- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.801
haticecim çok hızlısın
benim kilo aynı 52.4 geçen hafta da aynıydı
hedef kiloyu da 51.5e çekmiştim canım
teşekkürlerr kaydirigubbakcemile5
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................71.5............................................................68... .........kilo bildirimi yapmıyor
zambak3......................86.3...........................77.............................................................70............kilo bildirimi yapmıyor
oyelken........................79.9...........................71.............................................................65...........tatilde
nesibe26........................75............................71..............................................................68...........
brownsugar....................68.9...........................................................................................54..........
ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........tatilde
naf..................................73...........................69.2...........................................................60...........kilo bildirimi yapmıyor
melisdeniz......................65.............................................................................................60..........
neşeli45.........................85.9..........................................................................................68.........
olala..............................54.6..........................52.4.................................52.4...................51.5........verememiş
günaydın nafım nasılsın fıstıkopuyorumnanaktan
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................71.5............................................................68... .........kilo bildirimi yapmıyor
zambak3......................86.3...........................77.............................................................70............kilo bildirimi yapmıyor
oyelken........................79.9...........................71.............................................................65...........tatilde
nesibe26........................75............................71..............................................................68...........
brownsugar....................68.9...........................................................................................54..........
ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........tatilde
naf..................................73...........................69.2...........................................................60...........kilo bildirimi yapmıyor
melisdeniz......................65.............................................................................................60..........
neşeli45.........................85.9..........................................................................................68.........
olala..............................54.6..........................52.4.................................52.4...................51.5........verememiş
canım benim 69.2 idi özgeninde 70.7 idi opuyorumnanaktan
tamam canım seninkini çizelgene baktımda özgeninkini hatırlayamadım çizelgeside değişmemiş:1no2:
tabloya bak :roflol: :roflol: :roflol:
iyiyim canım benim sen nasılsın :kedi:
günaydın kızlar
kilo bildirimine malesef diye başlıyorum çünkü kilo almışım
eeeeeee o kadar piknikten sonra normal
kızlar 71.300 gr olmuşum
hatice benide listeye ekle canım
tablo YIKILIYOOO :teytey::teytey:
nafcım dikkat etmeme rağmen 300 gr almışım bide dikkat etmesem ne olacaktı bilemem
kızlar komşum makarna kesecekmiş yardım istedi ben gidiyorum akşama görüşürüz
yaa kızlar sgk anlaşmalı nörolog/psikiyatrist arıyoruz bulamıyorum ya kafayı yicem.. koca istanbulda anlaşmalı kurum yok neredeyse ve viziteleri de normal drların en az iki katı :2: :2: :2: yok mu tavsiyesi olannn bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
haticee gaibaa atlıyosunn yazdıklarımıı sen ben 65 deilimm güzelim..-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
oyelken........................79.9..........................70.7............................................................65...........tatilde
olala..............................54.6..........................52.4.........................52.4..........................51.5........verememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?