Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

haticem buralardasınn
bırak başka topikleri gel canım tamda denk gelmişkennnolumunekankayizsmile

gerçekten yarın nasıl bir liste olacak merak ettim-tatlicadiarzu-
bu arada regl oldunmu senin bu ay denemen vardı diye hatırlıyorum

gerçekten yarın nasıl bir liste olacak merak ettim-tatlicadiarzu-
bu arada regl oldunmu senin bu ay denemen vardı diye hatırlıyorum

yok canım yaaa
oldum evet bugünnn ama yinede tam olarak degil hatta erken bile oldumm
kocam işten kafasını kaldırsa o deneme için gidelim diyorum ama kime diyorsunnn:mymeka:
iyiyim canım takılıyom kk da:enbuyukkk:

evet bitti bir kaç gün rahatım en azındansırnaşık şey

iyiler canım sağol yaz tatili yapıyoruz pek bişey yok:icecream:

listeye gelince muhtemelen veren olacak ama az bildirim olucak buhafta

biliyomusun 76.0 ı gördümm ama bu regl araya girince malesef eklendi üzerineee-tatlicadiarzu-

olur inşallah canım en kısa ve hayırlı zamanda:Saruboceq:

tüh canım bu hafta kupa senindi ama neyse haftaya alırsın inş.Şeniz
haftaya kadar geçer şişkinlikler haftaya güzel vermiş olarak görürüz inşallah ikimizdeopuyorumnanaktan

evett canım ya buhafta kupa için çok heveslenmiştimmmguclubacismile
ama neyse haftaya olur inşallahhh:jeyyar::jeyyar:

günaydınn kuzular daha kimsecikler gelmemiş miii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

anam saat 9 buçuk olmuşş gelen giden yok başımıza dop dop pardonn löp löp kalori daşları yağacak vallahi sonrada kalçaya göbeğe yapışcak kalacaklar sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Son düzenleme:

sağol canım ben muayeneye de direk özele gittim doktorla görüştüm endoskopi yapmadan bişey söyleyemem dedi normal yapıyorum dedi 3 dk en çok dedi söz veriyorum canın yanmayacak konuşa konuşa bitiricez dedi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile çarşambaya randevumu aldım.

uyutulma ile yapılanı arkadaşım söyledi onu araştırmam lazım bakalım ne olacak bilmiyorumkismile

evet bugün tuhaf bir bildirim günü olacak :kedi:

sağol canım inşallah nesi varmış midemin öğrenicem az kaldı :kedi:

bu arada patiskaa geçmiş olsun canımm hastalığına senin adına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

günaydınn kuzular daha kimsecikler gelmemiş miii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın olalacım nasılsın canım opuyorumnanaktan

aman Allah korusun :roflol: :roflol: :roflol:

Günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalarr zemuszemus zemuszemus zemuszemus

bugün kilo bildirimi yapamıyorum arkadaşlar malum nedenden dolayı :kedi: :kedi:

olala ne oldu senin doktor ne dedi dün ? eyvahedigeldismile

bugün kilo bildirimi yapamıyorum arkadaşlar malum nedenden dolayı :kedi: :kedi:
Nafcım ve Zambakcım şişmeden önceki kilonuzu verseniz?? Mesela Zambak 1 kg vermiş aslında.. Kupa alabilir.. Ben öyle yapmıştım geçen hafta reglden önceki kilomu söylemiştim.. daha motive edici olabilir diye diyorumm :hulya:

olala ne oldu senin doktor ne dedi dün ? eyvahedigeldismile
banyo, havuz vsden önce asitli damla damlatcam ki bakteri ve mantarlar yine pörtlemesinn
3 yıl önce bunu söyleseydi keşke ilginç bu drlar alsanaalsanasmile

Nafcım drla bi konuş neden şüpheleniyorsunuz vs diye.. damardan hop diye endoskopi yapana kadar başka testler de var.. mesela mikrobik gastrit nefes testiylen anlaşılıyomuş.. bi torbaya nefes veriyosun bitiyo mesela o testte olay.. maalesef drlar para kazanmak için sonra yapılacak testleri direk dayayabiliyo canım.. tikkat et olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…