- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.021
özge naber canım sen gittin gideli sabah kimse kalmadı gelen hop gidiyor
ben de iyiyim canım.. azcık belirsizlikten sıkıntılı günler geçirdim hayırlısı diyorum :hulya:iyiyim cnm sen nasılsın
evet yaa kıymetimi bilin benimkaydirigubbakcemile3
hiç valla napim işler birikmiş moralim bozuldu :sinifsinif:
arkadaslar hoşbuduk.... başaracağıma inanmakla başlıyorum bu işe il defa yapacağım bişey ve bırakmamam gereken bişey. deneme amaçlı sadece sirkeli suyun tadına baltım akşam eh fenada diilmiş ya içilebilirmiş en azından akşamları yatmadan içerim sabahta ılık su :)
hepsi hallolur takma kafana kuşum kaydirigubbakcemile2
hayırlısı olsun bakalım
hastalandımmmmmm :ecrin_bebek:
iyiyim cnm sen nasılsın
Günaydın Arkadaşlar...
Zambakçığım kepek ekmeğin diyetisyenim tarafından neden yasaklandığını sormuşsun.Kansızlık yaptığını ve glisemik endeksinin çavdar ve tam buğday ekmeğine göre yüksek olduğunu belirtti..açıklaması buydu :)
Bu arada Sabah kahvaltısında
-1 dilim çavdar ekmeği
-2 parça karpuz
-1 salatalık
-papatya kekik biberiyeden oluşan bitki çayı içtim.
Ara öğün olarak ayran yada meyvem var ama sabah geç kaldığım için hazırlayamadım.muhtemelen atlıycam ara öğünümü.bol suya bitki çayıma devam :)
sağlamasını yapıyorum kimse hamile değil :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 yalan mı kaydirigubbakcemile3
ekmeği kesiyim ozaman çavdar yerim zaten çok kullanmıyorum ekmek bu aralar sirkeli suyumuda içiyim offffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyiyim zambakım sen nasılsın canımŞenizhaticemm nasılsınnnnn
kız geçen sefer annene giderken 2 kilo verip gelecektin bende arkanda oldumalsanaalsanasmiletabii ki aranızda olucam 2 hafta sonr, hem de bomba gibi :) ben döndükten sonra kimse kupa hayali kurmasın :lepi:
anlatmıştın kuşumyaa ağlarım amaaa. pide getiriyorlar burda yemekle lavaş gibi oluyo ya. onu yersem pilav yemem ki ben
neden bana böyle yapıyorsunuz :çok üzgünüm:
evet canım üzgünüm ama yemiştin cokacimcoookzambak haklıbuyrunnnnnnnnnkızııımm senin adın patisss sen yersinnnnnn:roflol:
canım bu olayı haticede unutamıyorr
sor hatırlatır sanaaaakaydirigubbakcemile3
hiç inkar etme şahidimm varrrrr:roflol:
canım ne yazık ki bende öyle hatırlıyorumyaa değildir yaa
ya lavaş yemişimdir ya pilav :)
haticeee yanlış hatırlıyor di mi bu Zambak :))))
kız beni şahit yazma kız ben karışmamdelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bakalımm kim yanlış hatırlıyorrr
haticemm yarın yazarrrrrlülülülülülülülülülülülü
günaydın canım hoşgeldingünaydınnnn sabah yediklerim yarım simit şekersiz çay
canım yaz günü sıcakta zor gelmiyorsa iç dene :içelim:arkadaslar hoşbuduk.... başaracağıma inanmakla başlıyorum bu işe il defa yapacağım bişey ve bırakmamam gereken bişey. deneme amaçlı sadece sirkeli suyun tadına baltım akşam eh fenada diilmiş ya içilebilirmiş en azından akşamları yatmadan içerim sabahta ılık su :)
biliyoruz zaten opuyorumnanaktaniyiyim cnm sen nasılsın
:roflol::roflol::uhm:topikçe hastayızzz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sağlamasını yapıyorum kimse hamile değil :roflol::roflol:
ekmeği kesiyim ozaman çavdar yerim zaten çok kullanmıyorum ekmek bu aralar sirkeli suyumuda içiyim offffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım sana tavsiyem tam buğday ekmeği ye
arada değişiklik istersen çavdar yersin
ve daha yolun başında üf falan deme bence kolay olur görürsün kendini sıkmadanguclubacismile vereceksin kilolarınıkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?