Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım ben her cuma bildirimden sonra kendimi ödüllendiriyordum kaydirigubbakcemile3

olala gülegüle kullan canım kaydirigubbakcemile2 üstünde paralansın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

haticecim teşekkür ederim a.s.

şimdi doktor randevumu aldım kızlar saat 4 ten sonra yokumm şimdiden söyleyeyimm zemuszemus zemuszemus

olalacım bu arada kdvyi ve muhtasarı yaptım daha doğrusu paketledim ama müşavir abinin işi çıktığı için yollayamadım bakalım yarın öbürgün tamamen bitecek inşallah zemuszemus

kızlar ya benim bi sorunum var.kendimi tam olarak diyete veremiyorum, canım gördüğüm herşeyi istiyor..napıcam ben, dün bir sürü kaçamak yaptım ondan buraya yediklerimi yazamadım :bbo: karnım çok şiş kendimi çok kötü hissediyorum.

net bağlantım gitti 15 dk önce yazdığım msjı şimdi gönderebiliyorumm

oleeeeeey kaydirigubbakcemile2 yarına kadar iskender hayal edicemm o zaman heralde daha da lezzetli gelirr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
seninki de stratejik bi çözüm şekerim ama sabırlı olmak lazım onun için de :hulya:

bugün midem için doktora gidicem bakalım ne olucak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
evt gülüm göster sen en iyisi.. inşallah kolay çözümlü basit bişi çıkar da hem derdinden kurtulursun için de rahat eder alkisalkisalkis
ben de bugün mantarcanlarım için dr'a gitcem.. bakalım terketmişler mi beni diye

kendini kötü hissetme eylülcüm ben çok tecrübeli değilim bu konuda ama ben kaçamak yaptım mı tadını çıkarta çıkarta yapıyorum sonra bir sonraki gün düzene oturtuyorum yediklerimi dengeyi buluyorum kendimce :lepi:

eminim sende dengeleyeceksin canım kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

bence yap canım ben arada yiyorum sen yemediğin için çoktan hakettin kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisaradaki fark ortadaysa takma kafana yarını yerimseniben
öyle yapmaya çalışıyorum haticecim ama yarını da merak ediyorumm boshayallersmile

biz bayanlar neden kendimize bişeyler aldığımızda çok mutlu oluyoruz ki kaydirigubbakcemile3 küçük bişey olsa bile beni inanılmaz mutlu ediyor, yeter ki alayım sırnaşık şey
evt ya ben de çok mutlu oluyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni yalnız geçen bi hesap yaptım azcık azcık derken baya bi kabarıyo hesap eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

canım ben her cuma bildirimden sonra kendimi ödüllendiriyordum kaydirigubbakcemile3
her cuma iskender yersem sanırım tüm kalorileri geri alırım :bbo: laelaelaelaelae ama ben sanırım çok kısmıyorum canım ondan sabrediyorum galiba boshayallersmile

olala gülegüle kullan canım kaydirigubbakcemile2 üstünde paralansın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

haticecim teşekkür ederim a.s.
sağol nafcım.. doktoruma bluzlardan birini giyip süslenip gitcem.. bayan dr. bu arada kaydirigubbakcemile3 çok süslü oldum çok.. platform tabanlı dolgu topuk ayakkabı aldığımdan beri uzun bacaklı da oldum.. sıra çıtçıtta ama o 250 tl olduğundan biraz sabretmem lazım.. imajımı komple değiştiriyom y6ani sengözlerimebaksanab

ben de 2de çıkıcam.. vergi olayını bitirmene sevindim canım daha sık gelirsin artık..

evet nafcım bitiyor artık askerlik opuyorumnanaktan
çok sevindim eylülcüm en kısa sürede kavuşursunuz inşallah

ne zamandır böylesin canım? iştahın mı arttı yoksa yasaklar mı cazip geliyo? bi de çok mı kısıyosun acaba kaçamak yapmadığında :hulya:

bakalım çok heyecanlıyımm arkadaşıma sordum midene hortum filan salıyolarmış düşündükçe fena oluyorum akannehir akannehir hayırlısı ile temiz çıksın o zaman işin psikolojik boyutunu araştırıcam hayırlısı inşallahh olumunekankayizsmile

sanada geçmiş olsun şimdiden olalacımm inşallah senin mantarcanlar bidaha gelmemek üzere gitmişlerdir kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

olalacım topuk boyu kaç cm acaba merak ettim de kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

endoskopiye mi gidiyorsun nafım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…