- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.681
iylik ne olsun nafım iylik sendenn...zemuszemushoşbuldum melisss nasılsın ne var ne çok kaydirigubbakcemile2
biliyorum ama izmire gitcem :kedi:napım mayoo giycez yaabayanssulusmilehızlıı ondan vercem zambagımmm..yerimsenibenmelisss
hızlı kilo vermem gerek demişsin ama ögün atlayarak çok yanlış yapıyorsunnlmaz:
unutma hızlı verilen kilolarr hızllıı bir şekilde geri gelirrr
hoşğeldinnnnnnn :lepi:ben geldim kaydirigubbakcemile2
Herkese selamopuyorumnanaktan
Zambakcım motivasyonun yüksek olduğuna sevindim. Umarım sonucunu en iyi şekilde alırsın.
Meyva konusunda hatic22 nin dediği gibi ölçülü olmalıyız diyorlar uzmanlar ama ben de bu ara meyvaya çok düştüm. Özellikle incire hiç dayanamam. Şurda kaç gün daha yiyeceğiz diyorum. yerimseniben
Hatic22 leyleği havada görmüşsün canım.olumunekankayizsmile Tatilden tatile geziyorsun maşallah. mersin de söylediğin yerleri geçen yıl gezmiştim. Cennet-cehennem çok büyüleyici başka bir alem gibi. Tarsus, Adana ve güneydoğuya gitmiştik 1 hafta gezdik. yorucu ama çok güzeldi.
Hatice1 hafta sonu yazdım ama hepsi silinmişalsanaalsanasmile Başka bölümlerde de yazmıştım uçtu gitti. Dekorasyonu değişmişsin yeni düzeninde güle güle oturun canımolumunekankayizsmile Ben de nedense hiçbir şeyin değişmesini sevmem.:sinifsinif:
Eylülcüm umarım sağlıkla kavuşursun eşine. Günlerin yaklaşmış artık şafak sayıyorsunkaydirigubbakcemile2
Özgecim umarım güzel bir tatil yapıp iyi bir moralle dönersinkaydirigubbakcemile5
Nafcım buralardayımama yazmaya pek fırsatım olmuyor. Ramazana kadar denizin tadını çıkarayım diyorum.yerimseniben Araya ev işierini sıkıştırıyorum. Gece de yürüyüş derken gün bitiyor. Koca günler yetmiyorkaydirigubbakcemile3 Kışın kısa günlerde daha çok zaman buluyorduk :hulya:
kızlar bendede bu hafta kilolar fazla ama benimkiler ödemden falan değil bu hafta arkadaşlarla hep
piknikteyiz.daha yeni geldim yarına hazırlık yapıyorum ,yarında başka arkadaşlarla piknikteyim cuma günü tartı neyi gösterir ne ceza alırım bilemiyorum
düzenim çok bozuldu.
Günaydın ciiciiler opuyorumnanaktan
sabrımın sınırlarını zorlayarak geçen 6. günümüzdeyim... çok sık giremiyorum, ama daha sık giricem inşallah. kusuruma bakmayın şimdilik nolur.
okuyorum yazdıklarınızı, hepinize teşekkür ederim. yavaş yavaş hakettiği gibi davranmaya başladım ama anlayana... benim sabır taşından farksız olan sakinlik abidesi eşimi bile çıldırttı kadın sonunda :)))
Boğazım çok ağrıyo. doktora gidicem. öpüyorum hepinizi
canım işlerimi bitirmiştim ve bugün itibariyle yine aranızdayımvereliniortak
gerçi yaz olduğu için ne olacağı pek belli olmuyor düğünler gezmeler falan var
iylik ne olsun nafım iylik sendenn...zemuszemus
Nafcım buralardayımama yazmaya pek fırsatım olmuyor. Ramazana kadar denizin tadını çıkarayım diyorum.yerimseniben Araya ev işierini sıkıştırıyorum. Gece de yürüyüş derken gün bitiyor. Koca günler yetmiyorkaydirigubbakcemile3 Kışın kısa günlerde daha çok zaman buluyorduk :hulya:
kızlar bendede bu hafta kilolar fazla ama benimkiler ödemden falan değil bu hafta arkadaşlarla hep
piknikteyiz.daha yeni geldim yarına hazırlık yapıyorum ,yarında başka arkadaşlarla piknikteyim cuma günü tartı neyi gösterir ne ceza alırım bilemiyorum
düzenim çok bozuldu.
ben malesef yarın regl olacakmışım gibi
erken oldu buseferrrbilmiyorumkismile
cuma bildirim yaparım diye düşünüyorum ama bakalımm
davul gibi oldu gögüslerim çünküü:kedi:
sabrımın sınırlarını zorlayarak geçen 6. günümüzdeyim... çok sık giremiyorum, ama daha sık giricem inşallah. kusuruma bakmayın şimdilik nolur.
okuyorum yazdıklarınızı, hepinize teşekkür ederim. yavaş yavaş hakettiği gibi davranmaya başladım ama anlayana... benim sabır taşından farksız olan sakinlik abidesi eşimi bile çıldırttı kadın sonunda :)))
sabah canım bişey istemedi
sadece 2kase çorba içtimmm
ekmek yokk
bu sıcakta ne çorbası demeyinnn sempatiksalakcinniçtimm valla
Herkese selamopuyorumnanaktan
Zambakcım motivasyonun yüksek olduğuna sevindim. Umarım sonucunu en iyi şekilde alırsın.
Meyva konusunda hatic22 nin dediği gibi ölçülü olmalıyız diyorlar uzmanlar ama ben de bu ara meyvaya çok düştüm. Özellikle incire hiç dayanamam. Şurda kaç gün daha yiyeceğiz diyorum. yerimseniben
Hatic22 leyleği havada görmüşsün canım.olumunekankayizsmile Tatilden tatile geziyorsun maşallah. mersin de söylediğin yerleri geçen yıl gezmiştim. Cennet-cehennem çok büyüleyici başka bir alem gibi. Tarsus, Adana ve güneydoğuya gitmiştik 1 hafta gezdik. yorucu ama çok güzeldi.
Hatice1 hafta sonu yazdım ama hepsi silinmişalsanaalsanasmile Başka bölümlerde de yazmıştım uçtu gitti. Dekorasyonu değişmişsin yeni düzeninde güle güle oturun canımolumunekankayizsmile Ben de nedense hiçbir şeyin değişmesini sevmem.:sinifsinif:
Eylülcüm umarım sağlıkla kavuşursun eşine. Günlerin yaklaşmış artık şafak sayıyorsunkaydirigubbakcemile2
Özgecim umarım güzel bir tatil yapıp iyi bir moralle dönersinkaydirigubbakcemile5
selam zambakcım kaydirigubbakcemile5 valla dün de 12ye doğru evdeydim bilmiyorumkismile anlatamıyorum ama bi haftadır olağanüstü şeyler oluyo.. aslında belki kendimi yemeğe vurmamam bile başarı canım :2: :2:Slm kızlarr
nasılsınız bakalımmmm
olalacımm canını sıkma kafana takma
artış olabilir su toplamıştır vücudunn
cumaya kadar tartıya çıkma
ayrıca 2günlük detoks yapabilirsin
ayrıca dışarıya çıktıgında ara ögünde yemen gerekenleri çantanda taşıyabilirsinnn
kaçamakta yapmadıysan ki yapmadım diyorsunn 2-3güne kalmaz hemen iner kilon az sabret:lepi:
dedigin gibi hamur işine sevgimm hiç bitmezz:kedi:
aklıma et tavuk yapıyım gelmiyor ama haklısın
yarın bir ögünümde tavuk olacakkk
afiyet olsun canım..bugün yediklerim
1dilim kepek ekmegi
1domates 1biber
2kk büyüklügünde peynir
1tatlı kaşıgı bal
ara yok:kedi:
öglen
boll salata
1dilim kepek ekmegi
1kaşık mantı 2kezde soslubiber kızartmasından aldım
ögle ögünü aceleye geldiilmaz:
arada meyve yerim
akşamada
çorba ve yaprak sarmam varr yogurtla onu yerim artıkk
evt maalesef akşam yemeği geçe kalıyor.. normalde altı buçukta yerdim.. ben son öğünü salatayla geçiştiremiyorum maalesef zambakcım.. ama abartmıyorum tabi..OLALA canım 10-11gibi kahvaltı yaparsan
ve 3ögün yersen bu çok olmazmı zaten evet 3ögün yapılır ama son ögün sadece salata gibi hafif bir menü olması gerek
ama azmini kaybetmeee
Nafcım nasısısn bitti mi KDV??kızlarrr ben geliyorum siz yoksunuz siz geliyosunuz ben yokum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hatice iyi tatiller canım opuyorumnanaktan inşallah bende ikinci tatilimi yapabilirim boshayallersmile
olalacım sıkma canını sen iradelisin verirsin yine olumunekankayizsmile ben şuan geçen hafta vermiş olduğum kilonun hepsini geri almış görünüyorum akannehir akannehir su tutuyorum iyice şiştimm bugün yarın bi tepkime bekliyorum artık :kedi:
neşe bizde diyorduk ne oldu bizemi kırıldı küstümü bu kız neden gelmiyo diye kafamçokkarıştı
hatice1 ve binbirrenk yoksunuz ortalıkta ama yaa :sinifsinif:
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Şeniz
tamam eylülcüm maydonoz alcam bugün vücut stresten su tutuyo olabilir..canım bilmiyorum ki onu duymadım ama ot sonuçta tazesininde kesin bir faydası vardır
olalacım saplarını kes onları kaynat ve suyunu iç, bildiğimiz yöntem garanti olsun kaydirigubbakcemile5
özgeee hoşgeldinnn tatil kelebeği opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanben geldim kaydirigubbakcemile2
nesibecim selamm.. piknikte tabi her türlü zararlı ve muhteşem yiyecekler çeşit çeşit mevcuttur hayali bile güzel :asigim: :asigim: sen yine de çok abartmamaya çalış kolay değil tabi ki :hulya:kızlar bendede bu hafta kilolar fazla ama benimkiler ödemden falan değil bu hafta arkadaşlarla hep
düzenim çok bozuldu.
patisim selamm opuyorumnanaktan ya evt bazıları böyle yaratılmış maalesef.. dün bi akrabamla görüştüm.. adam bi buçuk saat kendini övdü.. herkesi tüm aileyi ise yerdi aşağıladı.. yani kendi başarılı ve melek diğerleri ise başarısız ve ya kötü ya salak :mymeka: :mymeka: böyle insanlarla başetmek zor be gülüm.. bunun için ne yaptıklarının farkında olmak ve sana zarar vermelerine izin vermemek gerekiyor.. aç gözünü patisim.. kadının seni bu kadar etkilemesine izin verme canım.. her zaman doğruyu söyle ama kibarca söyle, kibarca ama hafif sivri.. zamanla ezikleşecektir.. bazıları iyilikten anlamıyor çünkü :mymeka: :mymeka:Günaydın ciiciiler opuyorumnanaktan
afiyet olsun zambakcımm.. ben daha yeni koyucam çayımı bilmiyorumkismilesabah canım bişey istemedi
ekmek yokk
Günaydınn sabah şekeri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanGünaydın kızlarrr gamyoncuiremsu
Günaydınn eylülcümm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktantşkr ederim canım, artık çok az kaldı ama günler geçmiyor
:çok üzgünüm:
merhaba canım dolu dolu tatil geçirmene sevindimkaydirigubbakcemile5Herkese selamopuyorumnanaktan
maşallah herkes haftada 1 bulamaz sen hergün pikniğe gidiyorsun :lepi:çok güzel ben çok severim pikniği tadını çıkar canım tabi abartmadankızlar bendede bu hafta kilolar fazla ama benimkiler ödemden falan değil bu hafta arkadaşlarla hep
düzenim çok bozuldu.
allah kolaylık versin canım zor öyle insanla uğraşmasıGünaydın ciiciiler opuyorumnanaktan
günaydın canımgünaydın kızlar kaydirigubbakcemile2
sağol canım nasılsınsevindim senin adına canım kaydirigubbakcemile2 gez gezz düğünlerde döktür bol bol olumunekankayizsmile
sabah canım bişey istemedi
ekmek yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?