- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.781
günaydınnnzemuszemusgünaydınn kuzular daha kimsecikler gelmemiş miii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldenanam saat 9 buçuk olmuşş gelen giden yok başımıza dop dop pardonn löp löp kalori daşları yağacak vallahi sonrada kalçaya göbeğe yapışcak kalacaklar sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
sanada canım hayırlı cumalar opuyorumnanaktanGünaydın kızlarrrrr hayırlı cumalarr zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Olalacımm yap bakalımm kilobildiriminiiii
günaydııınn herkeseeeeeee
zambaak hoşgeldinn kaydirigubbakcemile5
:kedi: :kedi:
tmm yapıyomm hemennn
geçen haftayla aynııı 54.4
o da sabah operasyonuyla oldu :kedi: :kedi: :kedi: çok şanslıyım kaydirigubbakcemile3
yoksa yine 300 gr almış gözüküyordum
çünkü son 4 gündür hep 54.7 çıkıyodumm mafoldumben
insan aynı kaldıına da çok sevinebiliyomuş yani bi atasözü vardı şıp diye oturan unuttum kaydirigubbakcemile3 hani mevlam yoksulu malını kaybettirip sonra buldurup sevindirir gibi bi laf vardı hani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk kuzummmmŞeniz
aman dikkat et mantar çok kötü bişey olsa gerekkkk
geçmiş olun ayrıca
havuz yada denize girdigindemi oluyor sadece
güle güle şekerim bekliyos amakızlar ben çıkıyorum eşim işten gelir şimdi
ŞenizŞenizhoşgeldin haticemm günaydınnnnolumunekankayizsmile
tmm yapıyomm hemennn
o da sabah operasyonuyla oldu :kedi: :kedi: :kedi: çok şanslıyım kaydirigubbakcemile3
insan aynı kaldıına da çok sevinebiliyomuş yani bi atasözü vardı şıp diye oturan unuttum kaydirigubbakcemile3 hani mevlam yoksulu malını kaybettirip sonra buldurup sevindirir gibi bi laf vardı hani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
haticee hoşgeldinn
ben az evi toparlicam
görüşmek üzereee
Nafcım ve Zambakcım şişmeden önceki kilonuzu verseniz?? Mesela Zambak 1 kg vermiş aslında.. Kupa alabilir.. Ben öyle yapmıştım geçen hafta reglden önceki kilomu söylemiştim.. daha motive edici olabilir diye diyorumm :hulya:
banyo, havuz vsden önce asitli damla damlatcam ki bakteri ve mantarlar yine pörtlemesinn
3 yıl önce bunu söyleseydi keşke ilginç bu drlar alsanaalsanasmile
Nafcım drla bi konuş neden şüpheleniyorsunuz vs diye.. damardan hop diye endoskopi yapana kadar başka testler de var.. mesela mikrobik gastrit nefes testiylen anlaşılıyomuş.. bi torbaya nefes veriyosun bitiyo mesela o testte olay.. maalesef drlar para kazanmak için sonra yapılacak testleri direk dayayabiliyo canım.. tikkat et olumunekankayizsmile
tmm yapıyomm hemennn
haticee hoşgeldinn
ben az evi toparlicam
görüşmek üzereee
Akşam cokacimcoook
200 gr patatesli kabak
100 gr yoğurt
50 gr makarna
Hepsi 390 kalori
Az sonra yürüyüşe çıkıyorum :lepi:
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................71.5............................................................68... .........kilo bildirimi yapmıyor
zambak3......................86.3.........................77.......................................................70............kilo bildirimi yapmıyor
oyelken........................79.9.........................71.............................................................65...........tatilde
nesibe26........................75............................71......................................................68...........
brownsugar....................68.9.......................................................................................54..........
ege1979.........................97.2.........................92................................................................85...........tatilde
naf..................................73...........................69.2......................................................60...........kilo bildirimi yapmıyor
melisdeniz......................65........................................................................................60..........
neşeli45.........................85.9................................................................................68.........
olala..............................54.6.................................................................................52........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?