Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

iyiyim cnm sen nasılsın
evet yaa kıymetimi bilin benimkaydirigubbakcemile3
ben de iyiyim canım.. azcık belirsizlikten sıkıntılı günler geçirdim hayırlısı diyorum :hulya:
burda da zaman dondu ya sabit kilodayız ya da alıyoruzz.. bi de topikce reglizz sempatiksalakcinni o yüzden de böyle olmuş olabilirsempatiksalakcinni.. bakalım bu hafta nası olacak.. ben sabrımın karşılığını almaya başladım artık kotlarım sıkmıyo.. bu yüzden sırtım da ağrımıyo bu açıdan süper mutluyum canım bayanssulusmile
nası güzelleştirdi mi tatil aklinialirimsmile
ben çıkıyorum canım öğle yemeği sırasında giriyorum o zaman siz de yemekte oluyorsunuzz boshayallersmile öptümm hadi sen de işlere sarıl temizle bugünn daha rahat muhabbet ederizz opuyorumnanaktan

Günaydın Arkadaşlar...

Zambakçığım kepek ekmeğin diyetisyenim tarafından neden yasaklandığını sormuşsun.Kansızlık yaptığını ve glisemik endeksinin çavdar ve tam buğday ekmeğine göre yüksek olduğunu belirtti..açıklaması buydu :)

Bu arada Sabah kahvaltısında
-1 dilim çavdar ekmeği
-2 parça karpuz
-1 salatalık
-papatya kekik biberiyeden oluşan bitki çayı içtim.

Ara öğün olarak ayran yada meyvem var ama sabah geç kaldığım için hazırlayamadım.muhtemelen atlıycam ara öğünümü.bol suya bitki çayıma devam :)

hiç valla napim işler birikmiş moralim bozuldu :sinifsinif:

hepsi hallolur takma kafana kuşum kaydirigubbakcemile2

hayırlısı olsun bakalım

aaaaa kansızlık var bende zaten 68 kiloyla kan ilacı içmeye başladım 8 kutu x 20 160 tane 3 kiloyu o aldırdı banada 71 oldum eee kepek ekmeğini kesiyim ozaman

olalacım sabah kahvaltısı için ideal bi öğündü cornflaks ama öğle için bilemiyorum akşama kadar acıkabilirim sanırım guclubacismile olmadı öğle yemeği yerim akşama cornflkas yerim bakıcam duruma göre canım :kedi:

iyiyim cnm sen nasılsın

biliyoruz kuşum :asigim:

günaydın canım kahvaltıda peynir zeytin yokmu ? merak ettim de :kedi:

bide kepek ekmeği cidden kansızlık yapıyor ben yaşadım çok kötü bişey o ilaçları içmek ve şişmek kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ekmeği kesiyim ozaman çavdar yerim zaten çok kullanmıyorum ekmek bu aralar sirkeli suyumuda içiyim offffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaydirigubbakcemile3 yalan mı kaydirigubbakcemile3

ya üstüne görüyosak aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ekmeği kesiyim ozaman çavdar yerim zaten çok kullanmıyorum ekmek bu aralar sirkeli suyumuda içiyim offffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cnm ekmeği kesme bence yeterli miktarda çavdar yada tam tahıllı ekmek yersen senin için daha iyi olur

yemeyerek zayıflayamazsın hep öyle yapmadık mı zaten kaydirigubbakcemile

az ve sık yiyerek spor yaparak dengeli bir şekilde verelim kilolarımızı olumunekankayizsmile

haticemm nasılsınnnnn
iyiyim zambakım sen nasılsın canımŞeniz
tabii ki aranızda olucam 2 hafta sonr, hem de bomba gibi :) ben döndükten sonra kimse kupa hayali kurmasın :lepi:
kız geçen sefer annene giderken 2 kilo verip gelecektin bende arkanda oldumalsanaalsanasmile
zambak ve binbirrenk inanmadılar sana sen neredeyse kilo alıp geldinnaniknanik
zambakın diline düşürdün bizi:dilcikar:
gelde göster bakalım kupaları aldığını-tatlicadiarzu-

yaa ağlarım amaaa. pide getiriyorlar burda yemekle lavaş gibi oluyo ya. onu yersem pilav yemem ki ben
neden bana böyle yapıyorsunuz :çok üzgünüm:
anlatmıştın kuşum
kızııımm senin adın patisss sen yersinnnnnn:roflol:
canım bu olayı haticede unutamıyorr
sor hatırlatır sanaaaakaydirigubbakcemile3
hiç inkar etme şahidimm varrrrr:roflol:
evet canım üzgünüm ama yemiştin cokacimcoookzambak haklıbuyrunnnnnnnnn
bende hatırlıyorumsositososito
yaa değildir yaa
ya lavaş yemişimdir ya pilav :)
haticeee yanlış hatırlıyor di mi bu Zambak :))))
canım ne yazık ki bende öyle hatırlıyorum
:roflol::roflol::roflol:
bakalımm kim yanlış hatırlıyorrr
haticemm yarın yazarrrrrlülülülülülülülülülülülü
kız beni şahit yazma kız ben karışmamdelikafadulden:roflol::roflol:
günaydınnnn sabah yediklerim yarım simit şekersiz çay
günaydın canım hoşgeldin
kolay gelsin bakalım:hulya:
canım yaz günü sıcakta zor gelmiyorsa iç dene :içelim:
en azından denemedim demezsina.s
iyiyim cnm sen nasılsın
biliyoruz zaten opuyorumnanaktan

topikçe hastayızzz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::uhm:
sağlamasını yapıyorum kimse hamile değil :roflol::roflol:

:roflol::roflol:süperdi:roflol::roflol:delikafadulden

canım sana tavsiyem tam buğday ekmeği ye
arada değişiklik istersen çavdar yersin
ve daha yolun başında üf falan deme bence kolay olur görürsün kendini sıkmadanguclubacismile vereceksin kilolarınıkaydirigubbakcemile5

canım benim ya inşallah ramazan baslayana kadar bakim kaç kilo vercem sonrada oruçla beraber devammmmmkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…