe gidiyorsun :lepi:çok güzel ben çok severim pikniği tadını çıkar canım tabi abartmadanlmaz:
allah kolaylık versin canım zor öyle insanla uğraşması
sen misafirlerini gönderde ondan sonra tamamen dönersin aramıza
bu arada geçmiş olsun canım
günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2
günaydın canım
sevindim senin adına canım kaydirigubbakcemile2 gez gezz düğünlerde döktür bol bol olumunekankayizsmile
sağol canım nasılsın
ekmek yokk

bende severim canım çorba afiyet olsun cokacimcoookŞeniz
bu arada yarın ben bildirim yapamayacağım malum günümdeyim ve çok şiş hissediyorum kendimi:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…