Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım biz walk at home adında bi videodan yapıyoruz ben çok faydasını gördüm bacak ve kalça bölgemde bence sende dene istersen adresini verebilirim özelden

herkese hakettiği gibi davran canım iyi niyetini istismar ederler çünkü
olan sana olur bak hastalanmışsın geçmiş olsun güzeli,m...opuyorumnanaktan

evet canım tarsusa giderken leylekler havadaydı
sen nasılsın tatilin nasıl geçiyor
kilo almamışsındır umarım benim gibisırnaşık şeysırnaşık şey

Hatice Naf selamm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ayrıntısına girmiyorum dün baya bi dışardaydım o yüzden öğünler gecikti kaloriler arttı 1850 kalori almışım.. Kilo aldırmaz ama pek verdirmez de.. Dün yürüyüşümü de yapamadım. ugün yapıcam ama :hulya:

Kahvaltımm
1 domatezz
salatalık-acı biber
5 mini yeşil zeytin
40 gr beyaz peynir
34 gr tam buğday ekmeği
şekersizz çay
azz şekerli türk kahvesi
Hepsi 335 kalori bayanssulusmile

kilom geçen cumadan beri+400 grda sabitlendi.. stresimi atıcam artık.. bakalım yarın noolacak :hulya:
dün akşam mango kapanırken outletinden askılı buluzlar aldım baya bi stres attım zati kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

merhaba canım opuyorumnanaktan
iyi hadi alışverişle stresini atmışsın yarın güzel sonuşlar alırsın umarımyerimseniben

kızlar unutmadan bişi sorcam.. yarın 30. diyet günüm.. ve cumaya denk geliyo.. kendimi yarım porsiyon tereyağlı iskenderle ödüllendirmek gibi bi planım var.. her ne kadar ağırlığım sapıtmış olsa da hakettim diye düşünüyorum.. bi ay boyunca tek kaçamağım 3 kurabiyeydi çünkü.. ne dersiniz?? siz nası yapıyosunuzz bu ödül işini??? tavsiyelerinizi bekliyorum şekerler olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook delikafadulden delikafadulden

bence çoktan hakettin canımm olumunekankayizsmile

şimdiden afiyet olsun cokacimcoook cokacimcoook

ben ödüllendirme işini bir güne değil her güne yayıyorum türk kahvesi yanında 1 parça çikolata yada ufak bir lokum ile :hulya: :hulya:

böylece abartmamış oluyorum ve tatlı krizine karşı kendimi koruyorum olumunekankayizsmile

bugün midem için doktora gidicem bakalım ne olucak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

merhaba canım opuyorumnanaktan
iyi hadi alışverişle stresini atmışsın yarın güzel sonuşlar alırsın umarımyerimseniben

yok kuzucumm opuyorumnanaktan yarından ümidi kestimm.. her ne hikmetse yarın geçen cumaya göre artmış olacağım ben.. mucize olması lazımm yanee.. kaçamak falan da yapmadım ama düzenim bozuldu ve stres seviyem tavan yapmıştı.. bunlar etkiledi diye düşünüyorumm bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

yine de motiveyim çünkü mangoda aynı buluzun uzun kollusunu kışın denemiştim ve hiç olmamıştı.. ama şimdi oldu.. yani kışa göre epey aşama kaydetmişim.. buna da şükür sempatiksalakcinni

bence yap canım ben arada yiyorum sen yemediğin için çoktan hakettin kaydirigubbakcemile5
bugün midem için doktora gidicem bakalım ne olucak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisaradaki fark ortadaysa takma kafana yarını yerimseniben

biz bayanlar neden kendimize bişeyler aldığımızda çok mutlu oluyoruz ki kaydirigubbakcemile3 küçük bişey olsa bile beni inanılmaz mutlu ediyor, yeter ki alayım sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…