- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.721
:kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok az kaldıı canım opuyorumnanaktan
kızlar unutmadan bişi sorcam.. yarın 30. diyet günüm.. ve cumaya denk geliyo.. kendimi yarım porsiyon tereyağlı iskenderle ödüllendirmek gibi bi planım var.. her ne kadar ağırlığım sapıtmış olsa da hakettim diye düşünüyorum.. bi ay boyunca tek kaçamağım 3 kurabiyeydi çünkü.. ne dersiniz?? siz nası yapıyosunuzz bu ödül işini??? tavsiyelerinizi bekliyorum şekerler olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook delikafadulden delikafadulden
evet nafcım bitiyor artık askerlik opuyorumnanaktan
çok sevindim şimdiden gözünaydın canımm :kedi: :kedi:
eşin geldimi unutmazsın dimi bizi aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
oleeeeeey kaydirigubbakcemile2 yarına kadar iskender hayal edicemm o zaman heralde daha da lezzetli gelirr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bence çoktan hakettin canımm olumunekankayizsmile
şimdiden afiyet olsun cokacimcoook cokacimcoook
ben ödüllendirme işini bir güne değil her güne yayıyorum türk kahvesi yanında 1 parça çikolata yada ufak bir lokum ile :hulya: :hulya:
böylece abartmamış oluyorum ve tatlı krizine karşı kendimi koruyorum olumunekankayizsmile
evt gülüm göster sen en iyisi.. inşallah kolay çözümlü basit bişi çıkar da hem derdinden kurtulursun için de rahat eder alkisalkisalkisbugün midem için doktora gidicem bakalım ne olucak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
kızlar ya benim bi sorunum var.kendimi tam olarak diyete veremiyorum, canım gördüğüm herşeyi istiyor..napıcam ben, dün bir sürü kaçamak yaptım ondan buraya yediklerimi yazamadım :bbo: karnım çok şiş kendimi çok kötü hissediyorum.
:kedi: yok canım unuturmuyum hiç
öyle yapmaya çalışıyorum haticecim ama yarını da merak ediyorumm boshayallersmilebence yap canım ben arada yiyorum sen yemediğin için çoktan hakettin kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisaradaki fark ortadaysa takma kafana yarını yerimseniben
evt ya ben de çok mutlu oluyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni yalnız geçen bi hesap yaptım azcık azcık derken baya bi kabarıyo hesap eyvahedigeldismile eyvahedigeldismilebiz bayanlar neden kendimize bişeyler aldığımızda çok mutlu oluyoruz ki kaydirigubbakcemile3 küçük bişey olsa bile beni inanılmaz mutlu ediyor, yeter ki alayım sırnaşık şey
her cuma iskender yersem sanırım tüm kalorileri geri alırım :bbo: laelaelaelaelae ama ben sanırım çok kısmıyorum canım ondan sabrediyorum galiba boshayallersmilecanım ben her cuma bildirimden sonra kendimi ödüllendiriyordum kaydirigubbakcemile3
sağol nafcım.. doktoruma bluzlardan birini giyip süslenip gitcem.. bayan dr. bu arada kaydirigubbakcemile3 çok süslü oldum çok.. platform tabanlı dolgu topuk ayakkabı aldığımdan beri uzun bacaklı da oldum.. sıra çıtçıtta ama o 250 tl olduğundan biraz sabretmem lazım.. imajımı komple değiştiriyom y6ani sengözlerimebaksanabolala gülegüle kullan canım kaydirigubbakcemile2 üstünde paralansın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
haticecim teşekkür ederim a.s.
ben de 2de çıkıcam.. vergi olayını bitirmene sevindim canım daha sık gelirsin artık..şimdi doktor randevumu aldım kızlar saat 4 ten sonra yokumm şimdiden söyleyeyimm zemuszemus zemuszemus
olalacım bu arada kdvyi ve muhtasarı yaptım daha doğrusu paketledim ama müşavir abinin işi çıktığı için yollayamadım bakalım yarın öbürgün tamamen bitecek inşallah zemuszemus
çok sevindim eylülcüm en kısa sürede kavuşursunuz inşallahevet nafcım bitiyor artık askerlik opuyorumnanaktan
ne zamandır böylesin canım? iştahın mı arttı yoksa yasaklar mı cazip geliyo? bi de çok mı kısıyosun acaba kaçamak yapmadığında :hulya:kızlar ya benim bi sorunum var.kendimi tam olarak diyete veremiyorum, canım gördüğüm herşeyi istiyor..napıcam ben, dün bir sürü kaçamak yaptım ondan buraya yediklerimi yazamadım :bbo: karnım çok şiş kendimi çok kötü hissediyorum.
net bağlantım gitti 15 dk önce yazdığım msjı şimdi gönderebiliyorumm
oleeeeeey kaydirigubbakcemile2 yarına kadar iskender hayal edicemm o zaman heralde daha da lezzetli gelirr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
seninki de stratejik bi çözüm şekerim ama sabırlı olmak lazım onun için de :hulya:
evt gülüm göster sen en iyisi.. inşallah kolay çözümlü basit bişi çıkar da hem derdinden kurtulursun için de rahat eder alkisalkisalkis
ben de bugün mantarcanlarım için dr'a gitcem.. bakalım terketmişler mi beni diye
endoskopiye mi gidiyorsun nafımbakalım çok heyecanlıyımm arkadaşıma sordum midene hortum filan salıyolarmış düşündükçe fena oluyorum akannehir akannehir hayırlısı ile temiz çıksın o zaman işin psikolojik boyutunu araştırıcam hayırlısı inşallahh olumunekankayizsmile
sanada geçmiş olsun şimdiden olalacımm inşallah senin mantarcanlar bidaha gelmemek üzere gitmişlerdir kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kızlar ben yemek yapcam yoksa dra yetişemicem görüşmek üzeree
endoskopiye mi gidiyorsun nafım
beni en az 5 cm uzatıyo diyebilirimm zemuszemusolalacım topuk boyu kaç cm acaba merak ettim de kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
şimdi yapcaklarını hiç sanmam üstelik aç olman gerekir sanırsam o iş içinilk görüşmede yapacaklarmı bilmiyorum ama yapabilirlermiş yani emin değilim canım :sinifsinif: :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?