- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.741
beni en az 5 cm uzatıyo diyebilirimm zemuszemus
şimdi yapcaklarını hiç sanmam üstelik aç olman gerekir sanırsam o iş için
iyice serdim ev işlerini şimdi gerçekten kaçıyorumm
güle güle nafcım bol şanss drda
kızlar unutmadan bişi sorcam.. yarın 30. diyet günüm.. ve cumaya denk geliyo.. kendimi yarım porsiyon tereyağlı iskenderle ödüllendirmek gibi bi planım var.. her ne kadar ağırlığım sapıtmış olsa da hakettim diye düşünüyorum.. bi ay boyunca tek kaçamağım 3 kurabiyeydi çünkü.. ne dersiniz?? siz nası yapıyosunuzz bu ödül işini??? tavsiyelerinizi bekliyorum şekerler olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook delikafadulden delikafadulden
bugün midem için doktora gidicem bakalım ne olucak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
kıslarrrrrrr
özgeeeeee
nasılsın tatilin iyi geçiyordur umarım
ne zaman dönüyorsunuz...:hulya:
güzel gidiyor canım bayanssulusmile
pazar günü döneceğiz galiba
aramızda ama pazartesi işi asıcam galiba kaydirigubbakcemile3
nafım geçmiş olsun kuşummmm
naf bu arada eylüll ün kocası gelince bizi kesin unutur görürsün bak kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım inşallah endoskopiye gerek kalmadan ilaçla felan halledersin
opuyorumnanaktan
ben kaçıyorum sonra yine girerim görüşürüzzzz
Canım günaydınnn
kendi oglunu bukadar çıldırttıgına göree
seni ne hale sokar düşünemiyorum bileeakannehir
geçmiş olsun buarada canımmŞeniz
patisim selamm opuyorumnanaktan ya evt bazıları böyle yaratılmış maalesef.. dün bi akrabamla görüştüm.. adam bi buçuk saat kendini övdü.. herkesi tüm aileyi ise yerdi aşağıladı.. yani kendi başarılı ve melek diğerleri ise başarısız ve ya kötü ya salak :mymeka: :mymeka: böyle insanlarla başetmek zor be gülüm.. bunun için ne yaptıklarının farkında olmak ve sana zarar vermelerine izin vermemek gerekiyor.. aç gözünü patisim.. kadının seni bu kadar etkilemesine izin verme canım.. her zaman doğruyu söyle ama kibarca söyle, kibarca ama hafif sivri.. zamanla ezikleşecektir.. bazıları iyilikten anlamıyor çünkü :mymeka: :mymeka:
nafcım benim topuk 10cmden fazladır ama platform + dolgu yani çok rahat.. seninki bildiimiz normal topuksa bravo valla benim ayaklar yara oluyo o ayakkabılarda ben de öyle bi çözüm buldumm.. zaten moda bu sene o modeller :hulya:çok iyi kaydirigubbakcemile2 bende aldım 2 hafta filan oluyo sanırım 12 cm yürümesi biraz zor ama alışıyorum yavaş yavaş olumunekankayizsmile
işte şimdi içim rahatladı canım sağol opuyorumnanaktan
teşekkürler sanada bol şans canım kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
ben çıkmışım sen gelmişsin özgecimmkıslarrrrrrr
haticecim ödüllerndirmedim valla kaydirigubbakcemile3 bi kere sormuştum size ne kadar zamanda bi yapıyosunuz ödül olayını diye ses çıkmamıştı ben de erken heralde diye düşünmüştümm cokacimcoook bugün hep yarınki iskenderimin hayalini kurdum zaten cokacimcoook yarını merak ediyorum valla.. bu süreç devam ederse tartının ayarı bozulmuş diyicem -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-inanmıyorum sana 1 aydır hiçmi kendini ödüllendirmedin
ben10 günde bir yapıyordum
çoktan haketmişsin canım hem sanada moral olur
aldığın kiloyu düşünme
yarının tadını çıkar
sonra yine devam edip verirsin kilocuklarıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun canım inşallah endoskopiye gerek kalmadan ilaçla felan halledersin
opuyorumnanaktan
inş canıminş.öyle olur
geçmiş olsun canım iyi bak kendine fazla yorulma misafir var diyemerhaba Zambakımmm.. vala öle oğlunu çıldırttı resmen, sabah işe giderken Allah sabır versin diyerek gidiyor eşim :))))
doktora gittim Faranjit dedi :1no2: ilaç verdi bi sürü
delikafadulden canım ya bu da iyi :hulya:canım anladım artık kadını, hele kendi kızına yaptıklarını öğrendikten sonra.. artık üzülmeyeceğim en azından.
yalan çok fena. bana eşimle ilgili bile yalan söylüyor, yahu o benim en yakınım, ortaya çıkmayacağını nasıl düşünürsün. kesinlikle kendi kurduğu dünyada yaşıyor.
bizimki kendini överken tüm insanları işin içine katıyor. yok bu böyle demiş, yok şu şöyle demiş. anlatsam gülersiniz... üstelik anlattıklarının 10da 9u yalan... abartma falan değil yani...
önceden dinliyordum, geçen Zambakım demişti galiba, kendini oyalayacak bişe bul diye, şimdi ben de öyle yapıyorum... hoş nefes almadan konuşuyor, iki saniyelik bi es bulsam kaçıcam ama kafamçokkarıştı
günler geçiyor ama öyle ya da böyle.. insan hasta olduğuna sevinir mi :) ben sevindim.. bugün öğlen ben biraz uzanayım dedim geldim odama kapattım kapıyı kitap okudum, sonra da uyumuşum. ohh sessiz huzurlu :lepi:
Hoşgeldin canımm ohh ne güzell valaaa tadını çıkar denizinnn yazıınn
ben hala ayagımı bile sokamadımm zatenn bu gidişle sokamam gibi
azmim geri döndü inşallah devam eder:lepi:
Sağol canımopuyorumnanaktan Daha yazın bitmesine çok var. Sen de bir tatil yaparsın inşallah.
merhaba canım dolu dolu tatil geçirmene sevindimkaydirigubbakcemile5
evimi değiştirdim eşimde aynı sen gibi değişiklikten pek hoşlanmaz ama ben çok severim
sonunda ikna ettim onuda sağolasın canımopuyorumnanaktan
:
evet canım tarsusa giderken leylekler havadaydı
sen nasılsın tatilin nasıl geçiyor
kilo almamışsındır umarım benim gibisırnaşık şeysırnaşık şey
bugün midem için doktora gidicem bakalım ne olucak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
merhaba Zambakımmm.. vala öle oğlunu çıldırttı resmen, sabah işe giderken Allah sabır versin diyerek gidiyor eşim :))))
doktora gittim Faranjit dedi :1no2: ilaç verdi bi sürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?