Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

beni en az 5 cm uzatıyo diyebilirimm zemuszemus

çok iyi kaydirigubbakcemile2 bende aldım 2 hafta filan oluyo sanırım 12 cm yürümesi biraz zor ama alışıyorum yavaş yavaş olumunekankayizsmile

şimdi yapcaklarını hiç sanmam üstelik aç olman gerekir sanırsam o iş için
iyice serdim ev işlerini şimdi gerçekten kaçıyorumm

işte şimdi içim rahatladı canım sağol opuyorumnanaktan

güle güle nafcım bol şanss drda

teşekkürler sanada bol şans canım kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

nafım geçmiş olsun kuşummmm
naf bu arada eylüll ün kocası gelince bizi kesin unutur görürsün bak kaydirigubbakcemile3

inanmıyorum sana 1 aydır hiçmi kendini ödüllendirmedin
ben10 günde bir yapıyordum
çoktan haketmişsin canım hem sanada moral olur
aldığın kiloyu düşünme
yarının tadını çıkar
sonra yine devam edip verirsin kilocuklarıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bugün midem için doktora gidicem bakalım ne olucak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

geçmiş olsun canım inşallah endoskopiye gerek kalmadan ilaçla felan halledersin
opuyorumnanaktan

nafım geçmiş olsun kuşummmm
naf bu arada eylüll ün kocası gelince bizi kesin unutur görürsün bak kaydirigubbakcemile3

Sağol balımm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım inşallah endoskopiye gerek kalmadan ilaçla felan halledersin
opuyorumnanaktan

sağol canım opuyorumnanaktan inşallah gerek kalmaz yaa :sinifsinif:

ben kaçıyorum sonra yine girerim görüşürüzzzz

erkenden kaçmışsın yemekteydim bende gamyoncuiremsu

Canım günaydınnn
kendi oglunu bukadar çıldırttıgına göree
seni ne hale sokar düşünemiyorum bileeakannehir

geçmiş olsun buarada canımmŞeniz

merhaba Zambakımmm.. vala öle oğlunu çıldırttı resmen, sabah işe giderken Allah sabır versin diyerek gidiyor eşim :))))

doktora gittim Faranjit dedi :1no2: ilaç verdi bi sürü

canım anladım artık kadını, hele kendi kızına yaptıklarını öğrendikten sonra.. artık üzülmeyeceğim en azından.
yalan çok fena. bana eşimle ilgili bile yalan söylüyor, yahu o benim en yakınım, ortaya çıkmayacağını nasıl düşünürsün. kesinlikle kendi kurduğu dünyada yaşıyor.
bizimki kendini överken tüm insanları işin içine katıyor. yok bu böyle demiş, yok şu şöyle demiş. anlatsam gülersiniz... üstelik anlattıklarının 10da 9u yalan... abartma falan değil yani...
önceden dinliyordum, geçen Zambakım demişti galiba, kendini oyalayacak bişe bul diye, şimdi ben de öyle yapıyorum... hoş nefes almadan konuşuyor, iki saniyelik bi es bulsam kaçıcam ama kafamçokkarıştı
günler geçiyor ama öyle ya da böyle.. insan hasta olduğuna sevinir mi :) ben sevindim.. bugün öğlen ben biraz uzanayım dedim geldim odama kapattım kapıyı kitap okudum, sonra da uyumuşum. ohh sessiz huzurlu :lepi:

selam kızlaaaar opuyorumnanaktan

nafcım benim topuk 10cmden fazladır ama platform + dolgu yani çok rahat.. seninki bildiimiz normal topuksa bravo valla benim ayaklar yara oluyo o ayakkabılarda ben de öyle bi çözüm buldumm.. zaten moda bu sene o modeller :hulya:

ben çıkmışım sen gelmişsin özgecimm

haticecim ödüllerndirmedim valla kaydirigubbakcemile3 bi kere sormuştum size ne kadar zamanda bi yapıyosunuz ödül olayını diye ses çıkmamıştı ben de erken heralde diye düşünmüştümm cokacimcoook bugün hep yarınki iskenderimin hayalini kurdum zaten cokacimcoook yarını merak ediyorum valla.. bu süreç devam ederse tartının ayarı bozulmuş diyicem -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

inş canım

merhaba Zambakımmm.. vala öle oğlunu çıldırttı resmen, sabah işe giderken Allah sabır versin diyerek gidiyor eşim :))))

doktora gittim Faranjit dedi :1no2: ilaç verdi bi sürü
geçmiş olsun canım iyi bak kendine fazla yorulma misafir var diye

delikafadulden canım ya bu da iyi :hulya:

Öğle yemeğim cokacimcoook
45 gr (yani ufak bi parça) tavuk
100 gr yoğurt
4 kaşık makarna
1 y.k zeytinğalı salata
80 gr puding (ufacıcık oluyo)
hepsi 400 kalori

Ara öğünlerim cokacimcoook
1 şeftali
6 minik kayısı
az şekerli türk kahvesi
hepsi 200 kalori

Bu akşam yemekten sonra yürüyüşe çıkmayı planlıyorum

Akşam cokacimcoook
200 gr patatesli kabak
100 gr yoğurt
50 gr makarna
Hepsi 390 kalori

Az sonra yürüyüşe çıkıyorum :lepi:

Sağol haticecim.opuyorumnanaktan

evet canım tarsusa giderken leylekler havadaydı
sen nasılsın tatilin nasıl geçiyor
kilo almamışsındır umarım benim gibisırnaşık şeysırnaşık şey

Yemekleri kendim yaptığım için dikkat etmeye çalışıyorum ama meyva abartılı yiyorum:kedi:. Onu da sporla dengelemeye çalışıyorum artık. Canım sen de 1kg.dan fazla almamaya bakkaydirigubbakcemile5. Çünkü henüz koruma dönemindesin bünyen henüz yeni kilona alışmadı. Eski kiloyu bulmak için bahane arar bu dönemde.aklinialirimsmile

bugün midem için doktora gidicem bakalım ne olucak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Geçmiş olsun nafcım. Ben de mide problemi var. Endoskopi yaptırmıştım bir kere. gastrit tanısı kondu. Ama yaptıracaksan özelde uyutularak yapılıyormuş bir araştır öyle yaptır canım. Ben devlette yaptırdım dışarda uyutulduğunu bilmiyordum açıkçası bir daha yaptıramamakannehir

Son düzenleme:
slm kızlarr
nasılsınız bakalım
yarın ben hatice ve naf bildirim yapamayacagızz
olala desen kilo aldım diyoorr
nesibede aynı durumdaa piknikler falannnn
özge tatildeee
kilo bildirimi yapacak olan neşe ve melismi var sadecebilmiyorumkismile
aaa birde esmer şekerimiz var ama onun girdigi yok sanırımm muhtemelen kaçamak yapıyor yineeekaydirigubbakcemile3

nafıımm
çok geçmiş olsun canımmm
ama anestezi altında yaptırr bişey hissetmezsinn

patisimm bu hastalıkk yaramışş sanaaa
tekrardan geçmiş olsun kuzummmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…