- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.701
kızlar yaaa benim kilo problemim yok ama kalçamı eritmek istiyorum biraz ama sadece kalçamı:ecrin_bebek:
çünkü mazallah bütün her yerimden kilo gittiği zaman yüzüm mahvoluyosempatiksalakcinni
o yüzdeeen
şimdi ben evde nasıl yapabilirim sporu önerisi olcak olan var mıguclubacismile
yürüyüş yeri var burda gitmek istiyorum ama çok tenha ailem izin vermez e benimle gelicek kimse de yok:bbo:
ay bi yardım edin lütfen biraz da gaza ihtiyacım var desem yalan olmaz
canım biz walk at home adında bi videodan yapıyoruz ben çok faydasını gördüm bacak ve kalça bölgemde bence sende dene istersen adresini verebilirim özelden
günaydın kızzlarr....opuyorumnanaktan
Günaydın ciiciiler opuyorumnanaktan
sabrımın sınırlarını zorlayarak geçen 6. günümüzdeyim... çok sık giremiyorum, ama daha sık giricem inşallah. kusuruma bakmayın şimdilik nolur.
okuyorum yazdıklarınızı, hepinize teşekkür ederim. yavaş yavaş hakettiği gibi davranmaya başladım ama anlayana... benim sabır taşından farksız olan sakinlik abidesi eşimi bile çıldırttı kadın sonunda :)))
Boğazım çok ağrıyo. doktora gidicem. öpüyorum hepinizi
günaydın canım nasılsınopuyorumnanaktan
Herkese selamopuyorumnanaktan
Zambakcım motivasyonun yüksek olduğuna sevindim. Umarım sonucunu en iyi şekilde alırsın.
Meyva konusunda hatic22 nin dediği gibi ölçülü olmalıyız diyorlar uzmanlar ama ben de bu ara meyvaya çok düştüm. Özellikle incire hiç dayanamam. Şurda kaç gün daha yiyeceğiz diyorum. yerimseniben
Hatic22 leyleği havada görmüşsün canım.olumunekankayizsmile Tatilden tatile geziyorsun maşallah. mersin de söylediğin yerleri geçen yıl gezmiştim. Cennet-cehennem çok büyüleyici başka bir alem gibi. Tarsus, Adana ve güneydoğuya gitmiştik 1 hafta gezdik. yorucu ama çok güzeldi.
Hatice1 hafta sonu yazdım ama hepsi silinmişalsanaalsanasmile Başka bölümlerde de yazmıştım uçtu gitti. Dekorasyonu değişmişsin yeni düzeninde güle güle oturun canımolumunekankayizsmile Ben de nedense hiçbir şeyin değişmesini sevmem.:sinifsinif:
Eylülcüm umarım sağlıkla kavuşursun eşine. Günlerin yaklaşmış artık şafak sayıyorsunkaydirigubbakcemile2
Özgecim umarım güzel bir tatil yapıp iyi bir moralle dönersinkaydirigubbakcemile5
Nafcım buralardayımama yazmaya pek fırsatım olmuyor. Ramazana kadar denizin tadını çıkarayım diyorum.yerimseniben Araya ev işierini sıkıştırıyorum. Gece de yürüyüş derken gün bitiyor. Koca günler yetmiyorkaydirigubbakcemile3 Kışın kısa günlerde daha çok zaman buluyorduk :hulya:
evet canım, ağustosta geliyor Şeniz
iyiyim canım sen nasılsın
hala ayakta uyuyorum uykum kaçsın diye nete girdim...
ben çıktım kızlar
daha kahvaltı yapmadım
gideyimde yapayım ...
Hatice Naf selamm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ayrıntısına girmiyorum dün baya bi dışardaydım o yüzden öğünler gecikti kaloriler arttı 1850 kalori almışım.. Kilo aldırmaz ama pek verdirmez de.. Dün yürüyüşümü de yapamadım. ugün yapıcam ama :hulya:
Kahvaltımm
1 domatezz
salatalık-acı biber
5 mini yeşil zeytin
40 gr beyaz peynir
34 gr tam buğday ekmeği
şekersizz çay
azz şekerli türk kahvesi
Hepsi 335 kalori bayanssulusmile
kilom geçen cumadan beri+400 grda sabitlendi.. stresimi atıcam artık.. bakalım yarın noolacak :hulya:
dün akşam mango kapanırken outletinden askılı buluzlar aldım baya bi stres attım zati kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar unutmadan bişi sorcam.. yarın 30. diyet günüm.. ve cumaya denk geliyo.. kendimi yarım porsiyon tereyağlı iskenderle ödüllendirmek gibi bi planım var.. her ne kadar ağırlığım sapıtmış olsa da hakettim diye düşünüyorum.. bi ay boyunca tek kaçamağım 3 kurabiyeydi çünkü.. ne dersiniz?? siz nası yapıyosunuzz bu ödül işini??? tavsiyelerinizi bekliyorum şekerler olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook delikafadulden delikafadulden
merhaba canım opuyorumnanaktan
iyi hadi alışverişle stresini atmışsın yarın güzel sonuşlar alırsın umarımyerimseniben
aklinialirimsmile
oooooooooooooooaklinialirimsmileaklinialirimsmileaz kalmış kuzummm
allah kavuştursunaklinialirimsmile
bence yap canım ben arada yiyorum sen yemediğin için çoktan hakettin kaydirigubbakcemile5kızlar unutmadan bişi sorcam.. yarın 30. diyet günüm.. ve cumaya denk geliyo.. kendimi yarım porsiyon tereyağlı iskenderle ödüllendirmek gibi bi planım var.. her ne kadar ağırlığım sapıtmış olsa da hakettim diye düşünüyorum.. bi ay boyunca tek kaçamağım 3 kurabiyeydi çünkü.. ne dersiniz?? siz nası yapıyosunuzz bu ödül işini??? tavsiyelerinizi bekliyorum şekerler olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook delikafadulden delikafadulden
geçmiş olsun canımopuyorumnanaktanbugün midem için doktora gidicem bakalım ne olucak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
yok kuzucumm opuyorumnanaktan yarından ümidi kestimm.. her ne hikmetse yarın geçen cumaya göre artmış olacağım ben.. mucize olması lazımm yanee.. kaçamak falan da yapmadım ama düzenim bozuldu ve stres seviyem tavan yapmıştı.. bunlar etkiledi diye düşünüyorumm bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
yine de motiveyim çünkü mangoda aynı buluzun uzun kollusunu kışın denemiştim ve hiç olmamıştı.. ama şimdi oldu.. yani kışa göre epey aşama kaydetmişim.. buna da şükür sempatiksalakcinni
Hatice Naf selamm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ayrıntısına girmiyorum dün baya bi dışardaydım o yüzden öğünler gecikti kaloriler arttı 1850 kalori almışım.. Kilo aldırmaz ama pek verdirmez de.. Dün yürüyüşümü de yapamadım. ugün yapıcam ama :hulya:
Kahvaltımm
1 domatezz
salatalık-acı biber
5 mini yeşil zeytin
40 gr beyaz peynir
34 gr tam buğday ekmeği
şekersizz çay
azz şekerli türk kahvesi
Hepsi 335 kalori bayanssulusmile
kilom geçen cumadan beri+400 grda sabitlendi.. stresimi atıcam artık.. bakalım yarın noolacak :hulya:
dün akşam mango kapanırken outletinden askılı buluzlar aldım baya bi stres attım zati kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?