Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

olalacıgım haklı olabilirsinn Şeniz
ama bizim bildirim günümüz cuma ve bugün tartı ne gösteriyorsa onu yazıyosuz
evet ogün 76dımlülülülülülü ama belki bugün regl olmasaydım 76.2yada 3te olabilirdim
anladın dimi canım
kaydirigubbakcemile5

günaydınn kuzular daha kimsecikler gelmemiş miii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydınnnzemuszemus
:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafadulden
Günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalarr zemuszemus zemuszemus zemuszemus
sanada canım hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
Olalacımm yap bakalımm kilobildiriminiiii
günaydııınn herkeseeeeeee

sanada günaydın zambakımŞeniz

:kedi: :kedi:
tmm yapıyomm hemennn
geçen haftayla aynııı 54.4
o da sabah operasyonuyla oldu :kedi: :kedi: :kedi: çok şanslıyım kaydirigubbakcemile3
yoksa yine 300 gr almış gözüküyordum
çünkü son 4 gündür hep 54.7 çıkıyodumm mafoldumben
insan aynı kaldıına da çok sevinebiliyomuş yani bi atasözü vardı şıp diye oturan unuttum kaydirigubbakcemile3 hani mevlam yoksulu malını kaybettirip sonra buldurup sevindirir gibi bi laf vardı hani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşbulduk kuzummmmŞeniz
aman dikkat et mantar çok kötü bişey olsa gerekkkk
geçmiş olun ayrıca
havuz yada denize girdigindemi oluyor sadece

şekerim kulağın iç ortam dengesin bozulduunda bakteri veya mantar populasyonu tavan yapabiliyo artık hangi taraf galip gelirse.. hatta bakterileri antibiyotikle yokettiinde meydanı boş bulan mantarlar coşabiliyo.. bende öyle oluyo.. asidik olması lazımmış kulağın içinin, nemlendiinde falan kulak kanalı da benim gibi miniminnacıksa asidikliği gidiyomuş, coşuyomuş pörtcanlar.. asitli damla o işe yarıyomuş..

hoşgeldin haticemm günaydınnnnolumunekankayizsmile
ŞenizŞeniz

canım yanlış yazdın galiba 52.4 yazman gerekmiyomuydu çizelgen 52 gösteriyokafamçokkarıştı

bilmiyorum ki canım ya iyi bi doktordu istediğin bi yerde yaptır gel dedi ama istiyosan bende yapabilirim dedi hiç para kopartmaya çalışıyo gibi gelmedi ama öylede olabilir püff eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

günaydın canım :ecrin_bebek:

54.4. müü akannehir akannehir 52.4 olmasın tatlım bilmiyorumkismile

haticee hoşgeldinn

ben az evi toparlicam

görüşmek üzereee

gülegüle olalacım opuyorumnanaktan

hatice günaydın canım a.s.

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................71.5............................................................68... .........kilo bildirimi yapmıyor

zambak3......................86.3...........................77.............................................................70............kilo bildirimi yapmıyor

oyelken........................79.9...........................71.............................................................65...........tatilde

nesibe26........................75............................71..............................................................68...........

brownsugar....................68.9...........................................................................................54..........

ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........tatilde

naf..................................73...........................69.2...........................................................60...........kilo bildirimi yapmıyor

melisdeniz......................65.............................................................................................60..........

neşeli45.........................85.9..........................................................................................68.........

olala..............................54.6..........................52.4.................................52.4...................51.5........verememiş

Son düzenleme:
:umursamaz:
Akşam cokacimcoook
200 gr patatesli kabak
100 gr yoğurt
50 gr makarna
Hepsi 390 kalori

Az sonra yürüyüşe çıkıyorum :lepi:

bu arada dün bi bçk saat yürüdüm
ama dönünce tekrar yemek yedimm :umursamaz: ilk defa
yani 500 kalori daha aldım extra bi öğün olarak üstelik gece 11de :umursamaz:
sanırım sıcağın ve özellikle nemin etkisi oldu.. acaip su kaybettim ve tabii içmedim.. o da sanırım susuzluk değil açlık hissi yarattı çünkü su içesim gelmedi o kadar terlememe rağmen.. istanbul yapış yapıştı nemden..
neyse sonuç olarak bundan sonra yürüyüşe çıktığımda dönerken bi yarım litrelik su alıcam ve içicem.. özellikle de sıcak havalarda.. :hulya:
bi de ara öğün meyvalarımı çantaya atmayı unutmucamm sözzz :hulya:

haticecim çok hızlısın
benim kilo aynı 52.4 geçen hafta da aynıydı
hedef kiloyu da 51.5e çekmiştim canım
teşekkürlerr kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…