Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................71.5............................................................68... .........kilo bildirimi yapmıyor

zambak3......................86.3...........................77.............................................................70............kilo bildirimi yapmıyor

oyelken........................79.9..........................70.7............................................................65...........tatilde

nesibe26........................75............................71................................71.3........................68...........300 gr almış

brownsugar....................68.9...........................................................................................54..........

ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........tatilde

naf..................................73...........................69.2...........................................................60...........kilo bildirimi yapmıyor

melisdeniz......................65................................................................61.........................60..........

neşeli45.........................85.9..........................................................................................68.........

olala..............................54.6..........................52.4.........................52.4..........................51.5........verememiş

Son düzenleme:

tabloya bak :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın nafım nasılsın fıstıkopuyorumnanaktan

iyiyim canım benim sen nasılsın :kedi:

canım benim 69.2 idi özgeninde 70.7 idi opuyorumnanaktan

tamam canım seninkini çizelgene baktımda özgeninkini hatırlayamadım çizelgeside değişmemiş:1no2:

evet tatilde ya değiştirmişti aslında ama sayfalar gidince çizelgelerde gitmiş bende sonradan yinelemek zorunda kaldım :kedi: :kedi:

kilo bildirimine malesef diye başlıyorum çünkü kilo almışım
eeeeeee o kadar piknikten sonra normal
kızlar 71.300 gr olmuşum
hatice benide listeye ekle canım

yaa kızlar sgk anlaşmalı nörolog/psikiyatrist arıyoruz bulamıyorum ya kafayı yicem.. koca istanbulda anlaşmalı kurum yok neredeyse ve viziteleri de normal drların en az iki katı :2: :2: :2: yok mu tavsiyesi olannn bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

istanbul konusunda hiçbir fikrim yok canım :kedi:

haticee gaibaa atlıyosunn yazdıklarımıı sen ben 65 deilimm güzelim..
şunaki kilom 61 teşekürlerrCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…